2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Rota aşısı yaptıracak olanlar doktorunuz dikkat etmezse siz uyarın. soğuk uygulanan bir aşı. Ağızdan verilirken dilin altından verilmesi gerekiyormuş. Yengemin kız kardeşiyle 2 hafta aramız. 2 gün önce rota yapılmış direk ağzından içeriye salmış buz gibi aşıyı. Sonuç çocuğun bademcikler olmuş kafam kadar yoğun bakımda. Nasıl bu kadar beyinsiz olduklarına inanamıyorum

Oha ya gerçekten işini düzgün yapmayan insanların cezasını minicik bebekler çekiyo insan neye güveniceğini şaşırıyo.Bide öyle değil böyle yap desen işime nasıl karışırsın diyolar .

Oha ya gerçekten işini düzgün yapmayan insanların cezasını minicik bebekler çekiyo insan neye güveniceğini şaşırıyo.Bide öyle değil böyle yap desen işime nasıl karışırsın diyolar .
Aynen bi de surat yaparlar. Söylemek zorundayım kusura bakmasınlar evladımın sağlığından önemli olamaz hiç bişey

tabiiki normal canım =) her anne evladı için kaç yaşında olursa olsun anne karnına düşdüğü an itibaren son nefesine kadar endişelenir hatırlasana burda hamileykene neler konuştuk endişelendik =) ama tavsiyem haberlere fazla bakma ben ilk kızımda haberlerden çok etkilenirdim ve haberlere bakmayı bırakmıştım. iyi olmuştu benim için

Haklisin kuzum yaa allahım kolaylık versin sana hayırlısı olsun

Ohaaa inanamıyorum yaaaa. Çok geçmiş olsun kuzum. Bu kadar dikkatsiz nasıll olabilirlerrr

Canım kaçta uyanıyo peki böyle yatınca
Ilk uyanması 4-5 Saat sonra oluyor. Sonra 2 saatte bir kalkıyor genelde. Yanı 3te,5te,7de kalkar 10dk.emer yatar 8-9 gibide uyanır. Bu gece ilk uyanmasını 6 saat sonra yaptı şimdi emiyor
Maşallah.Önceden memede mi uyuyodu peki?
Evet canim banyodan sonra memede uyurdu. Yarım saat falan yavaş yavaş emerdi şimdi emmiyor ama o zaman daha küçüktü uykusu düzene girmemisti yarım saat yatar kalkar gece 4e kadar uyanık kalıyordu büyüdü artık yapmıyor öyle şeyler

evet canm hamileykende baska dertlerimiz vardi bende izlemem normalde ama cikiyo bi sekilde

Canim sen daha ileri boyutlari dusunuyomussun Allahim korusunn<3

Kızım uyuyor. Bu seferde kusacak, üzerini açacak, emzirmeyi unutucam diye bn uyuyamiyorum. artik düzelmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…