- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.141
Oha ya gerçekten işini düzgün yapmayan insanların cezasını minicik bebekler çekiyo insan neye güveniceğini şaşırıyo.Bide öyle değil böyle yap desen işime nasıl karışırsın diyolar .Rota aşısı yaptıracak olanlar doktorunuz dikkat etmezse siz uyarın. soğuk uygulanan bir aşı. Ağızdan verilirken dilin altından verilmesi gerekiyormuş. Yengemin kız kardeşiyle 2 hafta aramız. 2 gün önce rota yapılmış direk ağzından içeriye salmış buz gibi aşıyı. Sonuç çocuğun bademcikler olmuş kafam kadar yoğun bakımda. Nasıl bu kadar beyinsiz olduklarına inanamıyorum
Aynen bi de surat yaparlar. Söylemek zorundayım kusura bakmasınlar evladımın sağlığından önemli olamaz hiç bişeyOha ya gerçekten işini düzgün yapmayan insanların cezasını minicik bebekler çekiyo insan neye güveniceğini şaşırıyo.Bide öyle değil böyle yap desen işime nasıl karışırsın diyolar .
Evet haklısın vallaAynen bi de surat yaparlar. Söylemek zorundayım kusura bakmasınlar evladımın sağlığından önemli olamaz hiç bişey
yarın konyada şivlilik varKızlar yarın hava çok sıcak evde durmayın şakın herkes plan yapsın kendine fırsat bu fırsat
O ne kızyarın konyada şivlilik varçocuklar sabah 7.30 da gelmeye başlarlar
tabiiki normal canım =) her anne evladı için kaç yaşında olursa olsun anne karnına düşdüğü an itibaren son nefesine kadar endişelenirYa tabiki canim yakin cevrem icin oyle dusunuyorum zaten ama benim kastım yabancılar, tv de izlediklerimiz bebeklerin cocuklarin basina gelenlerr.. cok etkilendim.. tenesirde birakilan 5 aylik bebek soguktan ölmüs bunu nasil bi insan yapar( ya benim oglum oyle olsa Allah korusun diye dusunup duruyorum vesveseleniyorum bu normalmi
Inşallah canım teşekkür ederimGEçmiş olsun canım toparlar inşallah hemencecik
Haklisin kuzum yaaHadi ya zehirli ishalden mi yatıyolardı? Ay ne bileyim cnm İnan kafam çok karışık bebeğim bir türlü iyileşmedi ilaçlar bitti ama tıkanması hızlı nefes alması devam ediyor şimdi bu durumda bir de aşı olsa yan etkiden korkuyorum yeterince sıkıntı çekti yavrum yoksa ben de kararlıydım ama şimdi çok kararsızım ah bi iyi olsa ben de normal düşünebilsem
2 bardak kadar falan, her gün kusuyordu canımhım geçmiş olsun benim kızda arada fışkırır gibi kusuyor ama bunun ölçütü nedir bilemedim.
ay ne guzell.darısı başımıza ozmn
Çok şükür kuzum.aksamdan beri sukrediyorumYa bu neeeay yavrum neşesi yerine gelmiş çok şükür maşşaallaahhh
Teşekkür ederim canım benim. Çok aşırı bir ishali yoktu. Mukuslu kakası vardı. Evet bendim. Ağız bezleriymiş kaynakGeçmiş olsun ishali varmıydı? Bi de seninle mi konuşmuştuk giysilerinde kusmuk kokusu kalıyo diye?
OhaaaRota aşısı yaptıracak olanlar doktorunuz dikkat etmezse siz uyarın. soğuk uygulanan bir aşı. Ağızdan verilirken dilin altından verilmesi gerekiyormuş. Yengemin kız kardeşiyle 2 hafta aramız. 2 gün önce rota yapılmış direk ağzından içeriye salmış buz gibi aşıyı. Sonuç çocuğun bademcikler olmuş kafam kadar yoğun bakımda. Nasıl bu kadar beyinsiz olduklarına inanamıyorum
dün fener alayı vardı yarın da bugün yani şivlilik. yani üç ayların gelmesini kurtlarlar. evden eve kapı çalarlar ve şeker toplarlarO ne kız
Ilk uyanması 4-5 Saat sonra oluyor. Sonra 2 saatte bir kalkıyor genelde. Yanı 3te,5te,7de kalkar 10dk.emer yatar 8-9 gibide uyanır. Bu gece ilk uyanmasını 6 saat sonra yaptıCanım kaçta uyanıyo peki böyle yatınca
Evet canim banyodan sonra memede uyurdu. Yarım saat falan yavaş yavaş emerdi şimdi emmiyorMaşallah.Önceden memede mi uyuyodu peki?
evet canm hamileykende baska dertlerimiz vardi bende izlemem normalde ama cikiyo bi sekildetabiiki normal canım =) her anne evladı için kaç yaşında olursa olsun anne karnına düşdüğü an itibaren son nefesine kadar endişelenirhatırlasana burda hamileykene neler konuştuk endişelendik =) ama tavsiyem haberlere fazla bakma ben ilk kızımda haberlerden çok etkilenirdim ve haberlere bakmayı bırakmıştım. iyi olmuştu benim için
Canim sen daha ileri boyutlari dusunuyomussun Allahim korusunn<3Çok normal endişelenmek. Bende de yolda yürürken araba çarpçak duvar devrilecek kafasına tuğla düşcek korkusu var. Hani inanılmaz kazalar falan oluyo ya videolarda görüyoruz. Yani sen normal yolunda kaldırımda gidiyorsun ama ecel bu ya biri direksiyon hakimiyetini kaybediyor alıyo altına. Allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?