- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.121
Yarın evde temizlik var zaten biz kızımla öğlende kaçarız o zaman. 3-5 saatlik bir gezi yapalımKızlar yarın hava çok sıcak evde durmayın şakın herkes plan yapsın kendine fırsat bu fırsat
Benim de hep aklımda ama böyle düşünerek de olmuyor. Geçen gün eşimin kucağında iken boğazına tükürüğü takıldı öksürmeye çalışırken tıkandı oğlum panikledi hemen elime verdi yani ben de kızdım sakin olman lazım dedim. Kaynanam geçen gün karnına masaj yapıyor normalde saat yönüne yapmak lazım tam tersine yapıyor söyledim düzeltti o anda ama hep dikkat eder mi bilmiyorum.kizlar 4 aylik ogluma dogdugundan beri birileri kotu birseyler yapacak ona zarar verecek yada istemeden basini bi yere carpcam diye cok korkuyorum. Haberlerde malum cocuklarin basina cok kotu seyler geliyor aynisi benim evladima olursa sahit olursam naparim mahfederim diye dusunmekten kendimi alamiyorum sacma sapan korkular sariyo beni sizede oldumu
GEçmiş olsun canım toparlar inşallah hemencecikGaitada kuzum
AL benden de okadar çok kararsızım bir çok de yaptırın diyo bir sürü ark yaptırmamış kafamda deli sorular ben de şaşırdım İnan2 tanidigim doktor kendi cocuklarina yaptirnamis tam bir muamma esimde yaptirmayalim diyo ben cok kararsizim
Canım eşim nezle olmuştu çok aşırı akıyordu burnu aynı odada olmadı nerdeyse bir şey olmadı oğluma. Ben de fena bı grip oldum malum emziriyorum ama benim oğlan sürekli memede her fırsatta ellerimi yüzümü yıkadım, evi havalandırmayı ihmal etme, ıhlamur iç bir de çok iyi geliyor. çok şükür bulaşmadı oğluma bir de dinlenmeye çalış. Çok geçmiş olsun.kizlar haftasonu esim israrla ailesini cagirdi ailecek grip olduklari halde .grip bi gunde gecermi neyse cumartesi yerine pazar geldiler hastayiz iyilesip oyle gelelim diye 2 gundur de hapsurup duruyirdum an itibariyle gribim ne yapsam nane limonun bi zarari yok degilmi.gripli gripli sevdiler oglumu ins bebegime gecmez ya sinir oldum
Hadi ya zehirli ishalden mi yatıyolardı? Ay ne bileyim cnm İnan kafam çok karışık bebeğim bir türlü iyileşmedi ilaçlar bitti ama tıkanması hızlı nefes alması devam ediyor şimdi bu durumda bir de aşı olsa yan etkiden korkuyorum yeterince sıkıntı çekti yavrum yoksa ben de kararlıydım ama şimdi çok kararsızım ah bi iyi olsa ben de normal düşünebilsemBen kesinlikle yaptiricam, hastaneye yatan bebekleri gördüm. Ihmal etmicem
Ben yaptirmiyicam canimAL benden de okadar çok kararsızım bir çok de yaptırın diyo bir sürü ark yaptırmamış kafamda deli sorular ben de şaşırdım İnan
Aynen hatrlyrm burda hergun yazardm dogmasi icin smdi bakyrm 80 gun gecms ya keske gep lucuk kalsalar:)Walla ne zaman doğcak etcekler derken artık büyüyorlar ne güzel♥ çok tatlılar yaa maşallah hepsine ♥
hım geçmiş olsun benim kızda arada fışkırır gibi kusuyor ama bunun ölçütü nedir bilemedim.Evet canım. Teşekkür ederim. Kakasinda lökosit varmış. Fışkırır tarzda kusması var. Bağırsak midesi bozukmus
ay ne guzell.darısı başımıza ozmnYok eğitim denmezde bir rutin olusturduk. Saat 9da banyo hafif bir masaj biraz sohbet sonra beşiğine koyuyorum elele tutuşuyoruz piş piş diyorum 15 dakika sonra sonuç resimde ki gibi. Inşallah bozulmadan devam ederiz.
Oyyy ama bu yenirkiiiKızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Baksanıza teyzeleri, bu kız isirilmaz miii
Reflu yataginin başına yatırıyorum, üzerine battaniye ve yorganını örtüyorum. Bugün hep böyle aşağıya kaydı:) battaniyesini yorganını açtı şımarık. Kıyafetini aciyo falan.yiyecem bi gün
Amin teyzesiMasallah kuşumaaa, Yerim onu bennallahım nazarlardan saklasin.
Canım kaçta uyanıyo peki böyle yatınca7.gün ve saat 10da uyuduk bizz
Ya bu neeeKızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Reflu yataginin başına yatırıyorum, üzerine battaniye ve yorganını örtüyorum. Bugün hep böyle aşağıya kaydı:) battaniyesini yorganını açtı şımarık. Kıyafetini aciyo falan.yiyecem bi gün
Amin canım benim hepimizinkiniOy maşallah çok tatlı , Allah nazardan saklasın :)
Maşallah.Önceden memede mi uyuyodu peki?Yok eğitim denmezde bir rutin olusturduk. Saat 9da banyo hafif bir masaj biraz sohbet sonra beşiğine koyuyorum elele tutuşuyoruz piş piş diyorum 15 dakika sonra sonuç resimde ki gibi. Inşallah bozulmadan devam ederiz.
Oy maşallah yaa tam ısırmalıkKızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Çok normal endişelenmek. Bende de yolda yürürken araba çarpçak duvar devrilecek kafasına tuğla düşcek korkusu var. Hani inanılmaz kazalar falan oluyo ya videolarda görüyoruz. Yani sen normal yolunda kaldırımda gidiyorsun ama ecel bu ya biri direksiyon hakimiyetini kaybediyor alıyo altına. Allahım korusunYa tabiki canim yakin cevrem icin oyle dusunuyorum zaten ama benim kastım yabancılar, tv de izlediklerimiz bebeklerin cocuklarin basina gelenlerr.. cok etkilendim.. tenesirde birakilan 5 aylik bebek soguktan ölmüs bunu nasil bi insan yapar( ya benim oglum oyle olsa Allah korusun diye dusunup duruyorum vesveseleniyorum bu normalmi
Geçmiş olsun ishali varmıydı? Bi de seninle mi konuşmuştuk giysilerinde kusmuk kokusu kalıyo diye?Evet canım. Teşekkür ederim. Kakasinda lökosit varmış. Fışkırır tarzda kusması var. Bağırsak midesi bozukmus
Eşin nasıl böyle bişey yapar inanamıyorum ben o kısma takıldım. Rabbim korusun inşallah hasta olmaz kuzu.nane limondansa bal karabiber zencefil gribe karşı daha etkili canımkizlar haftasonu esim israrla ailesini cagirdi ailecek grip olduklari halde .grip bi gunde gecermi neyse cumartesi yerine pazar geldiler hastayiz iyilesip oyle gelelim diye 2 gundur de hapsurup duruyirdum an itibariyle gribim ne yapsam nane limonun bi zarari yok degilmi.gripli gripli sevdiler oglumu ins bebegime gecmez ya sinir oldum
O düşünceler bendede oluyodu hala oluyo ama azaldı haberleri falan izlemiyorum ben artık yoksa hep aklıma kötü şeyler geliyo..kizlar 4 aylik ogluma dogdugundan beri birileri kotu birseyler yapacak ona zarar verecek yada istemeden basini bi yere carpcam diye cok korkuyorum. Haberlerde malum cocuklarin basina cok kotu seyler geliyor aynisi benim evladima olursa sahit olursam naparim mahfederim diye dusunmekten kendimi alamiyorum sacma sapan korkular sariyo beni sizede oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?