2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim de hep aklımda ama böyle düşünerek de olmuyor. Geçen gün eşimin kucağında iken boğazına tükürüğü takıldı öksürmeye çalışırken tıkandı oğlum panikledi hemen elime verdi yani ben de kızdım sakin olman lazım dedim. Kaynanam geçen gün karnına masaj yapıyor normalde saat yönüne yapmak lazım tam tersine yapıyor söyledim düzeltti o anda ama hep dikkat eder mi bilmiyorum.
İşe başlayınca da o bakacak aklım hep yavrumda kalacak . Kötü haber de paylaşılmış ben haber izlemiyorum bu aralar görünce daha tedirgin oldum. Bebeğime dönük uyuyorum genelde sırtımı döneceksem normalde dua ediyorum ama o an tekrar dua ediyorum.

Canım eşim nezle olmuştu çok aşırı akıyordu burnu aynı odada olmadı nerdeyse bir şey olmadı oğluma. Ben de fena bı grip oldum malum emziriyorum ama benim oğlan sürekli memede her fırsatta ellerimi yüzümü yıkadım, evi havalandırmayı ihmal etme, ıhlamur iç bir de çok iyi geliyor. çok şükür bulaşmadı oğluma bir de dinlenmeye çalış. Çok geçmiş olsun.

Ben kesinlikle yaptiricam, hastaneye yatan bebekleri gördüm. Ihmal etmicem
Hadi ya zehirli ishalden mi yatıyolardı? Ay ne bileyim cnm İnan kafam çok karışık bebeğim bir türlü iyileşmedi ilaçlar bitti ama tıkanması hızlı nefes alması devam ediyor şimdi bu durumda bir de aşı olsa yan etkiden korkuyorum yeterince sıkıntı çekti yavrum yoksa ben de kararlıydım ama şimdi çok kararsızım ah bi iyi olsa ben de normal düşünebilsem

Evet canım. Teşekkür ederim. Kakasinda lökosit varmış. Fışkırır tarzda kusması var. Bağırsak midesi bozukmus
hım geçmiş olsun benim kızda arada fışkırır gibi kusuyor ama bunun ölçütü nedir bilemedim.
Yok eğitim denmezde bir rutin olusturduk. Saat 9da banyo hafif bir masaj biraz sohbet sonra beşiğine koyuyorum elele tutuşuyoruz piş piş diyorum 15 dakika sonra sonuç resimde ki gibi. Inşallah bozulmadan devam ederiz.
ay ne guzell.darısı başımıza ozmn

Oyyy ama bu yenirkiii

Ya bu neee ay yavrum neşesi yerine gelmiş çok şükür maşşaallaahhh

Oy maşallah yaa tam ısırmalık

Çok normal endişelenmek. Bende de yolda yürürken araba çarpçak duvar devrilecek kafasına tuğla düşcek korkusu var. Hani inanılmaz kazalar falan oluyo ya videolarda görüyoruz. Yani sen normal yolunda kaldırımda gidiyorsun ama ecel bu ya biri direksiyon hakimiyetini kaybediyor alıyo altına. Allahım korusun

Eşin nasıl böyle bişey yapar inanamıyorum ben o kısma takıldım. Rabbim korusun inşallah hasta olmaz kuzu.nane limondansa bal karabiber zencefil gribe karşı daha etkili canım

O düşünceler bendede oluyodu hala oluyo ama azaldı haberleri falan izlemiyorum ben artık yoksa hep aklıma kötü şeyler geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…