- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.181
Evet nerdeyse en son sen doğurdun yaziyodun hep şimdi fırsat olmuyo. :))) Keşke küçük kalsalar bana her gelen misafir kucağa alıştırma diyip durdu çok hadlerineymis gibi bende indirmedim hic kucagimdan şimdi kucakta durmak istemiyo yatircan yere oynatcan o da tepincek iyiki kimseyi dinlememişim. Minikken tadını alalım bidiklarin. Zaman acımasız çok çabuk geçiyor yaa.Aynen hatrlyrm burda hergun yazardm dogmasi icin smdi bakyrm 80 gun gecms ya keske gep lucuk kalsalar:)
Bexsero aşısını cumartesi olduk ateş ve huysuzluk yaptı. Bütün gece uyuyan bebeğim o gün çığlık çığlığa ağladı koynumda uyutmak zorunda kaldım başka türlü durmadı kesinlikle. Can yakan bi aşı yaniMerhaba kızlar giremedim ne zamandır. Kim bilir neler kaçırdımneyse bu sürede biz rota aşısı olduk bexsero için 9. Ayda yaptırmaya karar verdik. Bu arada özel aşıların fiyatları değişmiş. Rota 267. Bexsero 404 lira. Bu ay yine 850 gr kilo almış kızım ama boyu uzamış daha çok 3 cm fark var geçen ayla. Uyku düzeni çok şükür oturdu. Ama çok evin rahatlığına alıştı dışarda çok huzursuz bebeğim napıcam bilmiyorum. Herkes iyidir inşallah :)
Benim doktorumda aynısını söylüyo ama ben kan olmasada alerjik olduğunu düşünüyorum malesefKızlar dün 3 aylık doktor kontrolümüz vardı. 7100 gram 63 cm olmuş oğlum. Alerjiden süpheleniyorum demiştim. Doktorada söyledim test yapalim diye herhangi bir yerde veya kakada kan yoksa alerji yoktur dedi. Ya ciddi döküntü ya da kan olması lazım dedi. Rota aşısi yapıldı. Burda herkes 200 küsür fiyatlardan bahsediyordu 160 tlye yaptılar hastanede.
Yapın yapın hav mis olcakYarın evde temizlik var zaten biz kızımla öğlende kaçarız o zaman. 3-5 saatlik bir gezi yapalım
Laf söylesen suçlu olursun karışmayınca böyle oluyo işteOhaaainanamıyorum yaaaa. Çok geçmiş olsun kuzum. Bu kadar dikkatsiz nasıll olabilirlerrr
Benimki de 9 da uyuyo ama ennn geç 11 de kalkıyo ve 2 ye kadar uyumuyo 2 de uyuyo ve sabaha kadar hiç uyanmıyo.7-8 gibi uyanıp emiyo gözü kapalı tekrar uyuyo 11-12 ye kadar. Yani gece uykusuna 2 de yatıyo. Tabiki bunda bizim payımız çok büyük o kadar çok geziyoruz ki 9 da misafirliğe gitmiş oluyoruz kalkıp eve gelmemiz 12-1 i buluyor. Yani sizinkilerin daldığı saatte benim kızım curcunaya giriyo. Biraz bizim fedakarlık yapıp gezmelere son vermemiz lazım sanırımIlk uyanması 4-5 Saat sonra oluyor. Sonra 2 saatte bir kalkıyor genelde. Yanı 3te,5te,7de kalkar 10dk.emer yatar 8-9 gibide uyanır. Bu gece ilk uyanmasını 6 saat sonra yaptışimdi emiyor
Evet canim banyodan sonra memede uyurdu. Yarım saat falan yavaş yavaş emerdi şimdi emmiyorama o zaman daha küçüktü uykusu düzene girmemisti yarım saat yatar kalkar gece 4e kadar uyanık kalıyordu büyüdü artık yapmıyor öyle şeyler
Aaaa ilk defa duydum ne güzelmişdün fener alayı vardı yarın da bugün yani şivlilik. yani üç ayların gelmesini kurtlarlar. evden eve kapı çalarlar ve şeker toplarlarsadece konyada yapılır ❤
Benim kendimi bildim bileli var trafik kazası korkum. Kızımdan önce De kocama bişey olcak diye ödüm kopuyorduCanim sen daha ileri boyutlari dusunuyomussun Allahim korusunn<3
Ben hamama gidip masaj yaptırmayı çok istiyorumKızı anneme bırakıp hamama gideceğimhamile kalmadan önce her ay gidiyordum 1 yıldır gidemedim çok özledim
Bizim kızda sadece bunu tutuyor ve sadece keyfi yerindeyse ben isteyince tutmuyor pekYA emzik tutan bebeklere hayranım beş bin tane emzik denedim tutturamıyorumöyle üzülüyorum ki bu duruma
Şimdiden kolay gelsin sanaGece 9:30’da uyuttum aralarda 3 defa uyandı doyurdum. Şimdi hala uyuyor ama ben uyuyamıyorum sabahın 7sinde uyandımhem de son izinli günümde yarın iş başı
Geçmiş olsun canım.Bexsero aşısını cumartesi olduk ateş ve huysuzluk yaptı. Bütün gece uyuyan bebeğim o gün çığlık çığlığa ağladı koynumda uyutmak zorunda kaldım başka türlü durmadı kesinlikle. Can yakan bi aşı yani(((
Kuzum seninli damakli sevmiyodu demi wee nin kiraz uclusuda var bakarsanMaşallah çok güzel
Nisantasindan maçka parkına ordan beşiktaşa inebiliriz ama acil birşey olsa alt değiştirmem gerekse kussa falan ne yapicam sokakta.bu yüzden hep biraz açık havada dolaşıp avm'lere gidiyoruzYapın yapın hav mis olcak
Aslında uyku saatleri çok güzel erkene çeksen mis gibi uyur. Bende geçen ay pek önemsemedim hep 1de falan yattı ama okuduğum her kaynakta sağlıklı büyümeleri için çocukların erken uyumasi yazıyordu. Yavaştan düzenleme yap sendeBenimki de 9 da uyuyo ama ennn geç 11 de kalkıyo ve 2 ye kadar uyumuyo 2 de uyuyo ve sabaha kadar hiç uyanmıyo.7-8 gibi uyanıp emiyo gözü kapalı tekrar uyuyo 11-12 ye kadar. Yani gece uykusuna 2 de yatıyo. Tabiki bunda bizim payımız çok büyük o kadar çok geziyoruz ki 9 da misafirliğe gitmiş oluyoruz kalkıp eve gelmemiz 12-1 i buluyor. Yani sizinkilerin daldığı saatte benim kızım curcunaya giriyo. Biraz bizim fedakarlık yapıp gezmelere son vermemiz lazım sanırım
Maşallah bu kuzuyaYatağın ta en köşesinde duran Kuran-i Kerim i almış ipini bulup eline takmış yaaaa.
Üstünü çok açıyor bide uyku tulumu kullananlar emzirme işini nasıl yapıyonuz terlemiyo mi emerken ? Eki Görüntüle 2242750
Canım 3 saatte bir değiştiriyorum ben bezini. Çok fazla kusan bi çocuk değil zaten. Avm yi sadece mola vermek için kullanıyorum. Girip altını değiştirip emzirip çıkıyorum.Nisantasindan maçka parkına ordan beşiktaşa inebiliriz ama acil birşey olsa alt değiştirmem gerekse kussa falan ne yapicam sokakta.bu yüzden hep biraz açık havada dolaşıp avm'lere gidiyoruz. Herşey daha kolay oluyor oralarda
Aslında uyku saatleri çok güzel erkene çeksen mis gibi uyur. Bende geçen ay pek önemsemedim hep 1de falan yattı ama okuduğum her kaynakta sağlıklı büyümeleri için çocukların erken uyumasi yazıyordu. Yavaştan düzenleme yap sende
Çok teşekkürler canım. 2. Ayda nimenrix dı galiba o yapıldı. 3. Ayda bexsero yapıldı bacaktan ikiside. 24 saatte geçti diyelim. 18 saat sonra falan 38 e çıktı ateşi. Şurupla hemen düştü o da.Bizim kızda sadece bunu tutuyor ve sadece keyfi yerindeyse ben isteyince tutmuyor pek
Şimdiden kolay gelsin sana
Geçmiş olsun canım.
3.ayda mi yaptınız ilk dozu? Koldan mi ağızdan mi? Huysuzluğu geçti mi 1 gecede?
Kese masaj da yaptıracağımBen hamama gidip masaj yaptırmayı çok istiyorum
Bak ya oyuncagini aliyo artik yanina ☺ Ne zaman büyüdüler bu kadar yaa en basit bisey bile ne büyük şeymiş gibi geliyo annelik böyle bisey demekkiMaşallah bu kuzuyaBenimki de bugün en köşede duran uyku arkadaşını çekmiş kafasına kadar getirmiş. Sabah bi uyandım alnına uyku arkadaşının izi çıkmış
Damaklı sevmiyor canım evet. Wee yi de denesem mi acaba? Neler neler aldım siz biliyorsunuz. En son italyan bir marka aldım ultra hafif falan. Onu da öğürdüKuzum seninli damakli sevmiyodu demi wee nin kiraz uclusuda var bakarsan
Dışardayken uyutamıyor musun canım. Biz akşam dışardaysak yine de uyutuyorum en geç 10’da. Büyüme hormonları saat 10’da salgılanmaya başlıyor. Geç uyumaya alıştırmamak gerek sanki.Canım 3 saatte bir değiştiriyorum ben bezini. Çok fazla kusan bi çocuk değil zaten. Avm yi sadece mola vermek için kullanıyorum. Girip altını değiştirip emzirip çıkıyorum.
Ama çocuk 9 da uyursa biz evde hapis oluruz hiç bi yere çıkamayız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?