2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen hatrlyrm burda hergun yazardm dogmasi icin smdi bakyrm 80 gun gecms ya keske gep lucuk kalsalar:)
Evet nerdeyse en son sen doğurdun yaziyodun hep şimdi fırsat olmuyo. :))) Keşke küçük kalsalar bana her gelen misafir kucağa alıştırma diyip durdu çok hadlerineymis gibi bende indirmedim hic kucagimdan şimdi kucakta durmak istemiyo yatircan yere oynatcan o da tepincek iyiki kimseyi dinlememişim. Minikken tadını alalım bidiklarin. Zaman acımasız çok çabuk geçiyor yaa. ((

Bexsero aşısını cumartesi olduk ateş ve huysuzluk yaptı. Bütün gece uyuyan bebeğim o gün çığlık çığlığa ağladı koynumda uyutmak zorunda kaldım başka türlü durmadı kesinlikle. Can yakan bi aşı yani (((

Benim doktorumda aynısını söylüyo ama ben kan olmasada alerjik olduğunu düşünüyorum malesef

Benimki de 9 da uyuyo ama ennn geç 11 de kalkıyo ve 2 ye kadar uyumuyo 2 de uyuyo ve sabaha kadar hiç uyanmıyo.7-8 gibi uyanıp emiyo gözü kapalı tekrar uyuyo 11-12 ye kadar. Yani gece uykusuna 2 de yatıyo. Tabiki bunda bizim payımız çok büyük o kadar çok geziyoruz ki 9 da misafirliğe gitmiş oluyoruz kalkıp eve gelmemiz 12-1 i buluyor. Yani sizinkilerin daldığı saatte benim kızım curcunaya giriyo. Biraz bizim fedakarlık yapıp gezmelere son vermemiz lazım sanırım

YA emzik tutan bebeklere hayranım beş bin tane emzik denedim tutturamıyorum öyle üzülüyorum ki bu duruma
Bizim kızda sadece bunu tutuyor ve sadece keyfi yerindeyse ben isteyince tutmuyor pek
Gece 9:30’da uyuttum aralarda 3 defa uyandı doyurdum. Şimdi hala uyuyor ama ben uyuyamıyorum sabahın 7sinde uyandım hem de son izinli günümde yarın iş başı
Şimdiden kolay gelsin sana
Geçmiş olsun canım.
3.ayda mi yaptınız ilk dozu? Koldan mi ağızdan mi? Huysuzluğu geçti mi 1 gecede?

Yapın yapın hav mis olcak
Nisantasindan maçka parkına ordan beşiktaşa inebiliriz ama acil birşey olsa alt değiştirmem gerekse kussa falan ne yapicam sokakta.bu yüzden hep biraz açık havada dolaşıp avm'lere gidiyoruz. Herşey daha kolay oluyor oralarda
Aslında uyku saatleri çok güzel erkene çeksen mis gibi uyur. Bende geçen ay pek önemsemedim hep 1de falan yattı ama okuduğum her kaynakta sağlıklı büyümeleri için çocukların erken uyumasi yazıyordu. Yavaştan düzenleme yap sende

Maşallah bu kuzuya Benimki de bugün en köşede duran uyku arkadaşını çekmiş kafasına kadar getirmiş. Sabah bi uyandım alnına uyku arkadaşının izi çıkmış

Canım 3 saatte bir değiştiriyorum ben bezini. Çok fazla kusan bi çocuk değil zaten. Avm yi sadece mola vermek için kullanıyorum. Girip altını değiştirip emzirip çıkıyorum.
Ama çocuk 9 da uyursa biz evde hapis oluruz hiç bi yere çıkamayız ki

Bizim kızda sadece bunu tutuyor ve sadece keyfi yerindeyse ben isteyince tutmuyor pek

Şimdiden kolay gelsin sana

Geçmiş olsun canım.
3.ayda mi yaptınız ilk dozu? Koldan mi ağızdan mi? Huysuzluğu geçti mi 1 gecede?
Çok teşekkürler canım. 2. Ayda nimenrix dı galiba o yapıldı. 3. Ayda bexsero yapıldı bacaktan ikiside. 24 saatte geçti diyelim. 18 saat sonra falan 38 e çıktı ateşi. Şurupla hemen düştü o da.

Maşallah bu kuzuya Benimki de bugün en köşede duran uyku arkadaşını çekmiş kafasına kadar getirmiş. Sabah bi uyandım alnına uyku arkadaşının izi çıkmış
Bak ya oyuncagini aliyo artik yanina ☺ Ne zaman büyüdüler bu kadar yaa en basit bisey bile ne büyük şeymiş gibi geliyo annelik böyle bisey demekki

Dışardayken uyutamıyor musun canım. Biz akşam dışardaysak yine de uyutuyorum en geç 10’da. Büyüme hormonları saat 10’da salgılanmaya başlıyor. Geç uyumaya alıştırmamak gerek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…