- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.361
Çok şükür canım atlattın darısı bana inşallah bizde eşimle zorla emzirdik şimdi çünkü 6 saattir uyumadı emmedi eşim poposunaArkadaşlar 1-1,5 aydır meme reddi yaşıyordum. Emme pozisyonuna götürmeye yeltenince bile çığlık çığlığa agliyordu. Her emmemiz ya kavga dövüş hoplaya ziplaya geciyodu, ya da kızım uyurken emziriyordum. Şükürler olsun 3 gündür bitti. O kadar mutluyum ki. Göz göze baka baka emişiyoruz. Daha memeye götürürken ağzını açarak geliyor. Memeyi oksuyor, bırakıp konuşuyor gülüşüyor filan. Resmen aşk yaşıyoruz 3 gündür. Diğer yaşayan arkadaşlara da umut olsun diye yazıyorum. Tünelin ucunda ışık var pes etmeyin
İnsanların yanında emzirmeye utaniyordum resmen boğusuyorduk emzirirken. Aşı olduk ağlıyor ebe dedi ki meme ver de sakinleşsin. Nasıl üzülmüştüm. Kadın bilmiyor ki memeye götürünce çocuk tam tersi sinir krizi geçiriyor. Şükürler olsun ki bitti. Resmen inanamıyorum denemek için 5 dk da bir meme veriyorum her seferinde direk alıyorBu şekilde 10 yaşına kadar emzirebilirim dünya varmış.
Çok sevindim canım benim o günü bende sabırsızlıkla bekliyorum dayanacak gücüm kalmadı ama direniyorum eşim yardım etti poposuna vurdu bende hoplattım öyle emdi çıldırcam yemin ederim 6 saattir uyumadı dolayısıyla emmedi ama acıkmıyormu bu anlamadımArkadaşlar 1-1,5 aydır meme reddi yaşıyordum. Emme pozisyonuna götürmeye yeltenince bile çığlık çığlığa agliyordu. Her emmemiz ya kavga dövüş hoplaya ziplaya geciyodu, ya da kızım uyurken emziriyordum. Şükürler olsun 3 gündür bitti. O kadar mutluyum ki. Göz göze baka baka emişiyoruz. Daha memeye götürürken ağzını açarak geliyor. Memeyi oksuyor, bırakıp konuşuyor gülüşüyor filan. Resmen aşk yaşıyoruz 3 gündür. Diğer yaşayan arkadaşlara da umut olsun diye yazıyorum. Tünelin ucunda ışık var pes etmeyin
İnsanların yanında emzirmeye utaniyordum resmen boğusuyorduk emzirirken. Aşı olduk ağlıyor ebe dedi ki meme ver de sakinleşsin. Nasıl üzülmüştüm. Kadın bilmiyor ki memeye götürünce çocuk tam tersi sinir krizi geçiriyor. Şükürler olsun ki bitti. Resmen inanamıyorum denemek için 5 dk da bir meme veriyorum her seferinde direk alıyorBu şekilde 10 yaşına kadar emzirebilirim dünya varmış.
Açlıktan ölecek hali yok merak etme. Sen elinden geldiği kadar emzir yeter. Bı sure asgari düzeyde kilo aliversin geçici bı dönem nasilsa. Ben inanamıyorum hala çünkü birden bire komple bambaşka oldu. İnşallah biter sizinki de yakında.Çok şükür canım atlattın darısı bana inşallah bizde eşimle zorla emzirdik şimdi çünkü 6 saattir uyumadı emmedi eşim poposuna
Çok sevindim canım benim o günü bende sabırsızlıkla bekliyorum dayanacak gücüm kalmadı ama direniyorum eşim yardım etti poposuna vurdu bende hoplattım öyle emdi çıldırcam yemin ederim 6 saattir uyumadı dolayısıyla emmedi ama acıkmıyormu bu anlamadım
Sizde meme reddi var mı canım maşallah tosun seninki kilolumu doğmuştu kaç aylık7200 gr olduk biz canım bide 3 aydan sonra 7 kg olmasa bile kullaniliyo diye biliyorum ama emin değilim kesinlikle. Ama öncesinde hep yenidoğan aparatiyla taşıyordum.
Herkes buluşsunHahaha ne güzel birleştiriyosun yaa bende yakınımda birini arıyorum
Canım salya olayı yüzünden çok aldım yemek için plastik aldım zaten hemen suda yıka havluyla kurula ama salya için önü pamuklu aldım birde yaz önümüz çok terler senin alacağın gibide alacağım kışın kullanırım büyümesine göre seçecem yazın döke saça yer doğru banyoyaÇok tatlılar güle güle kullanın. Gerçekten bu kadar ihtiyaç oluyor mu? Bi de ters gömlek gibi giyilenleri var ya onlar kullanışlı değil mi? Ben kendi kendine yedirmeyi düşünüyorum da sanki onlar daha mantıklı gibi geldi bana
Canım salya olayı yüzünden çok aldım yemek için plastik aldım zaten hemen suda yıka havluyla kurula ama salya için önü pamuklu aldım birde yaz önümüz çok terler senin alacağın gibide alacağım kışın kullanırım büyümesine göre seçecem yazın döke saça yer doğru banyoyaÇok tatlılar güle güle kullanın. Gerçekten bu kadar ihtiyaç oluyor mu? Bi de ters gömlek gibi giyilenleri var ya onlar kullanışlı değil mi? Ben kendi kendine yedirmeyi düşünüyorum da sanki onlar daha mantıklı gibi geldi bana
Ben hiç önlük takmıyorum hata ediyorum minnacık kusmuk yüzünden kıyafet değişiyoruz kendimi önlüğe alıştırmam lazım20 vardır rahat
Gezmek bana çoookkk iyi geliyorYaamaşallah size, ne güzel
Çok rahat önlük canım ben şimdi evdekilerden kullanıyorumBen hiç önlük takmıyorum hata ediyorum minnacık kusmuk yüzünden kıyafet değişiyoruz kendimi önlüğe alıştırmam lazım
Yolum düşerse kesin haberleşiriz kızlarBelki yasamasanda gezmeye gelirsin yolun düşer
3 ay 8 günlük canım. Önceden sadece tekmelerle üstünü açardı şimdi yatağın bi ucundan diğer ucuna gidiyo nasıl yapiyosa :) 1 haftadır falan böylesizin bebeleriniz ne kadarlık canım benim kız yatırıdgım.pozsiyonda kalıyor 76 günlük.sadece ellerini çıkarıyor disariya
Biz seninle ne kadar aynı değil miyiz bana mı öyle geliyoMalesef benimkide öyle dinlenemiyorum eve girince
Sen neden yaptırma istemiyorsun benim dediğim gibi kafam karışıkBen yaptirmiyicam canim
Yok canım bizde olmadi meme reddi hiç. 3870 doğdu tosun olarak yani :) ondan böyle gidiyo kilosu bide hep emmek istiyo iştahlı biraz. 3 ay 8 günlük canımSizde meme reddi var mı canım maşallah tosun seninki kilolumu doğmuştu kaç aylık
Harika olur zaten arabayı itmekten pertimiz çıkıyor bir de üstüne eve gelinceBenimkide normalde pyleysi ama bugun pek uyumadi. Etrafi izlemeyi tercih etti bende sasirdim :) halbuki disarda etrafi izleseler eve gelince uyusalar ne guzel olur.
Saol cnm benim bir yanım yapalım bir yanım kaldın diyor gittiğim kaç dr da yapılsın demiştiHaklisin kuzum yaaallahım kolaylık versin sana hayırlısı olsun
Valla cnm doktor biraz daha iyi dedi sonra Cuma Cumartesi gel yapalım dedi ama ishali devam ediyor antibiyotik kullandık diye ben de bilemedim başka dr gidecem yarın bakalım o ne diyecekbebek hastaysa da asi erteleniyor ya cnm onu dra sor hastaysa asi yapilmaz
Dışarıda gezerken emzirme olayını nasıl yapıyon canım yaa biz maksimum 1 saat durabiliyoruz acikiyo dışarıda emzirmeyi kanguruyla yapamıyorum bide tek çıkarsam hayatta emziremem. Yanıma süt sağıp alıyorum mecburen. :/Gezmek bana çoookkk iyi geliyor
Çok şekersinİz maşallah kuzuyaHava misssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?