- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.401
Aynen canım kim cesaretlendirdiyse iyi cesaretlendirmiş walla. :)) dışarıda çok komik oluyorlar dediğin gibi nasıl etrafı izliyorlar sonra uykuya dalıyorlar. Bugün 2 saate yakın dışarıdaydık 9 dan beri uyuyo bi ben emzirdim uyanmadan hala uyuyo iyi geliyo demekki onlara da. Havalar guzellesiyo bende senden cesaret aldım cikicam bol bolCanım o kadar çok tırsıyodum ki dışarı çıkmaya ben de kimden cesaret alıp çıktım ki acaba hatırlamıyorum şu an kızlar hatırlayanınız varsa hatırlatın ya ben dışarı çıkamam ağlarsa naparım falan diyodum siz beni gaza getirmiştiniz çıkabilirsin korkma falan diye bi çıktım oh beeee dünya varmışzaten çıkınca göreceksin çocuklar dışarda çok uslular. O kadar ilginç geliyo ki gözlerini pörtlete pörtlete bakıyolar. Bebeğini tanımışsındır artık. O isyan noktası ne zaman gelcek karnı ne zaman acıkcak tahmin edebiliyorum bakıyorum bebek arabasında kımıldanmaya başlıyorsa sürekli yatmaktan sırtı ağrımaya başladı demektir nerdeysem hemen emzirme kabini olan en yakın yere gidiyorum. Onun haricinde full uyuyorlar zaten hareket halindeyken
Yaa canım teşekkür ederizzYine gelirsen başımın üstünde yerin var canım
Benim tek çıkmam baya zaman alacak gibi dün eşimle çıktık biraz parkta yürüdük sonra bir kahve içtik evden çıkmadan hem emzirip hem de mama vermiştim durmadı yine de . Eve erken geçtik. Uyudu uyandı emiyordu sonra kaynanam görümcem geldi emerken oğluma seslendiler . Gayet sakin emen bebek gitti bangır bangır ağlamaya başladı memede çok canım sıkıldı. Kaynana aç bırakıyorlar dedi;(Herkes buluşsun. Bizimkilerden hiç ses yok yine. @ebruebrulii @Ezmu0810 Lalekiran yarın da dışardayım müsait olan varsa görüşelim
Ben de sorun yaşıyorum bu konudaDışarıda gezerken emzirme olayını nasıl yapıyon canım yaa biz maksimum 1 saat durabiliyoruz acikiyo dışarıda emzirmeyi kanguruyla yapamıyorum bide tek çıkarsam hayatta emziremem. Yanıma süt sağıp alıyorum mecburen. :/
Bal ilk 1yıl yasak zaten aman diyim :) aslında şöyle birşey var emziklerden birini çok seviyor biz elimizle tuttuğumuz zaman cuk cuk emiyor. Ama biz bıraktığımız anda düşürüyor. Emzik emmeyi bilmiyor bence:)Benim bi arkadaşım emzigi sütüne batırıp batırıp ağzına vermiş almış bebeği. Başka bi arkadaş bana ters geldi ama bala batırıp aldırmış hatta kenarındaki deliklerden ip geçirip bağlamış. Bal değil ama sütünüze batırıp vermeyi deneyin isterseniz belki işe yarar.
Benimki 2.aydan beri tekmeleye tekmeleye açıyor üstünü:)sizin bebeleriniz ne kadarlık canım benim kız yatırıdgım.pozsiyonda kalıyor 76 günlük.sadece ellerini çıkarıyor disariya
Kesin benden almışsındır:) erken doğmasına ve ankara çok ayaz olmasına rağmen 1 aylıktan beri alıp alıp çıkıyorum kızı. Hem de tek başıma :) ben hatırlıyorum sana çıkabilirsin dediğimi. Demez olaydım, özge şimdi eve girmiyorCanım o kadar çok tırsıyodum ki dışarı çıkmaya ben de kimden cesaret alıp çıktım ki acaba hatırlamıyorum şu an kızlar hatırlayanınız varsa hatırlatın ya ben dışarı çıkamam ağlarsa naparım falan diyodum siz beni gaza getirmiştiniz çıkabilirsin korkma falan diye bi çıktım oh beeee dünya varmışzaten çıkınca göreceksin çocuklar dışarda çok uslular. O kadar ilginç geliyo ki gözlerini pörtlete pörtlete bakıyolar. Bebeğini tanımışsındır artık. O isyan noktası ne zaman gelcek karnı ne zaman acıkcak tahmin edebiliyorum bakıyorum bebek arabasında kımıldanmaya başlıyorsa sürekli yatmaktan sırtı ağrımaya başladı demektir nerdeysem hemen emzirme kabini olan en yakın yere gidiyorum. Onun haricinde full uyuyorlar zaten hareket halindeyken
Canım yaaa çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun, helâl sanaArkadaşlar 1-1,5 aydır meme reddi yaşıyordum. Emme pozisyonuna götürmeye yeltenince bile çığlık çığlığa agliyordu. Her emmemiz ya kavga dövüş hoplaya ziplaya geciyodu, ya da kızım uyurken emziriyordum. Şükürler olsun 3 gündür bitti. O kadar mutluyum ki. Göz göze baka baka emişiyoruz. Daha memeye götürürken ağzını açarak geliyor. Memeyi oksuyor, bırakıp konuşuyor gülüşüyor filan. Resmen aşk yaşıyoruz 3 gündür. Diğer yaşayan arkadaşlara da umut olsun diye yazıyorum. Tünelin ucunda ışık var pes etmeyin
İnsanların yanında emzirmeye utaniyordum resmen boğusuyorduk emzirirken. Aşı olduk ağlıyor ebe dedi ki meme ver de sakinleşsin. Nasıl üzülmüştüm. Kadın bilmiyor ki memeye götürünce çocuk tam tersi sinir krizi geçiriyor. Şükürler olsun ki bitti. Resmen inanamıyorum denemek için 5 dk da bir meme veriyorum her seferinde direk alıyorBu şekilde 10 yaşına kadar emzirebilirim dünya varmış.
Ah canım bana da iyi geliyordu ama korkar oldum. Hastaneye gittiğimiz gün kabus gibiydi. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Biraz zaman geçti inşallah unutmuştur. Yarın çıkarıcam çünkü, hem tetanozumu yaptiricamGezmek bana çoookkk iyi geliyor☺
Canım bndeçok düşünmüştüm, kafayı yiyecek kadar. En sonunda yaptırmaya karar verdim. Doktorumuz kesinlikle yapılacak, kaç bebek yatiyo hastaneye dedi.Saol cnm benim bir yanım yapalım bir yanım kaldın diyor gittiğim kaç dr da yapılsın demişti
Ahhh kuzum diyenlerden birisi bendim. Cok mutlu oluyordu ama simdide ben korkar oldumCanım o kadar çok tırsıyodum ki dışarı çıkmaya ben de kimden cesaret alıp çıktım ki acaba hatırlamıyorum şu an kızlar hatırlayanınız varsa hatırlatın ya ben dışarı çıkamam ağlarsa naparım falan diyodum siz beni gaza getirmiştiniz çıkabilirsin korkma falan diye bi çıktım oh beeee dünya varmışzaten çıkınca göreceksin çocuklar dışarda çok uslular. O kadar ilginç geliyo ki gözlerini pörtlete pörtlete bakıyolar. Bebeğini tanımışsındır artık. O isyan noktası ne zaman gelcek karnı ne zaman acıkcak tahmin edebiliyorum bakıyorum bebek arabasında kımıldanmaya başlıyorsa sürekli yatmaktan sırtı ağrımaya başladı demektir nerdeysem hemen emzirme kabini olan en yakın yere gidiyorum. Onun haricinde full uyuyorlar zaten hareket halindeyken
Amin canım sağol. Siz nasıl oldunuz kusmasi bitti mi?Canım yaaa çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun, helâl sanapes etmesin hiç. Çok sukur allahım bir daha yasatmasin
Yok kuzum aynıAmin canım sağol. Siz nasıl oldunuz kusmasi bitti mi?
Askılı olan daha kullanışlı oğlumdan biliyorum kollar dışarda daha rahat uyuyorlar bizler gibi biz yorganı örtüyoruz mesela kollarımız dışarda uyuyoruz kollarımız içerde olsa bunalıyoruzCanım ben sormuştum onu bende 2 tane varda dediğin gibi yaptığımızda üşümez mi acaba yaa. Bendekiler resimdeki gibi. Çok açıyo üstünü dediğini yarın denicem bugün uyudu. Umarım işe yarar bu gidişle hasta olucak:/ . Eki Görüntüle 2243120 Eki Görüntüle 2243121
Bende çok istedim alsın ama almadı. Eli tatlı geliyor şimdilik :) benim elimide yakalayınca emmeye çalışıyor emzigi neden beceremiyorlar anlayamıyorum :) sağlık olsun diyoruz bizde.Bal ilk 1yıl yasak zaten aman diyim :) aslında şöyle birşey var emziklerden birini çok seviyor biz elimizle tuttuğumuz zaman cuk cuk emiyor. Ama biz bıraktığımız anda düşürüyor. Emzik emmeyi bilmiyor bence:)
Ay izin verirler mi öyle hiç Bilmiyorum emzirme önlüğü var ama bizimki emerken savaşıyor üstümüzü acar kesin. Ama @Ozgebalaban11 dan cesaret aldım walla cikicam yavaş yavaş artık.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?