2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canım kim cesaretlendirdiyse iyi cesaretlendirmiş walla. :)) dışarıda çok komik oluyorlar dediğin gibi nasıl etrafı izliyorlar sonra uykuya dalıyorlar. Bugün 2 saate yakın dışarıdaydık 9 dan beri uyuyo bi ben emzirdim uyanmadan hala uyuyo iyi geliyo demekki onlara da. Havalar guzellesiyo bende senden cesaret aldım cikicam bol bol

Herkes buluşsun. Bizimkilerden hiç ses yok yine. @ebruebrulii @Ezmu0810 Lalekiran yarın da dışardayım müsait olan varsa görüşelim
Benim tek çıkmam baya zaman alacak gibi dün eşimle çıktık biraz parkta yürüdük sonra bir kahve içtik evden çıkmadan hem emzirip hem de mama vermiştim durmadı yine de . Eve erken geçtik. Uyudu uyandı emiyordu sonra kaynanam görümcem geldi emerken oğluma seslendiler . Gayet sakin emen bebek gitti bangır bangır ağlamaya başladı memede çok canım sıkıldı. Kaynana aç bırakıyorlar dedi;(
Dışarı çıktık diye huysuz oldu uykusu bölündü ondan oldu aslında. Şimdilik tek gözüm kesmiyor

Ben de sorun yaşıyorum bu konuda

Bal ilk 1yıl yasak zaten aman diyim :) aslında şöyle birşey var emziklerden birini çok seviyor biz elimizle tuttuğumuz zaman cuk cuk emiyor. Ama biz bıraktığımız anda düşürüyor. Emzik emmeyi bilmiyor bence:)

Kesin benden almışsındır:) erken doğmasına ve ankara çok ayaz olmasına rağmen 1 aylıktan beri alıp alıp çıkıyorum kızı. Hem de tek başıma :) ben hatırlıyorum sana çıkabilirsin dediğimi. Demez olaydım, özge şimdi eve girmiyor

Canım yaaa çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun, helâl sana pes etmesin hiç. Çok sukur allahım bir daha yasatmasin

yaz canım merak ediyorum inslh sever 23 24 derece ise tulumla üsumez canım tulumsuz üstu açik üsur yaa bende ortmeden duramam ama tulum ici elyafli ya bi nevi örtuye sarınmis say çocuu inslh sever dedigim gibi her cocuk farkli

Ahhh kuzum diyenlerden birisi bendim. Cok mutlu oluyordu ama simdide ben korkar oldum

Askılı olan daha kullanışlı oğlumdan biliyorum kollar dışarda daha rahat uyuyorlar bizler gibi biz yorganı örtüyoruz mesela kollarımız dışarda uyuyoruz kollarımız içerde olsa bunalıyoruz

Bende çok istedim alsın ama almadı. Eli tatlı geliyor şimdilik :) benim elimide yakalayınca emmeye çalışıyor emzigi neden beceremiyorlar anlayamıyorum :) sağlık olsun diyoruz bizde.

ruhum_mavi canım işe başladın Allah kolaylık versin. sen hangi siteden alışveriş yapıyorsun şampuan için? kırmızıbeyaz iyi mi ki? bilemedim

Canim ben emzirme onluguyle emziriyorum hep. Artik olmicak bi yerdeysek de mama veriyorum. Gerci suana kadar 1 kere mamaya ihtiyac oldu. Insana cok iyi geliyot gunesi gordunmu kacirma cik

Ay izin verirler mi öyle hiç Bilmiyorum emzirme önlüğü var ama bizimki emerken savaşıyor üstümüzü acar kesin. Ama @Ozgebalaban11 dan cesaret aldım walla cikicam yavaş yavaş artık.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…