- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.341
Evet canım suşu diğer aşılardan daha fazla. ağır bir aşı ama türü farklı diğer menenjitlerden. Geçmiş olsunBexsero aşısını cumartesi olduk ateş ve huysuzluk yaptı. Bütün gece uyuyan bebeğim o gün çığlık çığlığa ağladı koynumda uyutmak zorunda kaldım başka türlü durmadı kesinlikle. Can yakan bi aşı yani(((
Canım tutmayan maalesef ne yaparsan yap tutmuyor ben ilk oğlumda 40 ı çıksın öyle veririm diyordum 10 tane farklı emzik aldım asla tutmadı ve parmağını emmeyi tercih etti o yüzden bu kızımda direk emziği hastaneye götürdüm emzik şuan alıyor ama oda istemezse atıyor hemen ağzından ama arada alıyor şükür
Tipi farklı bir menenjit aşısı canım doktorumuz yaptırın mutlaka dedi. Suşu daha fazla. Bişey kaçırmadığıma sevindim :)hoşgeldin cnm rutin dertlerimiz ayni uyumuyor kusuyor falan filan bisey kacirmadin yani)9.aydaki asinin farki neymis cnm
Aynen canım. Ben doğduğundan beri deniyorum. Çok istiyordum emzik almasını. İlerisi için de büyük rahatlık olacaktı. Yapmadığım kalmadı. Emziğe verdiğim parayı hiç söylemeyeyim. Olmadı ve gerçekten aşırı üzgünüm bunun için.Canım tutmayan maalesef ne yaparsan yap tutmuyor ben ilk oğlumda 40 ı çıksın öyle veririm diyordum 10 tane farklı emzik aldım asla tutmadı ve parmağını emmeyi tercih etti o yüzden bu kızımda direk emziği hastaneye götürdüm emzik şuan alıyor ama oda istemezse atıyor hemen ağzından ama arada alıyor şükür
Geçmiş olsun canım. Ne güzel uygunmuş fiyatı biz 267 lira ödedik aşıya. Eczanedeki hanım önceki fiyat o dedi sorduğumda. Firma zam yapmış sanırımKızlar dün 3 aylık doktor kontrolümüz vardı. 7100 gram 63 cm olmuş oğlum. Alerjiden süpheleniyorum demiştim. Doktorada söyledim test yapalim diye herhangi bir yerde veya kakada kan yoksa alerji yoktur dedi. Ya ciddi döküntü ya da kan olması lazım dedi. Rota aşısi yapıldı. Burda herkes 200 küsür fiyatlardan bahsediyordu 160 tlye yaptılar hastanede.
Maşallah sana yaYatağın ta en köşesinde duran Kuran-i Kerim i almış ipini bulup eline takmış yaaaa.
Üstünü çok açıyor bide uyku tulumu kullananlar emzirme işini nasıl yapıyonuz terlemiyo mi emerken ? Eki Görüntüle 2242750
Üçgenlerden mi aldın benimkine de önlük yetişmiyo foto atabilirmisin acaba ☺
Kızlar aldıklarım bunlar kız için renkler seçtim üçgenleri alırken dikkat edin ben su geçirmez aldım salya için kıyafetine geçmesin diye 1-2 aya ancak geliyor haberiniz olsunİyi yapmışsın canım sen daha önceden kullanmışsın var mı önerin ben de düşünüyorum almayı anca gelir
Çok sağol canım. Evet solomombaby kangurumuz :)
Acayip terliyor emerken beni güzelce emerken terlerdi şimdi mücadele etmekten daha çok terliyor sırtına havlu koyuyorum başını kuruluyorum maşallah canım uyusunda büyüsün kuzularYatağın ta en köşesinde duran Kuran-i Kerim i almış ipini bulup eline takmış yaaaa.
Üstünü çok açıyor bide uyku tulumu kullananlar emzirme işini nasıl yapıyonuz terlemiyo mi emerken ? Eki Görüntüle 2242750
Çok tatlılar güle güle kullanın. Gerçekten bu kadar ihtiyaç oluyor mu? Bi de ters gömlek gibi giyilenleri var ya onlar kullanışlı değil mi? Ben kendi kendine yedirmeyi düşünüyorum da sanki onlar daha mantıklı gibi geldi banaKızlar aldıklarım bunlar kız için renkler seçtim üçgenleri alırken dikkat edin ben su geçirmez aldım salya için kıyafetine geçmesin diye 1-2 aya ancak geliyor haberiniz olsun
Canım ben sormuştum onu bende 2 tane varda dediğin gibi yaptığımızda üşümez mi acaba yaa. Bendekiler resimdeki gibi. Çok açıyo üstünü dediğini yarın denicem bugün uyudu. Umarım işe yarar bu gidişle hasta olucak:/ .uyku tulumunu soran bi arkadas vardiben iki cocugumuda 4 yasa kadar tulumla buyuttum zor olmuyor kucaga almasi kolay icine pijama giydirmiyorum direk bez ve citcitli badinin ustune giydirdigim icin terlemiyorlar ucuncu cocugumda almanyadayim simdi burda da normal tulum bulamadim hep kolsuz torba tulum var onun icin mecbur pijma utune giydiriyorum ama yine de terlemiyor birde ben iki cocugumda 5 6 aylik falan giydirdim tulum.ama almanyada hastanede tulum veriyorlar dogdugu gece giydirtiyorlar ben ilk gece dayanamadm battaniyeye sardim kizdi hemsireler eldiven şapka cikarttilar battaniyeyi falan kaldirttilar besikte hicbirsey olmayacak tuluma koy dediler cikarkende sıki sıki tembihlediler hatta dogum hediyesi cikarken tulum veriyorlar
Aynen normalde emerken terliyo savaşıyor resmen memeyle tek arkadaşı onunda :))) ter damliyo resmen bizdende.Acayip terliyor emerken beni güzelce emerken terlerdi şimdi mücadele etmekten daha çok terliyor sırtına havlu koyuyorum başını kuruluyorum maşallah canım uyusunda büyüsün kuzular
7200 gr olduk biz canım bide 3 aydan sonra 7 kg olmasa bile kullaniliyo diye biliyorum ama emin değilim kesinlikle. Ama öncesinde hep yenidoğan aparatiyla taşıyordum.Solomombaby i bende baktım 7 kg altında yenidoğan aparatı ile kullanin diyor incelemesinde, öyle mi kullaniyorsun?
Ayyy maşallah size nazarlardan uzakArkadaşlar 1-1,5 aydır meme reddi yaşıyordum. Emme pozisyonuna götürmeye yeltenince bile çığlık çığlığa agliyordu. Her emmemiz ya kavga dövüş hoplaya ziplaya geciyodu, ya da kızım uyurken emziriyordum. Şükürler olsun 3 gündür bitti. O kadar mutluyum ki. Göz göze baka baka emişiyoruz. Daha memeye götürürken ağzını açarak geliyor. Memeyi oksuyor, bırakıp konuşuyor gülüşüyor filan. Resmen aşk yaşıyoruz 3 gündür. Diğer yaşayan arkadaşlara da umut olsun diye yazıyorum. Tünelin ucunda ışık var pes etmeyin
İnsanların yanında emzirmeye utaniyordum resmen boğusuyorduk emzirirken. Aşı olduk ağlıyor ebe dedi ki meme ver de sakinleşsin. Nasıl üzülmüştüm. Kadın bilmiyor ki memeye götürünce çocuk tam tersi sinir krizi geçiriyor. Şükürler olsun ki bitti. Resmen inanamıyorum denemek için 5 dk da bir meme veriyorum her seferinde direk alıyorBu şekilde 10 yaşına kadar emzirebilirim dünya varmış.
Ben bilmeden gittim doktor söyledi artık aşı yaptırmaya korkar oldum çok mutsuz oluyo ama herşey onların iyiliği için.Evet canım suşu diğer aşılardan daha fazla. ağır bir aşı ama türü farklı diğer menenjitlerden. Geçmiş olsun
Sağol canım. İnşallah herkesin bebeği huzurla emerAyyy maşallah size nazarlardan uzak ♥ duygulandım çok okurken yaaaainşallah hep böyle gider.
Benim bi arkadaşım emzigi sütüne batırıp batırıp ağzına vermiş almış bebeği. Başka bi arkadaş bana ters geldi ama bala batırıp aldırmış hatta kenarındaki deliklerden ip geçirip bağlamış. Bal değil ama sütünüze batırıp vermeyi deneyin isterseniz belki işe yarar.Aynen canım. Ben doğduğundan beri deniyorum. Çok istiyordum emzik almasını. İlerisi için de büyük rahatlık olacaktı. Yapmadığım kalmadı. Emziğe verdiğim parayı hiç söylemeyeyim. Olmadı ve gerçekten aşırı üzgünüm bunun için.
sizin bebeleriniz ne kadarlık canım benim kız yatırıdgım.pozsiyonda kalıyor 76 günlük.sadece ellerini çıkarıyor disariyaCanım ben sormuştum onu bende 2 tane varda dediğin gibi yaptığımızda üşümez mi acaba yaa. Bendekiler resimdeki gibi. Çok açıyo üstünü dediğini yarın denicem bugün uyudu. Umarım işe yarar bu gidişle hasta olucak:/ . Eki Görüntüle 2243120 Eki Görüntüle 2243121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?