- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.321
Çok sağol canım. Evet solomombaby kangurumuz :)Oyy maşallah kuzuya:))) kangurun solomombaby mi canım?
Ya kuzum öyle değil işte uyanışı böcek böcek bakıyoCanim ben baya arastirdim bu konuyu. Uyandiginda asla isigi acma ve asla konusma diyolar. Al emzir uykusunu hic bolme yaziyo hep. Bi de oyle dene istersen
Ya benimkide aynısı ben bağlayınca sırtımdaki kilidi açamıyorum kolum yetişmiyo sen nasıl yapıyosun o kadar videosunu izledim ne kolay açıyolar bende olmuyo elim yetişmiyoÇok sağol canım. Evet solomombaby kangurumuz :)
Benimkide normalde pyleysi ama bugun pek uyumadi. Etrafi izlemeyi tercih etti bende sasirdim :) halbuki disarda etrafi izleseler eve gelince uyusalar ne guzel olur.Benimki dışarda sürekli uyuduğu için eve gelince cin gibi
Walla çok rahat yapıyorum canım. Kolların mi kısa senin acaba yaaa. Geçende konuşmuştuk yukarıdan yapmiyon mu ?Ya benimkide aynısı ben bağlayınca sırtımdaki kilidi açamıyorum kolum yetişmiyo sen nasıl yapıyosun o kadar videosunu izledim ne kolay açıyolar bende olmuyo elim yetişmiyo
Hava misssssss
kakayi gürültülü yapiyormu cnm .bugun bisey okudum boynu falan pisik oluyosa alerji olabilir diyorduCanım hep ishal gibi çok sıvı yapıyo huzursuzluğu oluyo cildinde egzama var fazlaca kusuyo (doktor reflü olduğunu söylesede) bunlar bana süt alerjisini düşündürüyo
Gösterişe. Bursanın en gösterişi seven köyü. Oralar eskiden bildiğin köyde kerpiçtendi evler vardı kızlar ve o köyden birileri İstemşti beni ben köye evlenmem inek mi bakcam tarla mı çapalıcam hayatta gitmem dedimşimdi full villa
Ay sen miydin konuştuğumuz vallahi bilmiyorumki kısa mı nedir ya.Evet yukardan kafamın üstünden arkaya doğru uzatmaya çalışıyorum ellerimi yetişmiyo esnemiyo kolum o kadarWalla çok rahat yapıyorum canım. Kolların mi kısa senin acaba yaaa. Geçende konuşmuştuk yukarıdan yapmiyon mu ?
Evet çok gürültülü yapıyo.Boynunda bişey yok ama egzaması varkakayi gürültülü yapiyormu cnm .bugun bisey okudum boynu falan pisik oluyosa alerji olabilir diyordu
olabilir bizimki de asiri gurultulu yapiyor ins degildir valla ne bileyim.deneme yanilma yontemi zaten alerji konusu diyet yapinca düzeliyorsa alerjidir bizde de olabilir egzema yok ama kaka normal gelmio banaEvet çok gürültülü yapıyo.Boynunda bişey yok ama egzaması var
olabilir bizimki de asiri gurultulu yapiyor ins degildir valla ne bileyim.deneme yanilma yontemi zaten alerji konusu diyet yapinca düzeliyorsa alerjidir bizde de olabilir egzema yok ama kaka normal gelmio banaEvet çok gürültülü yapıyo.Boynunda bişey yok ama egzaması var
Senin kolların kısa o zaman canım yaa ben çok rahat yetisiyorum kaburgalarıma çünkü:/Ay sen miydin konuştuğumuz vallahi bilmiyorumki kısa mı nedir ya.Evet yukardan kafamın üstünden arkaya doğru uzatmaya çalışıyorum ellerimi yetişmiyo esnemiyo kolum o kadar
genzi akıyorsa aşırı olmamak kaydıyla olabilir demişti doktorumuz.burun akıntısını yuttukları ıcun buraz kakada biraz kusmugunda olabilir diye.KIZLAr bugun doktora kakada mukus olayını sordum ara ara oluyor bizimde emzik biberon vs bunlardan bakteri alırsa olabılıyomus . Biogaiga yazdı ama almadım yeterince kullndık onu. :)
ehehehheeAynı biz banyo yapıyoruz pış pış diyoruz eeee diyoruz nenni diyoruz ali babanın çiftliği diyoruz tonton dedenin çitliği diyoruz hadi iii be oğlum diyoruz yeter garı diyoruz ayyy çiş yaptı diyoruz şimdi de kustu diyoruz bari biraz gezdireyim diyoruz aman durmuyor uyumuyor hamakta sallayalım diyoruz ayyy artık hamakta da durmuyor çabuk çabuk kundağı getir sallayalım az uyusun diyoruz saat de 3olmuş diyoruz oleyyyy uyudu diyoruz eee be yavrum saat daha 3.05 birazcık uyusaydın diyoruz ........ Bitmez....
ohhh iyi gezmelerrr yaptınızHava misssssss
bırak bı günde yapma.iş hiç bıtmezkı.çok ıyı geliyor temız hava.Evin işini yemek işini bitirip dışarı çıkamıyorum napcam ya ben yetişemiyorum artık
ite kaka tatil bıxımkıde yazınEvet canim zor ama ne yapalim katlanicaz daha bir tatile cikamadik kac senedir ama saglik olsun buna dacok sukur sonucta bir isi var
Anne sütü alan bebek sıvı kaka yaparkı zaten. Cıltlerıde çok hassas oluyor bizim çok fenaydı atopık dermattıt olabilir demişti doktor.şükğr azaldı artık.fazlaca kusmada refluyle alakalı.inşallah alerjik olmazlar zor durum. İnek sütü aleejısınde kakada kan oluyormuş.sindiremedıkleeri için sanırımCanım hep ishal gibi çok sıvı yapıyo huzursuzluğu oluyo cildinde egzama var fazlaca kusuyo (doktor reflü olduğunu söylesede) bunlar bana süt alerjisini düşündürüyo
kesinlikle evde boğuluyorumValla 1 saat falan değil her çıkışımda 4-5 saat kalıyoruminşallah bi an önce havalarınız ısınır da çıkarsın muhteşem dışarı çıkmak yüzümde güller açıyo
maşallah ne güzel kurulmusBizde baya gezdik bugün hazır hava güzel islerimi hallettim bıdıkta hava almış oldu
sen nerde oturuyorsun cnmİzmir’de yaşamayı çok isterdim
biraz zor oluyor gerçi ben bebek yokken yaptım denemeler amaYa benimkide aynısı ben bağlayınca sırtımdaki kilidi açamıyorum kolum yetişmiyo sen nasıl yapıyosun o kadar videosunu izledim ne kolay açıyolar bende olmuyo elim yetişmiyo
var gibi duruyor ama arada olur normalburda mukus varmi bilemedim
Bence çoğunluk bu şekilde. Sırayla deniyoruz herşeyi3 ay oldu hala tok mu aç mı derdi ne anlayamıyorum
Sizinkinin kakası nasılolabilir bizimki de asiri gurultulu yapiyor ins degildir valla ne bileyim.deneme yanilma yontemi zaten alerji konusu diyet yapinca düzeliyorsa alerjidir bizde de olabilir egzema yok ama kaka normal gelmio bana
Her gün aynı uykuya hazırlık rutiniyle ve gece uyuyacağı yatağında uyutmalısın canım.Peki ne yapmalıyım daha erkene çekmek için. Çünkü zaten 9 da uyuyo ama uzun süreli değil . O uykunun uzun uykusu olması için ne yapabilirim bilmiyorum önerisi olan var mı
Yok korkma canım çok rahat ediyor kanguruya koyar koymaz uyuyo walla. Bacaklari agrisa durmaz aglar.Arada uyaniyo etrafı izliyo arada uyuyo tekrar. Bebek arabası oturduğum yerde zor oluyor benim kurtaricim oldu walla.kesinlikle evde boğuluyorumhava soğuksa arkadaşa kahvaltıya çaya, , anneme, ablama veya kardeşime mutlaka gidecek bıryer buluyorum 2-3 gün evde kaldıysam
maşallah ne güzel kurulmusya ben korkuyorum hala kanguru ya koyamıyorum.sanki bacakları çok açılacak gibi geliyor hatta açamıyorum bacaklarını sankı☺
sen nerde oturuyorsun cnm
biraz zor oluyor gerçi ben bebek yokken yaptım denemeler amabebekle açmak daha zor olurmu bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?