- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.441
Emzirme önlüğüm de var havalar guzellesiyo bende cikicam artık. Çocuga da iyi geliyo.Canim ben emzirme onluguyle emziriyorum hep. Artik olmicak bi yerdeysek de mama veriyorum. Gerci suana kadar 1 kere mamaya ihtiyac oldu. Insana cok iyi geliyot gunesi gordunmu kacirma cik
Aynen canım benim ilk çocuk ben geç farkına vardım bundan sonra böyle uyusun :)))Maşallah canım benim çok ballı ya ben oğlumu bu tulumlarla büyüttüm çok rahatlık
ewet her bebek farkli benim cicuklarimda sıcaği sevmiyor ama kollari baya soguk oluyor hrle elleri buz oda da 23 derece baya sıcak aslindaBenim oğlum hiç sevmedi kollu canım böyle serin uyumayı seviyor bebeğe göre değişir sıcak seven bebekse uzunda olur tabi büyüklerimiz neder hep koldan üşümek hasta etmez sırtı sıcak olsun yeter
terlemiyormu benimkilere battaniye ortsem su oluyorlar ki iclerine pijama bile giydirmiyorumben penye hırka giydiriyorum =)
Kolları sicakti ama bu akşam diğerini denicem bakalım nasıl olcak :) başından beri kullanırdım bende ama nasıl olcak etcek diye düşünürken geçti zaman :)oyyy masallah kuzuya ya cok tatli uyku tulumu yeni dogdugu zamanlarda hep kolaylik yataktan battaniye ile alip emzirip yerinw koymak zor oluyor bozuluyo duzelteyim derken uyaniyo falan tulum rahatcanim senin diger tulum kollu degilmi kollari serbest oluyor kolsuzda kollari sicakmiydi benimkinin serin oluyor
Maşallah sana yaaaaaaEsnaflıktan dolayı bankada işlerim vardı mecbur çıktık çıkmaz olaydım babkadakiler susturdu ben imzaları attım kredi başvuru falan ayyyy ben evimde mutluyum kaç saattir uyuyor yazık kendine gelemedibuda gezme denirse işte kızımla gezme
Yicem ya tatlılığa bakMinik bebis sabah 6 da uyandım üstü yine açıktı. Ben üstünü kapatırken uyandı aldım giydirdim bende altında bisey yok elledim sıcacık ama içi.
Bizimkide kolları dışarıda uyuyo battaniyenin ucu bile değse illa onu çekiyo kolundan. Oyuzden bunu giydirdim. Içim çok rahat walla çok teşekkür ederim ben bi türlü cesaret edip giydirmemistim. Eki Görüntüle 2243217
Valla canım dedim aç kalsa kilo alır mı bu çocuk kimisi o kadar emziriyor götürüyor zayıflamış çıkıyor tartıda deme öyle dedim . Gitmeden lafın gelişi dedim kırılma dedi. Ama dayanamıyorum bazen.Ay senin şu kaynananın olur olmadık lafları. Uyarsanıza yarın çocuğu ona teslim edeceksin annen aç bırakıyor annen öyle annen böyle beynini yıkıcak çocuğun söylemesin öyle cümleler
En sevdiğimiz kıyafetimiz bizim de buEsnaflıktan dolayı bankada işlerim vardı mecbur çıktık çıkmaz olaydım babkadakiler susturdu ben imzaları attım kredi başvuru falan ayyyy ben evimde mutluyum kaç saattir uyuyor yazık kendine gelemedibuda gezme denirse işte kızımla gezme
Parmağını emdiğin de hemen emziği ver canım hayırlısı olsun emen bir şekilde emiyorBrnim kızımda emzik cok seviyor uykuya emzikle geciyor yalniz bir haftadir emzigi atiyor basparmagini emiyor parmak emmesini istemiyorum aslinda
Bu arada benim kızda elini emmeye çalışıyor ben farkedersem emzik vermeye çalışıyorumBrnim kızımda emzik cok seviyor uykuya emzikle geciyor yalniz bir haftadir emzigi atiyor basparmagini emiyor parmak emmesini istemiyorum aslinda
canım evet başladım. Sabahtan bu saate kadar baya yoğundum. Şimdi rahatladım. 16:30'da çıkacağım allah izin verirse. Kızımı özledimruhum_mavi canım işe başladın Allah kolaylık versin. sen hangi siteden alışveriş yapıyorsun şampuan için? kırmızıbeyaz iyi mi ki? bilemedim
anne mutluysa bebek de mutlu, anne baba huzurluysa bebek de huzurlu :) mottomuz bu özgecim :)Ay evet evet sendinkız dışarda hayat varmış . Dün iş yerine gittim kızlar biz de bugün hava güzel Özge ne zaman gelcek diye bekliyorduk diyo
inşallah canım Aminruhum_mavi saa sen bugün işe başladın. Hadi hayırlı olsun bakalım inşallah hemen alışırsınız kolay gelsin canım
emekçi kadınlar gününde işe başlayarak en emekçi kadın ben oldum sanırım :)) kutlu olsun seninki de canımArkadaşlar, kadınlar gününüz kutlu olsun ❤
Büyük almışım eşim kızdı ya napıyım ne getirtdiysem küçük oldu Buda böyle tam tersi küçük olur diye büyük istedim Buda büyük internet alışverişi riskli yaEn sevdiğimiz kıyafetimiz bizim de busize de çok yakışmış senin sayende almıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?