2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay senin şu kaynananın olur olmadık lafları. Uyarsanıza yarın çocuğu ona teslim edeceksin annen aç bırakıyor annen öyle annen böyle beynini yıkıcak çocuğun söylemesin öyle cümleler

Ay evet evet sendin kız dışarda hayat varmış . Dün iş yerine gittim kızlar biz de bugün hava güzel Özge ne zaman gelcek diye bekliyorduk diyo

Ahhh kuzum diyenlerden birisi bendim. Cok mutlu oluyordu ama simdide ben korkar oldum
Kuzum korkutma kendini çocuk yeni hastalıktan çıktı ama yapı olarak neşeli bi bebek bence sorun yaşamazsın

Başka bi doktora daha mı gitseniz acaba canım. Seni kurtarmış filan Diye biraz duygusal yaklasiyorsun sanki doktora karşı. Bı doktorun farketmedigini başka bi doktor farkedebilir
Canım beni kurtaran doktorun o olduğunu yeni öğrendim. Doktor 1 hafta kullanım dedi, hemen geçmesi beklenmiyo tabii bizimki bir de içmek istemiyo, yavaş yavaş veriyorum. Ağzında bekletip akitiyo şımarık:) daha 2. Adam akıllı içişi:) kakası bugün düzeldi:) bi de fethiyede adam akıllı doktor yok en iyisi, en yoğun olanı bu doktor. Diğerleri mama deyip geçen tipler. En güveniliri bu geliyo bana.

canım almanya da da var kollu uyku tulumu hatta kollarını çıkarabiliyorsun
C&A ya bak birde orda da olur. ama ebay de "schlafsack" yaz bissürü görürsün =)

Minik bebis sabah 6 da uyandım üstü yine açıktı. Ben üstünü kapatırken uyandı aldım giydirdim bende altında bisey yok elledim sıcacık ama içi.
Bizimkide kolları dışarıda uyuyo battaniyenin ucu bile değse illa onu çekiyo kolundan. Oyuzden bunu giydirdim. Içim çok rahat walla çok teşekkür ederim ben bi türlü cesaret edip giydirmemistim.

Askılı olan daha kullanışlı oğlumdan biliyorum kollar dışarda daha rahat uyuyorlar bizler gibi biz yorganı örtüyoruz mesela kollarımız dışarda uyuyoruz kollarımız içerde olsa bunalıyoruz
canim ya askili olanda kollar usuyor kollu olabda da kollari icinde değil ki hırka gibi kollarini giydiriyorsun kollar yine serbest

Askılı olan daha kullanışlı oğlumdan biliyorum kollar dışarda daha rahat uyuyorlar bizler gibi biz yorganı örtüyoruz mesela kollarımız dışarda uyuyoruz kollarımız içerde olsa bunalıyoruz
ben asla kollarımı dışarı çıkartmam canım =) yoksa kollarım tutuluyor ağrıyor. her tarafım paklanması gerek benim de kolsuz olan tulum var pijama ve penye hırka giydiriyorum bebeğime işte kolları üşür düşüncesi

var ama baya pahali yaa c&a ya baktim ama kolsuz vardi bidaha baska subelerine de bakayim esekkurler canim

oyyy masallah kuzuya ya cok tatli uyku tulumu yeni dogdugu zamanlarda hep kolaylik yataktan battaniye ile alip emzirip yerinw koymak zor oluyor bozuluyo duzelteyim derken uyaniyo falan tulum rahat canim senin diger tulum kollu degilmi kollari serbest oluyor kolsuzda kollari sicakmiydi benimkinin serin oluyor

Eklentiler

• 15520309724013917676346636664128.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 76
Brnim kızımda emzik cok seviyor uykuya emzikle geciyor yalniz bir haftadir emzigi atiyor basparmagini emiyor parmak emmesini istemiyorum aslinda

Maşallah canım benim çok ballı ya ben oğlumu bu tulumlarla büyüttüm çok rahatlık

canim ya askili olanda kollar usuyor kollu olabda da kollari icinde değil ki hırka gibi kollarini giydiriyorsun kollar yine serbest
Benim oğlum hiç sevmedi kollu canım böyle serin uyumayı seviyor bebeğe göre değişir sıcak seven bebekse uzunda olur tabi büyüklerimiz neder hep koldan üşümek hasta etmez sırtı sıcak olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…