2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
terlemiyormu benimkilere battaniye ortsem su oluyorlar ki iclerine pijama bile giydirmiyorum
benim kız sıcağı seviyor bu gece incelttim üstünü yani tulumsuz sadece yorgan vardı eller ayaklar soğuktu ama odamız 21 dereceydi belki ondan bilemedim. gece çok uyandı baktım olmuyor tulumunu giydirdim yazık ondan sonra haberi gaz çıkardı kuzum rahatladı ama benim kızım doğduğundan beri sıcağı seviyor napalım bu kuzum da böyle ablasının tam tersi. o değilde aynı odada yatacaklar gelecek kış o zaman nasıl yapacağımı şimdiden kara kara düşünüyorum

canım Allah sabır versin çok zor oluyordur şuan senin için bebeğinden ayrı kalmak aöa hepsi yavrularımız için. sen kaç saat çalışıyorsun ki çok değil mi? süt izinin yok mu?

ccanım anlamadım şimdi kapıda ödeme siteler olursa güvenilir değil mi? ben d3 vitamini ve okyanus suyunu alacam da bilemedim

normal mesaimiz 8:30-18:00 canım. Her gün 1,5 saat süt izni kullanıp 16:30'da çıkacağım.

sadece kapıda ödeme kabul eden, kartla ödeme kabul etmeyen siteler güvenilir değil. d3 okyanus suyu falan hep internetten alıyorum ben

tamam canım çok teşekkür ederim

ruhum_mavi canım sana kolay gelsin. Inşallah bu süreci annenin destegi ile çok güzel atlatırsınız. Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun

Ne içiriyosun canım ilaç olarak? Kakası nasıldı şimdi nasıl düzeldi renk kıvam nasıl?

Kızlar geçen burdan sormuştum ya ek gıda için balkabağı dışında ne atabiliriz dondurucuya diye kereviz ve havuç geldi aklıma.

yavrum yaa ususmus demekki her cocuk farkli iste valla isin zor biri sıcak diyecek biri soguk biz simdi cocujlarimla ayni durumdayiz ben bile sıcagi sevmedigim halde soguk ustunu giydiyorum onlar soyunuyo petegi biz aciyoruz onlar kapatiyor esimde asiri sıcak severe yani bizim ev tam bir kaos kısisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…