2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar, kızıma kıyafet falan almam lazım. H&M den baktım bayagi güzel şeyler var sipariş vericem, ama begendiğim kolsuz body yok. Siz nerelerden aliyosunuz?
e-bebek den alıyorum genelde. lcw kileri berbat ben sevmedim. h&m den de aldım. bunların hepsini büyük kızımda almıştım bunda birşey almadım anneannemiz sağolsun

Mama verecekmisn cnm bizim doktor önümüzdeki ayda takip edelim dedi gerek yok dedi
Yok canım bizim durum farklı benim sütüm var ama kızım emmiyor meme reddi var geçici bir dönem inşallah ağlayarak emiyor sütümü sağıp buzluğa koyuyorum yada oğluma içiriyorum mamayıda içmez içse benim sütümü içer yani kilo vermezse benim için yeterli

Merhaba Yıldız ben

aynen birde bebek değil de isimlerini hitap etsek

Ozgebalaban11 beni gormusundur instadan ismim duygu
Ya sadece Benim için değil ki hepimiz birbirimizi tanıyalım yaşlarımızı bilelim mesela aramızda 36-37 yaşında olanlar var ben 27 yaşındayım abla diye hitap etmem gerekiyor aslında ama bilmediğimden canım aşağı canım yukarı

Fotoğraflı alalım lütfen ben biliyorum da herkes görsün
O zaman bu da biziz ailecek ben 35 yaşındayım eşim 43 yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizin de ilk evliliği. Biraz geç bulduk birbirimizi

Eklentiler

• 2A3DAB95-D269-48AC-8B23-16A256B4B238.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 72
aynen, geç bile kaldık bence
ben Sümeyye, bebeğim Zeynep, büyük kızım Feyza

Valla sanırım ben yaptırmıycam zaten ishal şuan ilaçlardan ötürü bir kaç güne kadar yapmam lazım ama bakalım

Bize doktor 5 ine gün vermişti. Idrar yolu enfeksiyonu gecirip antibiyotik tedavisi gördüğü için yaptırmadım. Doktor da yapmazdı sanırım. Hasta iken canlı aşı yapmıyorlar diye biliyorum. Allaha emanetiz artık.

Bende 35 olucam haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…