- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.521
Maşallah canm allah bozmasın mutluluğunuzu. Kızın sana mı benziyor sankiBizde çıktık kizlarcanim eşim, melek kızım ve bakımsız ben
e-bebek den alıyorum genelde. lcw kileri berbat ben sevmedim. h&m den de aldım. bunların hepsini büyük kızımda almıştım bunda birşey almadımKızlar, kızıma kıyafet falan almam lazım. H&M den baktım bayagi güzel şeyler var sipariş vericem, ama begendiğim kolsuz body yok. Siz nerelerden aliyosunuz?
İç bodyler için e bebek tavsiye ederim hem çok güzel hem de ucuz.Kızlar, kızıma kıyafet falan almam lazım. H&M den baktım bayagi güzel şeyler var sipariş vericem, ama begendiğim kolsuz body yok. Siz nerelerden aliyosunuz?
Yok canım bizim durum farklı benim sütüm var ama kızım emmiyor meme reddi var geçici bir dönem inşallah ağlayarak emiyor sütümü sağıp buzluğa koyuyorum yada oğluma içiriyorum mamayıda içmez içse benim sütümü içer yani kilo vermezse benim için yeterliMama verecekmisn cnm bizim doktor önümüzdeki ayda takip edelim dedi gerek yok dedi
Merhaba Yıldız benKızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruzartık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası görünüşü nasıl adı ne bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
aynen birde bebek değil de isimlerini hitap etsekKızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruzartık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası görünüşü nasıl adı ne bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
Benim kızımın ismi bildiğiniz üzere Serraaynen birde bebek değil de isimlerini hitap etsek
Fotoğraflı alalım lütfenMerhaba Yıldız ben
Ya sadece Benim için değil ki hepimiz birbirimizi tanıyalım yaşlarımızı bilelim mesela aramızda 36-37 yaşında olanlar var ben 27 yaşındayım abla diye hitap etmem gerekiyor aslında ama bilmediğimden canım aşağı canım yukarı
Canım gecikmeden ara sor bnceHaftya bebeğin kontrolü var gittiğimde sorayım bende. Olmam gerekiyorsa bir doz daha olurum.
Amin canım çok teşekkür ederim.Biraz öyle galiba canımMaşallah canm allah bozmasın mutluluğunuzu. Kızın sana mı benziyor sanki
O zaman bu da biziz ailecekFotoğraflı alalım lütfenben biliyorum da herkes görsün
aynen, geç bile kaldık benceKızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruzartık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası görünüşü nasıl adı ne bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
Valla sanırım ben yaptırmıycam zaten ishal şuan ilaçlardan ötürü bir kaç güne kadar yapmam lazım ama bakalım
Bende 35 olucam hazirandaYa sadece Benim için değil ki hepimiz birbirimizi tanıyalım yaşlarımızı bilelim mesela aramızda 36-37 yaşında olanlar var ben 27 yaşındayım abla diye hitap etmem gerekiyor aslında ama bilmediğimden canım aşağı canım yukarı
evet canımBenim kızımın ismi bildiğiniz üzere Serra ☺
Bu kızımın adı da lindaBeni biliyorsunuz gerçi ama yine de kervana uyayım. Özge 27 yaşındayım. Kızımın adı cemre
Bak sen de ablaymışsınBende 35 olucam haziranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?