- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.501
Oyyyy minnoş ya maşallahKızımla kavuştukay anneannesi yelek giydirmiş ben normalde giydirmiyorum hiç
Teşekkür ederim canım benim lökosit varmış. Bağırsak mide düzeni bozulmusCanım çok geçmiş olsun niye kanlı olmuş ya ☹
Ilk is gunun nasil gecti ? Yani ilk defa ayri kaldinizya neler hissettin? Ben ucretsiz izin aldim biraz daga evdeyim ama ise baslamam nasi olucak dusunup duruyorum :)Kızımla kavuştukay anneannesi yelek giydirmiş ben normalde giydirmiyorum hiç
Cok sukur canim. Öpmeye doyamıyorumYaa geçmiş olsun kan hariç benimkide öyle bazen yeşil oluyo bazen değil. İlaçların iyi gelmesine sevindim rahatlamıştır kuzucuk
El mahkum canım neyse kuzuna iyi baksın daValla canım dedim aç kalsa kilo alır mı bu çocuk kimisi o kadar emziriyor götürüyor zayıflamış çıkıyor tartıda deme öyle dedim . Gitmeden lafın gelişi dedim kırılma dedi. Ama dayanamıyorum bazen.
Kendisi iki çocuğunu da emzirememiş, birini 3 ay emzirmiş bırakmış diğeri de erken doğum olmuştu hiç emmemiş hep mama ile büyümüş 4 aylıkken ek gıda vermiş hiçbir şey olmadı diyor. Yani sen öyle büyüttün ben böyle büyüteceğim . Sanırım ben yokken diyecek öyle şeyler ama ne yapayım kuzum kime baktırayım ki
Hepsi yemelik hepsiiiBizde sizi yeriz yalnizzzzzz
Aaaa süpermiş bilmiyordum böyle biri olduğunu izlicem canım çok sağolkızlar Ayşe Öner'le Ceyda Düvencinin videolarını izliyor musunuz youtube'da? ben hamileliğimde de çok izlerdim şimdi yeniden bebek bakımı kısmını izlemeye başladım. Mesela şu videoda burun ve tırnak temizliğinden bahsediyor. Hıçkırıktan falan bahsetti. Ben hemen süt verip hıçkırığını kesiyordum kesmemek gerekiyormuş.
Bugün de ben evde. Temizliğe giriştim çıkamadım yaBugün hava dünden daha güzel hadi kızlar disari
Tetanoz aşısı kaçıncı doz oldun? Ne zaman yapiliyor? Bende hamile iken 2 doz olmuştum ama doğumdan sonra ne zaman olunuyor bilmiyorumTetanoz aşımı yaptırdım. Haftasonu eşim var, agrım olursa kızıma bakar diye. Ve agrimaya başladı bile
Ay yerim sizi ya ne kadar tatlı görünüyorsunuz merak ediyordum sizi bu deli gibi aşık çift nasıl acaba diyeBizde çıktık kizlarcanim eşim, melek kızım ve bakımsız ben
3. Doz canim. 6 ay gecti uzerinden 2. Dozun.Tetanoz aşısı kaçıncı doz oldun? Ne zaman yapiliyor? Bende hamile iken 2 doz olmuştum ama doğumdan sonra ne zaman olunuyor bilmiyorum
Amin canim cok tesekkur ederimAy yerim sizi ya ne kadar tatlı görünüyorsunuz merak ediyordum sizi bu deli gibi aşık çift nasıl acaba diyeçok da yakışmışsınız canım rabbim daim etsin
Bende gün boyu bunu düşündüm canımKızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruzartık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası görünüşü nasıl adı ne bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
Canm aslında yoğunluktan pek bişey anlayamadım çabuk geçti. Ama çoook özlemiştim tabii ki. Kokusu burnumda tüttü bütün gün.Ilk is gunun nasil gecti ? Yani ilk defa ayri kaldinizya neler hissettin? Ben ucretsiz izin aldim biraz daga evdeyim ama ise baslamam nasi olucak dusunup duruyorum :)
Ayşe öner eski bir doğum hemşiresi canm. Çok bilgili bir kadın. Ben kitabını da almıştım hamileyken. İzle mutlaka bütün videolarını.Aaaa süpermiş bilmiyordum böyle biri olduğunu izlicem canım çok sağol
Haftya bebeğin kontrolü var gittiğimde sorayım bende. Olmam gerekiyorsa bir doz daha olurum.3. Doz canim. 6 ay gecti uzerinden 2. Dozun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?