2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
El mahkum canım neyse kuzuna iyi baksın da

Aaaa süpermiş bilmiyordum böyle biri olduğunu izlicem canım çok sağol

Tetanoz aşımı yaptırdım. Haftasonu eşim var, agrım olursa kızıma bakar diye. Ve agrimaya başladı bile

Tetanoz aşımı yaptırdım. Haftasonu eşim var, agrım olursa kızıma bakar diye. Ve agrimaya başladı bile
Tetanoz aşısı kaçıncı doz oldun? Ne zaman yapiliyor? Bende hamile iken 2 doz olmuştum ama doğumdan sonra ne zaman olunuyor bilmiyorum

Kızlar, kızıma kıyafet falan almam lazım. H&M den baktım bayagi güzel şeyler var sipariş vericem, ama begendiğim kolsuz body yok. Siz nerelerden aliyosunuz?

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruz artık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası görünüşü nasıl adı ne bi tek ben miyim acaba böyle düşünen

Bende gün boyu bunu düşündüm canım ben başlayayım o zaman. ben Züleyha, eşim Şener, kızım Bensu İkra

Ilk is gunun nasil gecti ? Yani ilk defa ayri kaldinizya neler hissettin? Ben ucretsiz izin aldim biraz daga evdeyim ama ise baslamam nasi olucak dusunup duruyorum :)
Canm aslında yoğunluktan pek bişey anlayamadım çabuk geçti. Ama çoook özlemiştim tabii ki. Kokusu burnumda tüttü bütün gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…