- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.541
Çok güzel bi çiftsiniz fotoğraflarınıza bakmıştım geç olsun güç olmasın eminim daha ayakları yere sağlam basan daha kaliteli bir evliliğiniz vardırO zaman bu da biziz ailecekben 35 yaşındayım eşim 43 yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizin de ilk evliliği. Biraz geç bulduk birbirimizi ♥
Fotoğraflı alalım plissssss bu sayılmazaynen, geç bile kaldık bence
ben Sümeyye, bebeğim Zeynep❤, büyük kızım Feyza ❤
Yok be abla deme isimle hitap edelim nolcakBak sen de ablaymışsın
ayyy sende mi haziran doğumlusunBende 35 olucam haziranda
Tamam tamam yaşlı değilsinYok be abla deme isimle hitap edelim nolcak
kapalı halim hiç yok ki. evde hep açığım dışarda iki çocuklu hiç telefonu elime almam.Fotoğraflı alalım plissssss bu sayılmaz
Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruzartık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası görünüşü nasıl adı ne bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
Ayy keske bende 30 olsam. 21haziran cnm en uzun gunde dogmusumayyy sende mi haziran doğumlusunkaçı? ben 9 haziranda 30'a girecem inşaAllah dayıyacağız merdiveni 30a
CaktirmaTamam tamam yaşlı değilsin
Lcw ye kolları fırfırlı falan gelmiş çok güzeller yazında çok sıcaklarda tek başına giydirirsin canımKızlar, kızıma kıyafet falan almam lazım. H&M den baktım bayagi güzel şeyler var sipariş vericem, ama begendiğim kolsuz body yok. Siz nerelerden aliyosunuz?
Maşallah sanslisin kuzum. Bizimki hiç almaz. E bebek biraz kalıbı küçüktü demi? H&M de güzel gibi. Bende beğenmedim lcw inkini, yenidogan almistim.e-bebek den alıyorum genelde. lcw kileri berbat ben sevmedim. h&m den de aldım. bunların hepsini büyük kızımda almıştım bunda birşey almadımanneannemiz sağolsun ❤
Evet canım bi ara almıştım. Yumuşacık güzel. Teşekkür ederim.hiç kızıma süslü şeyler giydirmedim, o tarz bisilerde almak istiyorumİç bodyler için e bebek tavsiye ederim hem çok güzel hem de ucuz.
sen hakkını yedinAyy keske bende 30 olsam. 21haziran cnm en uzun gunde dogmusum
Yemin ederim ben de öyleyim o kadar çok seviyorum ki hepinizi görsem sarılır öperim yanıbeni biliyorsun Ayşegül ben aslında inanılmaz bişey hayatımızın en önemli anlarını o duyguları aylarca beraber yaşadık sevinç ortağı dert ortağı olduk şuandada bebeklerimize kavuştuk ve yine herşeyimizi paylaşıyoruz çoğumuzun eşi bile bilmiyordur birbirimizle paylaştığımız duyguları ben sizle paylaştım valla hep isminizi cisminizi bilmesemde kız kardeş gibi görüyorum ya karşılaşsak direk sarılır öperim 40 yıllık dost gibi
Evet canım ikimiz de çok olgunuzdur. Hiç yüksek sesle bile konuşma olmaz bizim evde. Saygımız sonsuzdur birbirimize. Aynı zamanda çok da aşığızÇok güzel bi çiftsiniz fotoğraflarınıza bakmıştım geç olsun güç olmasın eminim daha ayakları yere sağlam basan daha kaliteli bir evliliğiniz vardır
evet e-bebekte ki ler bedenleri küçükdü ama geçenMaşallah sanslisin kuzum. Bizimki hiç almaz. E bebek biraz kalıbı küçüktü demi? H&M de güzel gibi. Bende beğenmedim lcw inkini, yenidogan almistim.
Maşallah canım benimEvet canım ikimiz de çok olgunuzdur. Hiç yüksek sesle bile konuşma olmaz bizim evde. Saygımız sonsuzdur birbirimize. Aynı zamanda çok da aşığız ☺♥
Çok isterdim canım ama evimi taşıdım bebekle zor oldu hala düzenlemedeyimHerkes buluşsun. Bizimkilerden hiç ses yok yine. @ebruebrulii Ezmu0810 @amelie01 yarın da dışardayım müsait olan varsa görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?