- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.741
Aa canım organik pazar nerde sen nerde oturuyosunZeyno kızla bugün ki rotamız organik pazar. Hiç birsey almadik geziyoruz. Çocuklu ailelerin baya ilgisi var bide bikac oyuncu falan gördük ama isimlerini bilmiyorum
Dünde nisantasinda beren saati gördük kızımla ekrandakinden daha güzel valla
Hemde ne heycanli neler yasadik neler 3 sene oldu hala kimse bilmez esim tarafindanAy çok heyecanlı bi hikaye
Bizim salya da var uzeri hep islaniyorBende bir bakim dislerine ya salya falanda cok bizde
Kizlar oglum ateslendi burnu tikali. Cok üzgünüm ates dusurucu verdim bugun de atesi dusmezse dr.a goturcem canim sıkkin ya.
Ben geç kalmışım şimdi gördüm yeni yazılanları bizimkide dişmi acaba ama sık sık öksürüyordu grip olmalı bizimki.Aslinda 2 haftadir ne bulsa agzina getirmeye calisiodu emzigini emmek yerinw isiriyordu bni isiriyordu ben yok canim erken dedm snra gecen gece ateslendi bayagi kafasi cok yanio vicutta pek bsey yoktu bnde babada hastydik dedik eyw kiza gecti hastaligimiz snra atesi dusurup doktora goturduk doktoe bey bakti bogazda ciger de bsey yok dislere bakti dedi disler baslamis kucuk hanimda boyle iste
Ben de zeytinyagı sürüyorum geçmiyo mustelanın konak kremini alcam.Ya kızlar konak bebeğimin saçını hep döktü zeytinyağı sürüyorum geçmiyor Nasıl gececek
Öksürük varsa grip olabilir bizde gece wardi oksuruk ama gecti sonra cuma gunu kontrolumuz var bakalim ne dicek doktorumuzBen geç kalmışım şimdi gördüm yeni yazılanları bizimkide dişmi acaba ama sık sık öksürüyordu grip olmalı bizimki.
O ne ben hic bilmiyorumKızlar bebeyatmaz alacakmısınız topluca alsakta indirim istesek 90 tl ya 2 ay ancak kullanılıyor 2. El baktım kargo falan aynıya geliyor
Canim biz goturduk doktor 3 ayda gidin diyrlar ama daha tam takip edemedigi icin 6 aydan snra gelin dedi bizehaberin olsunKızlar nasılsınız iyi misiniz bebişler nasıl? Göz için 3. Ayın içinde gidicez kontrole ama hemen gitmek mi gerek yoksa biraz beklesem mi daha yeni 3. Ayı doldurduk sayılır. Siz nasil yaptınız
Canim o nedir duymadım ben hiç?Kızlar bebeyatmaz alacakmısınız topluca alsakta indirim istesek 90 tl ya 2 ay ancak kullanılıyor 2. El baktım kargo falan aynıya geliyor
Ben şişli osmanbeydeyim. Pazar ferikoyde yakın bize 10 dakika mesafede.ama ben alacak birşey bulamadım valla belki ek gıdaya geçince daha bilinçli bakarım. Pazarda encok anne babalar ve bebek arabaları var zaten.Aa canım organik pazar nerde sen nerde oturuyosun
Sadec eanne sütüyle mi besleniyor canım benimki de tam 3 aylıkken 5250 gr çıktı az diyordum ama normal herhalde değil mi? Haftasında 2950 doğmuştu. Sağlıklı olsunlar da kilo hiç önemli değil az kilo bol hareket sağlıklı beden en iyisi9 gün sonra 4 aylık olacak canım 5 buçuk kilosu , 36 haftalık doğmuştu 2200 gram
Oy Allah ım ya tipini yerim senin tatlılığı bakkkkKızlar sabah kalktım. Kızımın yataginin diğer tarafından baktım, yok. Bakın nerdeymis simarik
Ben baya kararsız kalmıştım ama sonra almamaya karar verdim. Dediğin gibi çok kısa bir süre kullanılıyor. Bir de kız artık genelde annemde olacak. Onlara da bebeyatmaz alsam bile kesin kullanmazlar, etrafına yastık doldurup öyle oturturlarKızlar bebeyatmaz alacakmısınız topluca alsakta indirim istesek 90 tl ya 2 ay ancak kullanılıyor 2. El baktım kargo falan aynıya geliyor
Bizde öyleyiz geceleri 2 saatte bir gündüzleri saat başı göğüsler dolamıyor bile sütüm mü yetmiyor diycem ama kaka çiş yapıyor hergünBebeğiniz gündüzleri kaç saatte bir acıkıyor? Biz geçen ay 2,5 saate kadar çıkarmıştık ama şimdi yine saat başı acıkıyor. Uyusa bile 1 saat sonra acıkıp uyanıyor. Bütün günüm kızı doyurmakla geçiyor. Bir yandan çok şükür yiyor işte ne güzel diyorum ama bir yandan da çok sıkıldım bu durumdan
Bizimde kafası sıcak oluyor ateşini ölçüyorum koltuk altından 35lerde kafası sıcak olunca yine de ateşi olmuş oluyormu ki ? Dişin çıktığını nasıl anlıycam diş yerleri beyaz ellerini ısırıyor emziği hiç sevmedi tutmuyor ama uyuyturken zorla veriyorum onu dA ısırıyor acaba diş çıkmanın sancılarımı bilemedim bendeAslinda 2 haftadir ne bulsa agzina getirmeye calisiodu emzigini emmek yerinw isiriyordu bni isiriyordu ben yok canim erken dedm snra gecen gece ateslendi bayagi kafasi cok yanio vicutta pek bsey yoktu bnde babada hastydik dedik eyw kiza gecti hastaligimiz snra atesi dusurup doktora goturduk doktoe bey bakti bogazda ciger de bsey yok dislere bakti dedi disler baslamis kucuk hanimda boyle iste
O ne ben hic bilmiyorum
Canim o nedir duymadım ben hiç?
Bebeklerin oturması için destek canım devrilmiyor hiç goggle dan arama yaparsanız görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?