2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben açılmasına fırsat vermeden sık sık emzirmeye çalışıyorum kilo alımı az diye. Zaten 5-10 dk emiyo. Sağıp versem de çok içmiyor. Sanırım iştahsız bir bebek. Sizinki de yorucudur ama en azından iştahı iyi çok şükür öyle düşünün

Anne sütünü emerek almıyor mu canım

kızlar canım çok sıkıldı göğüslerimi sagdim birinden 20 birinden 40 cc çıktı 1 saat filan önce emzirmiştim.hepmi böyle acaba çok sık sagmıyorum bugün bi sağayım dedim çünkü yumuşak göğüslerim.hic sismiyor.bazen sabah kalktıgımda şişmiş oluyor ama gunicinde hiç şişmiyor hep yumuşak.kizim azlamı yetiniyor acaba ağlamıyorda.cok uzgunum1 saatte veya 2 saatte sağım yapınca nekadar çıkması gerekir en azından tek meme 60 70 çıksaydı bari.

Üzülme canım sağdığın sütten fazlası var göğüslerinde merak etme bebeğin her türlü makineden daha fazla emiş gücüne sahip

Bizim kızında kafası sıcak ama hep sıcak doğduğundan beri.. diş değildir dimi
Bizim kızında kafası sıcak ama hep sıcak doğduğundan beri.. diş değildir dimi
Benim bebegimin başı da sıcak oluyor ateşi var diye korkuyordum ama sadece başı diğer yerleri normal diş mi acaba ya
benim büyük kızımın başı hep asiri sıcak olurdu bebekken..doktor beyin gelişimi hızla devam ettigi icin basın vücuttan daha sıcak oldgnu söylemişti.ilk disidee tam doğum gününde çıkmaya başladı.1 yaşında yani.

gercektenmi çocuğum sanki boşa uğraşıyormuş gibi düşünüyorum.bu yetersizlik hissi beni çok üzüyor
Bir ara ben de çok taktım. İkinci ay az kilo aldı. Hala daha çok almıyor. Üstelik az emiyor 5 dakika falan. Çok araştırdım. Bebekler zaten memenin %90 ını 4-5 dk içinde boşaltıyormuş. İlk ay sütün yeterse her zaman yetermiş. Bebek emmeye başladığı an süt üretimin artar ve memen asla boş kalmazmış. Makine de öyle değil ama duygusal bir uyarım yok sağım şekli farklı

aynı benim kızda öyle doğduğundan beri 5 ila 7 dakika emer birakir gerisi benim zorumla zar zor 10 15 dakikaya tamamliyorum.mama takviyesi var mi sende ben bu ay hiç vermedim geçen ay gece yatarken 60 bazen 75 verirdim bu ay bakalim anne sütüm yetecekmi diye deneyecegim.senin bebeğin kaçar gram aldi geçcen aylarda

Evet onunla avutuyorum artık kendimi napıyım.

4. Ayda sağlık ocağından kan ilacı veriliyormus sizler kullanicakmisiniz acaba kararsız kaldım ben.
Haftaya cuma kendi doktorumuzda randevumuz var ona sorarız kullanın derse kullanırız. Ondan 3 gün sonra da 4.ay aşısı için sağlık ocağına gideceğiz zaten.

Mama vermiyorum. 3 kilo doğdu ilk ay 1 kilo 2. Ay 650 gr aldı. Beş gün sonr 3 aylık olucaz en fazla 500 almışızdır

İnstagram kullanııcı adımı yazdım ezell.baba beni ekleyenlerde mesaj atabilirm mi instagramdan kim oldugunu bileyim :)burada ki kullanıcı adınıda yazarmısınz
Benim adım ezel 25 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim kızım vefat etti şimdide bir oglum var adı yiğit talha :)

seni uzmek istemem ama kizin neden vefat etti canim basin saolsn

seni uzmek istemem ama kizin neden vefat etti canim basin saolsn
Diyafram henrisiydi canım akcigeri gelişmemişti 38+3de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı prensesim teşhisi 28+4de koyulmştu elim karnımda dua ettim doguma gittim ama elim boş çıktım hastaneden sonra rabbim oglumu nasip etti bana çok şükür.
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah çok zor ogluma sarılıyorum onun melek bir ablası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…