- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.801
oy kuzum rabbim oğluna uzun ömürler versin sizlere bagislasin rabbim kimselere evlat acısı vermesin.Diyafram henrisiydi canım akcigeri gelişmemişti 38+3de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı prensesim teşhisi 28+4de koyulmştu elim karnımda dua ettim doguma gittim ama elim boş çıktım hastaneden sonra rabbim oglumu nasip etti bana çok şükür.
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah çok zor ogluma sarılıyorum onun melek bir ablası var.
oylemi diyosun canım ya inşallah boş boş emmiyordur kuzumSağdığın sütü boşver o ölçü olamaz canım 18 günde 400 gr bence güzel stres yapıp üzülme
Diyafram henrisiydi canım akcigeri gelişmemişti 38+3de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı prensesim teşhisi 28+4de koyulmştu elim karnımda dua ettim doguma gittim ama elim boş çıktım hastaneden sonra rabbim oglumu nasip etti bana çok şükür.
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah çok zor ogluma sarılıyorum onun melek bir ablası var.
Bizim de oyle ama su aralar daha da yaniyor resmen vücut ısısı normal kafasi yanio olursa disbuyuk ihtimal dedi doktorumuz ama her bebek farkli tabiBizim kızında kafası sıcak ama hep sıcak doğduğundan beri.. diş değildir dimi
Salya falan da çok var bir de elini emiyor ama öyle böyle değilBizim de oyle ama su aralar daha da yaniyor resmen vücut ısısı normal kafasi yanio olursa disbuyuk ihtimal dedi doktorumuz ama her bebek farkli tabi
Ayni bizimki emzigini emmio cignio resmen elini bas parmagi emio tum elini soktugunda cignio bize dis dedi doktorumuzSalya falan da çok var bir de elini emiyor ama öyle böyle değilben de dişten şüpheleniyorum ama daha erken diye düşünmüştüm
Benim kızımda aynı elini emdiği kadar beni emmiyor oğlum hiç elini emmedi elini komple ağzının içine sokacak öyle tatlı emiyor kiSalya falan da çok var bir de elini emiyor ama öyle böyle değilben de dişten şüpheleniyorum ama daha erken diye düşünmüştüm
Daha o gün söyledim bütün indirimleri takip et sen de ona at ben yandım o da yansın demişti gulmustukKocana kimliği mi açık etme ha
Evet ya benim göğsümü bile ısırmaya başlamıştı damaklarıylaAyni bizimki emzigini emmio cignio resmen elini bas parmagi emio tum elini soktugunda cignio bize dis dedi doktorumuz
Ben kendi sehrimde ikinci el alırım canimKızlar bebeyatmaz alacakmısınız topluca alsakta indirim istesek 90 tl ya 2 ay ancak kullanılıyor 2. El baktım kargo falan aynıya geliyor
Ayyy çok severim böyle heyecanlı şeyleriHemde ne heycanli neler yasadik neler 3 sene oldu hala kimse bilmez esim tarafindan
Ayy bizim ki de öyle bir de öbür eliyle destekliyorBenim kızımda aynı elini emdiği kadar beni emmiyor oğlum hiç elini emmedi elini komple ağzının içine sokacak öyle tatlı emiyor ki ☺
Randewularimiz ayni cnmHaftaya cuma kendi doktorumuzda randevumuz var ona sorarız kullanın derse kullanırız. Ondan 3 gün sonra da 4.ay aşısı için sağlık ocağına gideceğiz zaten.
Bnmde ilk bebegim bnde hic bilmiorm cnm suan hem atakta hem dis bn maf oldum cok zormus sanirim bu boyle 2 ay gidermis oyle diyorlar yandigimin resmidirEvet ya benim göğsümü bile ısırmaya başlamıştı damaklarıylabenim ilk bebeğim olduğu için anlayamam hemen çıkar mı bu diş ne zaman görürüz
HahahhahaAyyy çok severim böyle heyecanlı şeyleri
Günde 3 kez 90 CC mama veriyorum canım . Ama mama dışında sürekli memede. Sadece gece uyumadan emiyor 3 veya 4 te emiyor sonra saat başı emiyor .Sadec eanne sütüyle mi besleniyor canım benimki de tam 3 aylıkken 5250 gr çıktı az diyordum ama normal herhalde değil mi? Haftasında 2950 doğmuştu. Sağlıklı olsunlar da kilo hiç önemli değil az kilo bol hareket sağlıklı beden en iyisi
5kilo canımkızlar 3.ay i kaçar kilo yada gramla tamamladınız
Yok kuzum benimOy Allah ım ya tipini yerim senin tatlılığı bakkkkne kadar oldu canım dönmeye başladı mı
Bizimkisinin acıkıp da ağladığı çok nadirdir canım. Açlığını hissetmez. Zorla veririm ağzına memeyiBebeğiniz gündüzleri kaç saatte bir acıkıyor? Biz geçen ay 2,5 saate kadar çıkarmıştık ama şimdi yine saat başı acıkıyor. Uyusa bile 1 saat sonra acıkıp uyanıyor. Bütün günüm kızı doyurmakla geçiyor. Bir yandan çok şükür yiyor işte ne güzel diyorum ama bir yandan da çok sıkıldım bu durumdan
Kızlar oğlumun yatağı benimkine bitişk. Bugün gündüz ağlayınca gittim yanına çocuk benim yatakta sırtüstü. Nasıl olmuş olabilir dönse yüzüstü düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?