2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
oy kuzum rabbim oğluna uzun ömürler versin sizlere bagislasin rabbim kimselere evlat acısı vermesin.
Sağdığın sütü boşver o ölçü olamaz canım 18 günde 400 gr bence güzel stres yapıp üzülme
oylemi diyosun canım ya inşallah boş boş emmiyordur kuzum

Bizim de oyle ama su aralar daha da yaniyor resmen vücut ısısı normal kafasi yanio olursa disbuyuk ihtimal dedi doktorumuz ama her bebek farkli tabi
Salya falan da çok var bir de elini emiyor ama öyle böyle değil ben de dişten şüpheleniyorum ama daha erken diye düşünmüştüm

Salya falan da çok var bir de elini emiyor ama öyle böyle değil ben de dişten şüpheleniyorum ama daha erken diye düşünmüştüm
Benim kızımda aynı elini emdiği kadar beni emmiyor oğlum hiç elini emmedi elini komple ağzının içine sokacak öyle tatlı emiyor ki

Ayni bizimki emzigini emmio cignio resmen elini bas parmagi emio tum elini soktugunda cignio bize dis dedi doktorumuz
Evet ya benim göğsümü bile ısırmaya başlamıştı damaklarıyla benim ilk bebeğim olduğu için anlayamam hemen çıkar mı bu diş ne zaman görürüz

Evet ya benim göğsümü bile ısırmaya başlamıştı damaklarıyla benim ilk bebeğim olduğu için anlayamam hemen çıkar mı bu diş ne zaman görürüz
Bnmde ilk bebegim bnde hic bilmiorm cnm suan hem atakta hem dis bn maf oldum cok zormus sanirim bu boyle 2 ay gidermis oyle diyorlar yandigimin resmidir

Günde 3 kez 90 CC mama veriyorum canım . Ama mama dışında sürekli memede. Sadece gece uyumadan emiyor 3 veya 4 te emiyor sonra saat başı emiyor .

Bizimkisinin acıkıp da ağladığı çok nadirdir canım. Açlığını hissetmez. Zorla veririm ağzına memeyi

Kızlar ben çok tembel biriyim ama oğlum hep emiyor yatakta kendi kendine durduğu en fazla 10 dakika, evimi temizlemek istiyorum artık . Eşim yapıyor genelde ama içim rahat etmiyor. Bir de az önce kızdım adama çok deterjan kullanıyor bütün ev kokuyor bebek için de iyi değil yoğun koku
Ağlayasım geldi . Napayım ben

Kızlar oğlumun yatağı benimkine bitişk. Bugün gündüz ağlayınca gittim yanına çocuk benim yatakta sırtüstü. Nasıl olmuş olabilir dönse yüzüstü düşer
Canım popoyu kaldırıp gitmiştir. Ben oğlumun bezini zor değiştiriyorum popo kaldırıyor bez altında durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…