- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.081
Bende seni sormuştum canım bugün geçmiş olsun yinemi 2 aşı ya offf kakayı naptınız ya
geçmiş olsun canım bizim de haftaya pazartesi 4. ay aşımız. Ve ben çalıştığım için artık annem götürecek kızı aşılarına.
Bende fitili atıyorum ogün yapıyor diğer 2 gün de kendi yapıyor 5. Gün yine tıkanıyor 5 gün bekliyorum sonra yine fitil bir garip durum anlamadımValla artık bıraktım kakayı kafaya taktıkça yapmıyor 5 gün de bir fitil damla yada devam fili yedigi zaman 2 gün boyunca az az yapıyor maalesef 2 bacak mış biri acımadı digerine bagırdı :) bu site degişince yazmayı beceremiyorum :)
Bende fitili atıyorum ogün yapıyor diğer 2 gün de kendi yapıyor 5. Gün yine tıkanıyor 5 gün bekliyorum sonra yine fitil bir garip durum anlamadım
Maşallah canım. Benim oğlum da 5500 de takıldı sanki 1 hafta sonra 4 aylık olacağız, biz de 1 ay erken doğduk. Biraz kafama takılıyor. Boyu kaç cm canım?Biz 1 ay erken dogduk kilomuz 6 olmuş, çok mutlu oldum bugün
Maşallah canım. Benim oğlum da 5500 de takıldı sanki 1 hafta sonra 4 aylık olacağız, biz de 1 ay erken doğduk. Biraz kafama takılıyor. Boyu kaç cm canım?
Aç tok fark etmiyor ama hafif ac olsa daha iyi olur. Ben emzirip girdim içeri ilk damlada kustu mesela çok uzun sürdü ilacı içmesi.kizlar 3 aylikken hangi asilar oluyor sadece rotami damla seklinde degilmi.tam ne zamn goturmek gerekiyo 2.asidan 30 gun sonra mi bi de ozel bi hazirlik gerekiyormu biri aç daha iyi demisti sanki
Ben somon yanına sebze yapmak için brokoli karnıbahar hep atarım buzluğa. Çiçek çiçek ayırın güzelce yıkayın temiz bir havlu üzerine ser iyice kurusun. Poşete koyarken kağıt havlu ile tekrar suyunu al. At dolaba. Ama çıkarınca cozdurme direk kullan. Ben çıkarır çıkarmaz fırına atıyorum mesela çok güzel oluyor.brokoli ben de daha önce atmadım canım. nasıl olacak bilmiyorum. İri parçalara ayırıp yıkamadan poşete koyarak atarım galiba.
Çok güzel canım bizim de 62 cm boyu kilo az olunca çok zayıf geliyor gözüme. Sütüm çok değil63 cm de boyu olmuş ilk 2 ay mamaya beraber emdi son 2 aydır de sadece anne sütü çok iyi diyor çocuk doktorumuz da ebemizde
ben de çok merak ediyorum kilomuzu yaa. Geçen ay 4550'ydi şimdi 5 kiloyu geçmiştir ama ne kadar geçti acaba :) cuma günü kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım.Maşallah canım. Benim oğlum da 5500 de takıldı sanki 1 hafta sonra 4 aylık olacağız, biz de 1 ay erken doğduk. Biraz kafama takılıyor. Boyu kaç cm canım?
aa bunun ekran görüntüsünü aldım canım çok sağolBen somon yanına sebze yapmak için brokoli karnıbahar hep atarım buzluğa. Çiçek çiçek ayırın güzelce yıkayın temiz bir havlu üzerine ser iyice kurusun. Poşete koyarken kağıt havlu ile tekrar suyunu al. At dolaba. Ama çıkarınca cozdurme direk kullan. Ben çıkarır çıkarmaz fırına atıyorum mesela çok güzel oluyor.
Onlardan birine soru sordum. Yetişemiyorum yazıları okuyun diye cevap verdi.Facebook ta emzirme üzerine sayfalar açılmış birsürü millet bizim sayemizde oturduğu yerden bilmiş bilmiş yorum yapıp para kazanıyor orda denilen söylenen doğru sanılan bütün şeyleri çürüttüm çünkü emzik hiç yok biberon hiç olmadı ama emmiyor neymiş herkesin bebesi kendine özelmiş
Gece beslenmesi nasıl canım ? Acaba az mı besliyorum, bazen 3 saate bazen 4 saat sonra besliyorum ama arada 5 saati bulduğu oluyor.63 cm de boyu olmuş ilk 2 ay mamaya beraber emdi son 2 aydır de sadece anne sütü çok iyi diyor çocuk doktorumuz da ebemizde
Çok güzel canım bizim de 62 cm boyu kilo az olunca çok zayıf geliyor gözüme. Sütüm çok değililk ay mama az vermiştim 500 gram almıştı ikinci ay çok verince 1400 gram aldı . Toparladı diye azalttım sonra 1000 gram aldı. Bu ay az alacak gibi , hala mama da veriyorum sürekli emiyor da ama takıldık 5500 e . Mama bitince hafif ağlamaklı oluyor. Arttırsam mı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım
Biz eve tartı aldık canım sürekli tartıyoruzben de çok merak ediyorum kilomuzu yaa. Geçen ay 4550'ydi şimdi 5 kiloyu geçmiştir ama ne kadar geçti acaba :) cuma günü kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım.
Gece beslenmesi nasıl canım ? Acaba az mı besliyorum, bazen 3 saate bazen 4 saat sonra besliyorum ama arada 5 saati bulduğu oluyor.
nasıl bir tartı canm bebek tartısı mı?Biz eve tartı aldık canım sürekli tartıyoruzbir de kilo çok alsaydı ☹
amin canım inşaAllah çok sağolAh cnm zor gercekten bende kendim bakiyorum buyugum 4gun ateşliydi o bitti oglumunki basladi maalesef. Sizede gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?