2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende seni sormuştum canım bugün geçmiş olsun yinemi 2 aşı ya offf kakayı naptınız ya

Valla artık bıraktım kakayı kafaya taktıkça yapmıyor 5 gün de bir fitil damla yada devam fili yedigi zaman 2 gün boyunca az az yapıyor maalesef 2 bacak mış biri acımadı digerine bagırdı :) bu site degişince yazmayı beceremiyorum :)

Bende fitili atıyorum ogün yapıyor diğer 2 gün de kendi yapıyor 5. Gün yine tıkanıyor 5 gün bekliyorum sonra yine fitil bir garip durum anlamadım

Facebook ta emzirme üzerine sayfalar açılmış birsürü millet bizim sayemizde oturduğu yerden bilmiş bilmiş yorum yapıp para kazanıyor orda denilen söylenen doğru sanılan bütün şeyleri çürüttüm çünkü emzik hiç yok biberon hiç olmadı ama emmiyor neymiş herkesin bebesi kendine özelmiş

Bende fitili atıyorum ogün yapıyor diğer 2 gün de kendi yapıyor 5. Gün yine tıkanıyor 5 gün bekliyorum sonra yine fitil bir garip durum anlamadım

Aynen bizde öyleyiz artık 10 15 gün den sıvı gıdalardan ver dedi ebemiz tattır dedi belki artık yapar kendiliğinden

Maşallah canım. Benim oğlum da 5500 de takıldı sanki 1 hafta sonra 4 aylık olacağız, biz de 1 ay erken doğduk. Biraz kafama takılıyor. Boyu kaç cm canım?

63 cm de boyu olmuş ilk 2 ay mamaya beraber emdi son 2 aydır de sadece anne sütü çok iyi diyor çocuk doktorumuz da ebemizde

kizlar 3 aylikken hangi asilar oluyor sadece rotami damla seklinde degilmi.tam ne zamn goturmek gerekiyo 2.asidan 30 gun sonra mi bi de ozel bi hazirlik gerekiyormu biri aç daha iyi demisti sanki
Aç tok fark etmiyor ama hafif ac olsa daha iyi olur. Ben emzirip girdim içeri ilk damlada kustu mesela çok uzun sürdü ilacı içmesi.
brokoli ben de daha önce atmadım canım. nasıl olacak bilmiyorum. İri parçalara ayırıp yıkamadan poşete koyarak atarım galiba.
Ben somon yanına sebze yapmak için brokoli karnıbahar hep atarım buzluğa. Çiçek çiçek ayırın güzelce yıkayın temiz bir havlu üzerine ser iyice kurusun. Poşete koyarken kağıt havlu ile tekrar suyunu al. At dolaba. Ama çıkarınca cozdurme direk kullan. Ben çıkarır çıkarmaz fırına atıyorum mesela çok güzel oluyor.

63 cm de boyu olmuş ilk 2 ay mamaya beraber emdi son 2 aydır de sadece anne sütü çok iyi diyor çocuk doktorumuz da ebemizde
Çok güzel canım bizim de 62 cm boyu kilo az olunca çok zayıf geliyor gözüme. Sütüm çok değil ilk ay mama az vermiştim 500 gram almıştı ikinci ay çok verince 1400 gram aldı . Toparladı diye azalttım sonra 1000 gram aldı. Bu ay az alacak gibi , hala mama da veriyorum sürekli emiyor da ama takıldık 5500 e . Mama bitince hafif ağlamaklı oluyor. Arttırsam mı diye düşünüyorum ama kararsız kaldım

Maşallah canım. Benim oğlum da 5500 de takıldı sanki 1 hafta sonra 4 aylık olacağız, biz de 1 ay erken doğduk. Biraz kafama takılıyor. Boyu kaç cm canım?
ben de çok merak ediyorum kilomuzu yaa. Geçen ay 4550'ydi şimdi 5 kiloyu geçmiştir ama ne kadar geçti acaba :) cuma günü kendi doktorumuzda randevumuz var bakalım.

aa bunun ekran görüntüsünü aldım canım çok sağol

Onlardan birine soru sordum. Yetişemiyorum yazıları okuyun diye cevap verdi. benim kızım da az emiyor az kilo alıyor. Tek cevap biberon kullanmasın. Zaten kullanmıyordum. 5 dk da ne kadar içebiliyor göreyim diye sonradan verdim. Biberondan sonra Emme süresi bile uzadı. İnşallah bebeklerimiz bizi bırakmaz ve uzun süre emerler çok takıyorum ben de bu konuya

Bende mama verdiğim zamanlar hep istiyordu sonra kusuyordu doktor azalt dedi azaltmayı denedim sonra az az verdim sonra baktım sürekli kusuyor vermedim hiç kusması kesildi memeye düştü yarı yarıya fark oldu ama en azından gelişimi iyi 6 kilo ama 3 aylık bebeklerin hesabı yapılıyor hiç sıkıntı etme bence

Gece beslenmesi nasıl canım ? Acaba az mı besliyorum, bazen 3 saate bazen 4 saat sonra besliyorum ama arada 5 saati bulduğu oluyor.

Valla canım dün biraz dışarı çıktık yemek yedik cicili gezdim geldim eve 8 buçukta uyudu bende 9 uyudum gece 2 mi 3 mü ne uyandı bide sabaha karşı oda erken uyuduğumuz için erken uyumasak 1 kez uyanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…