2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimki kusmuyor kusacak kadar sütüm yok sanırım. Gece. 10 buçukta mama verdim. Ondan sonra yine emdi saat 12de uyudu. Sabah 5 te emdi 7 buçukta, 9 buçukta emdi 10 da tekrar mama verdim 90 CC veriyorum.
Bir de düzeltilmiş ay hesabı mi yapıyoruz? Öyle düşünürsek kilosu normal

Evet düzeltilmiş olarak hesaplanıyor bizimkiler o yüzden hiç sıkıntı etme

Kıyafet için ne kadar düşüyorsunuz?
100 gram canım çünkü zaten tam tartamıyoruz, kolları hareketli falan aslında düzenli olarak 7 günde bir tartmak sağlıklı çünkü günde en az 20 gram alsa 150 grama yakın olur o zaman bu tartıda farkedilir aldığı kilo

Keşke günde en az 20 gr alsa biz de o da yok sanırım

Benimde sağ gögüsümü emmiyo canım ağlıyor sanki o meme değilmiş gibi. Bende uzanarak veriyorum öyle alıyor. Ama neden bi türlü çözemedim:/

Mama alıyor mu bebişin sadece anne sütü mü? Biz sadece anne sütü alıyoruz ama kakayı 2 günde bir yapar oldu.baya kafaya taktım bu durumu
Sadece anne sütü canım kızım 2 aydır sadece fitille yapıyor 2 günde 1 yapsa bizim evde Bayram olur valla 10 gün beklesek yine yapmıyor 2 günde 1 bence gayet normal bağırsak ancak doluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…