- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.101
Benimki kusmuyor kusacak kadar sütüm yok sanırım. Gece. 10 buçukta mama verdim. Ondan sonra yine emdi saat 12de uyudu. Sabah 5 te emdi 7 buçukta, 9 buçukta emdi 10 da tekrar mama verdim 90 CC veriyorum.Bende mama verdiğim zamanlar hep istiyordu sonra kusuyordu doktor azalt dedi azaltmayı denedim sonra az az verdim sonra baktım sürekli kusuyor vermedim hiç kusması kesildi memeye düştü yarı yarıya fark oldu ama en azından gelişimi iyi 6 kilo ama 3 aylık bebeklerin hesabı yapılıyor hiç sıkıntı etme bence
Mama alıyor mu bebişin sadece anne sütü mü? Biz sadece anne sütü alıyoruz ama kakayı 2 günde bir yapar oldu.baya kafaya taktım bu durumuBende fitili atıyorum ogün yapıyor diğer 2 gün de kendi yapıyor 5. Gün yine tıkanıyor 5 gün bekliyorum sonra yine fitil bir garip durum anlamadım
Benimki kusmuyor kusacak kadar sütüm yok sanırım. Gece. 10 buçukta mama verdim. Ondan sonra yine emdi saat 12de uyudu. Sabah 5 te emdi 7 buçukta, 9 buçukta emdi 10 da tekrar mama verdim 90 CC veriyorum.
Bir de düzeltilmiş ay hesabı mi yapıyoruz? Öyle düşünürsek kilosu normal
Yok canım normal tartı. Önce kendim çıkıyorum sonra oğlumu kucağıma alarak tartılıyorum. İkisi arasındaki fark oğlum oluyornasıl bir tartı canm bebek tartısı mı?
Yok canım normal tartı. Önce kendim çıkıyorum sonra oğlumu kucağıma alarak tartılıyorum. İkisi arasındaki fark oğlum oluyor
Ben de öyle yapıyordum. Psikolojim bozuldu resmen çok taktımBiz eve tartı aldık canım sürekli tartıyoruzbir de kilo çok alsaydı ☹
Kıyafet için ne kadar düşüyorsunuz?Yok canım normal tartı. Önce kendim çıkıyorum sonra oğlumu kucağıma alarak tartılıyorum. İkisi arasındaki fark oğlum oluyor
menenjiti bize yapacak mı ne zaman yapacak bilmiyorum canım. cuma 4.ay kontrolümüz varKızlar 3.ay bitek rotamı? Doktor menenjiti de yazdı bize ben yanlış mı anladım acaba
100 gram canım çünkü zaten tam tartamıyoruz, kolları hareketli falanKıyafet için ne kadar düşüyorsunuz?
ben öyle denedim de nedense baya farklı çıkardı canım. Sonra da güvenemedim o ölçüme.Yok canım normal tartı. Önce kendim çıkıyorum sonra oğlumu kucağıma alarak tartılıyorum. İkisi arasındaki fark oğlum oluyor
Bizimki hemen hemen yakın oluyor canımben öyle denedim de nedense baya farklı çıkardı canım. Sonra da güvenemedim o ölçüme.
3.ay rota oldu kizim, menenjiti 6.ay olacakmış canim.Kızlar 3.ay bitek rotamı? Doktor menenjiti de yazdı bize ben yanlış mı anladım acaba
Keşke günde en az 20 gr alsa biz de o da yok sanırım100 gram canım çünkü zaten tam tartamıyoruz, kolları hareketli falanaslında düzenli olarak 7 günde bir tartmak sağlıklı çünkü günde en az 20 gram alsa 150 grama yakın olur o zaman bu tartıda farkedilir aldığı kilo
Benimde sağ gögüsümü emmiyo canım ağlıyor sanki o meme değilmiş gibi. Bende uzanarak veriyorum öyle alıyor. Ama neden bi türlü çözemedim:/Facebook ta emzirme üzerine sayfalar açılmış birsürü millet bizim sayemizde oturduğu yerden bilmiş bilmiş yorum yapıp para kazanıyor orda denilen söylenen doğru sanılan bütün şeyleri çürüttüm çünkü emzik hiç yok biberon hiç olmadı ama emmiyor neymiş herkesin bebesi kendine özelmiş
Aylık 600 gram almıyor mu canım en azKeşke günde en az 20 gr alsa biz de o da yok sanırım
kendim yaşamasam inanmazdım inanılmaz bir durum çünküBenimde sağ gögüsümü emmiyo canım ağlıyor sanki o meme değilmiş gibi. Bende uzanarak veriyorum öyle alıyor. Ama neden bi türlü çözemedim:/
Sadece anne sütü canım kızım 2 aydır sadece fitille yapıyor 2 günde 1 yapsa bizim evde Bayram olur valla 10 gün beklesek yine yapmıyor 2 günde 1 bence gayet normal bağırsak ancak doluyor demekkiMama alıyor mu bebişin sadece anne sütü mü? Biz sadece anne sütü alıyoruz ama kakayı 2 günde bir yapar oldu.baya kafaya taktım bu durumu
Nasıl tartıyorsun canımKeşke günde en az 20 gr alsa biz de o da yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?