- 16 Şubat 2019
- 1.005
- 990
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.221
Anladım tekrar geçmiş olsun Bunu da çabucak atlatırsınız inşallahIlk ay kilo alamayinca tahlil yapıldı enfeksiyon cıktı antibiyotik tedavisi ile düzeldi, 3. Ay beslenmeyi reddetmeye başladı huzursuzdu yine enfeksiyon çıktı.
Bize yaptır dedi ama yeni bir aşı araştır sende dedi bende tanıdık bir çocuk doktoruna sordum oda yaptır diyince tamam dedim. Ama gitmeden fikir almak istediğim biri daha var ulaşabilirsem ona göre karar veririm.3. Ay yaptırdım rotayı ama o zaten ateş yapan bir aşı değil.menenjit yaptırmayacağım.doktora sormadım ama yaptır da demedi
Benim ilk çocuğumda 1 yaşından sonra TEK’ini almamaya başladı tek göğüs devam ettim mecbur dişten dolayı olabileceğini söylemişlerdi o zaman ya da süt çok az olduğu için demişlerdiBenimkide sağ göğsümü almıyor ne yaptiysamkızıma tadına da baktırdım anne aynı diyor ama almıyor bebegim emzik biberon dediler bende hiç biri yok ama bi diyorum düzeldi sonra bi bakıyorum yine aynı işkence
Biz 5 buçuk olamadık kiBen 4 aylık için yazdım önce az çıktı ama düzeltilmiş olarak yani 3 aylık girince 5 buçuk kiloyu çok iyi gösterdi.
Yok ben halıların üstünden 3-4 kez sürte sürte gitmem lazım içime sinmezEki Görüntüle 2244587
Fotoğraftaki alet.salıyorsun eve şarjı bitene kadar süpürüyor.şarjı bitince gidip kendini şarj ediyorbir de silme aparatı var su tanklı.onu takınca da siliyor evi.benim koltuklar falan hep yerden yüksek,altları açık.yazın halıları da kaldırıyorum.sal bunu eve silsin süpürsün
Bu da tam yatiyor canm. 6,5 kilo.BEnim ilk dikkat ettiğim şey ağırlığı canım. Kaç kiloymuş bu? Bir de tam yatması lazım.
Gecmis olsun cnm onlar yerine biz hasta olsakBiz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.
Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum.
Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.
E bizim aşı kartında 12 Mart aşı günü sanırım 5li karmanın 2.dozu 11 nisandada pnömokok un ikinci dozu kafam karıştı3. ayda aşı yok ki 4. ayda var
Medicabil 160 tl demişti canımİyi akşamlar anneler
birşeyler sormak istiyorum.
Yarın rota virüs aşısı yapılıcak fiaytı nedir birde her doz için ayrı ödememi yapıcaz 1 dozu vurup digerini vurmasak ne olur vurdurmak zorundamıyız kafamda deli sorular yardımcı olun bana canlar
Vallahi süper bir şey eşime de söyledim alalım dedik. Ama kullanım ömrü nasıl acaba hemen bozulur mu bunları merak ediyorum. Benim koltuklar da yüksek altları açık muhteşem olur o süpürür ben başka bir iş yaparım bitirince ardına hemen silerimEki Görüntüle 2244587
Fotoğraftaki alet.salıyorsun eve şarjı bitene kadar süpürüyor.şarjı bitince gidip kendini şarj ediyorbir de silme aparatı var su tanklı.onu takınca da siliyor evi.benim koltuklar falan hep yerden yüksek,altları açık.yazın halıları da kaldırıyorum.sal bunu eve silsin süpürsün
Canım 5200 kiloya böyle tablo çıkıyor bu iyi demek değil miBiz 5 buçuk olamadık ki( 5200 en fazla
Çok isterim cnm ama maalesef şuan değişemeyiz maddi nedenlerden dolayı bana kalsa bugün çıkarım orda burda nereye kadar kalınır mecburen eve çözüm bulmak zorundayız çok saol allah razı olsun inş sağlıklı günler geçiririz hepimizÇok geçmiş olsun canım inşallah tamamen atlatırsınız. Ev değiştirsen canım daha iyi değil mi?
Canım hangi siteden hesapladın? Benim baktıklarımda hep daha az görünüyor. %10-15 arası çıkıyor en fazla . Bir de tam tamamlanmadığı için 3. Ayı bazı sitelerde 2 aylık alıyor o zaman kilosu iyi çıkıyor doğum tarihini 3 gün geriye alıp giriyorum 3 aylık görünsün diye o zaman da az diyorCanım 5200 kiloya böyle tablo çıkıyor bu iyi demek değil mi
Offf ya bu bebelere ne oluyor ya bakıyorum da bir çoğumuz sağlık sorunu yaşamız yaşıyoruz bizim burun tıkanıklığı 1/5 aydır var cnm o kolay kolay geçmiyor gibi kış bitse bu virüsler bitse rabbime emanet yavrularımız dua et bol bolAtesi bitti fakat hastaligi ayni gibi halsiz ve cok burnu tikali
Aaaa kocaman bir bal kabağı almıştıııkkkKızlar dondurucu ya sebze atmayı düşünenler bunu kaydetmişim Instagram dan. Son karar sizin elbette ama yedirilmesi iyi değil sanırım
Weebaby persentil yazınca ilk çıkan site . Bu 3 aylık bebek için olan hesalamaCanım hangi siteden hesapladın? Benim baktıklarımda hep daha az görünüyor. %10-15 arası çıkıyor en fazla . Bir de tam tamamlanmadığı için 3. Ayı bazı sitelerde 2 aylık alıyor o zaman kilosu iyi çıkıyor doğum tarihini 3 gün geriye alıp giriyorum 3 aylık görünsün diye o zaman da az diyor
Oh iyi gezmeler.bizde cmts pzr hep dışardaydık güneşin tadını çıkardık.Buda ogluşumla ben gezmelerde
Canım kabağı kesmeden uzun süre dayanır bence yaAaaa kocaman bir bal kabağı almıştıııkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?