- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.201
Ben 4 aylık için yazdım önce az çıktı ama düzeltilmiş olarak yani 3 aylık girince 5 buçuk kiloyu çok iyi gösterdi.Bakıyorum o tabloya canım. 3 ay için kilosu az çıkıyor
Di mi ben de öyle düşünüyorum.5 gün kafa dağıtacağım ama süpğrgeyle uzuun bir süre rahat ederim.aç süpürsün kendi kendine bütün eviSüpürge alırdım bn
3 aylık bebeler bizi maymun etti vallaBunda da net bisey yok ya bazı yerler de olur yaziyo bazı yerlerde emzirmek değil biberonla beslemek yapar yazıyo. Napayım onuda tek öyle aliyo
Sağol canım benim valla bebeler hepimizin bende burda herkesin bişeyi olunca kendime olmuş gibi üzülüp dua ediyorumCanım antibiyotigi içince kusuyordu. Doktora gittik bugün. Antibiyotiği kestirdi. Sadece motillium ve maflor kullanıcaz. Şimdiden sonra kusmaz herhalde. Gün-de 6 7 kere kaka yapiyo ama şükrediyorum. Senin bebeğini biliyorum. 10 günde bir yapacağına bu daha iyi gibi geliyo. Allahım sana kolaylık versin, hep aklımda duamdasin
Süpürge DiyorumKızlar ağustos ayı için 5 gün 3700 tl ye tatil almıştım acaba tatili iptal edip evi kendi kendine süpüren süpürgelerden mi alsamsiz olsanız ne yapardınız? Eşim kararı bana bıraktı
İyi ki de çıktın sokakta hayat varSizden cesaret alıp çıktım canımçok iyi geldi
Teşekkür ederiz canım benim, hepimiz öyleyiz. Hepimizin bebeğine maşallahÇok tatlısınız maşallah kuzuya
Güle güle sağlıkla giysin canım çok tatlıBizde bugün avmye, sahile falan gittik. Kendime yine sporcu sütyeni aldım. Muhteşem biseeyykızıma da bayılarak bi yazlık aldık, ıkide ayaklı pijama
Iki defa uyudu dışarıdayken. 11 de çıktık, 19 da geldik. Bizden kalanlar da bunlar
3. ayda aşı yok ki 4. ayda varArkadaşlar 3 aylık aşılarınız nasıl geçti ateş yaptı mı bu aşıda kaç iğne yapıyorlar
O nasıl bir süpürge ilk duydum ya ben tatile giderdim eminim benim gibi güzel yapamazKızlar ağustos ayı için 5 gün 3700 tl ye tatil almıştım acaba tatili iptal edip evi kendi kendine süpüren süpürgelerden mi alsamsiz olsanız ne yapardınız? Eşim kararı bana bıraktı
Çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen atlatırsınız. Ev değiştirsen canım daha iyi değil mi?Kızlar günlerdir baya uzak kalmışım:) nasılsınız bebişler nasıl ? Benim ki çok şükür ikinci kez hastalığı da geçti gibi kontrole sık sık gidiyorum gözüm korktu evde yoktuk eşimin bi yakınının evinde kaldık iyileşsin diye malum evimiz rutubetli eve geldik dün yine tıkanmalar hapşırma başladı inş polendendir birşey olmaz benim de bir aydır inanılmaz bel ağrım var oğlumun iyileşme süreci uzun sürdü ihmal ettim kendimi ama nerde uyursam uyuyayım sabah inanılmaz bel ağrısıyla uyanıyorum sezeryan Doğum oldu ve ilk 2 ay bir sıkıntı yoktu var mı bunu yaşayan dr gidemiyorum bebeği bırakamıyorum çok huysuz bir bebek durmuyor
Arkadaşlar 3 aylık aşılarınız nasıl geçti ateş yaptı mı bu aşıda kaç iğne yapıyorlar
Devletin aşı takviminde yok ama özel aşılar var. Rota aşısını ben 2.ayda yaptırdım çoğunluk 3.ayda yaptırıyor. 3.ayda menenjit var onu yaptiricam cuma günü gittiğimde.3. ayda aşı yok ki 4. ayda var
Valla süper bisey olurDi mi ben de öyle düşünüyorum.5 gün kafa dağıtacağım ama süpğrgeyle uzuun bir süre rahat ederim.aç süpürsün kendi kendine bütün evi
O nasıl bir süpürge ilk duydum ya ben tatile giderdim eminim benim gibi güzel yapamaz
Çok teşekkür ederim kuzumGüle güle sağlıkla giysin canım çok tatlı
3. Ay yaptırdım rotayı ama o zaten ateş yapan bir aşı değil.menenjit yaptırmayacağım.doktora sormadım ama yaptır da demediDevletin aşı takviminde yok ama özel aşılar var. Rota aşısını ben 2.ayda yaptırdım çoğunluk 3.ayda yaptırıyor. 3.ayda menenjit var onu yaptiricam cuma günü gittiğimde.
Atesi bitti fakat hastaligi ayni gibi halsiz ve cok burnu tikaliGeçmiş olsun cnm nasıl şuan iyi mi ? Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?