2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım ben de besafe comfort x3'e karar vermiştim ama şöyle bir sorun var. O koltuk 9 aydan sonra kullanılabiliyor. Ve şuan kullandığımız puset birkaç aya küçük gelir. Acaba o arada ne kullanacağız?

Dondurucuya nasıl atacaksınız sebzeleri. Pırasayı sirkeli suda yıkayıp kuruladıktan sonra, brokoliyide şoklama gibi yapıp atayım diyorum
Canım ben dünde yazdım brokoli ve karnıbahar kendimiz için koyarım hep dondurucuya. Sakın pişirip koyma çöp olur. Çiçek çiçek ayırın güzelce yıkayın temiz bir havlu üzerine ser iyice kurusun. Poşete koyarken kağıt havlu ile tekrar suyunu al. At dolaba. Ama çıkarınca cozdurme direk kullan. Ben çıkarır çıkarmaz fırına atıyorum mesela çok güzel oluyor. Bebek içinde buharda pişirmek daha iyi olur sanırım.

canım ben de besafe comfort x3'e karar vermiştim ama şöyle bir sorun var. O koltuk 9 aydan sonra kullanılabiliyor. Ve şuan kullandığımız puset birkaç aya küçük gelir. Acaba o arada ne kullanacağız?
Bebeğin kaç kilo ki canım bence bi kaç aya gelmez küçük ya. 9 a kadar bizi götürür yanı. Bizimki casual biraz daha geniş diğerlerine göre o yüzden herhalde.

bende o gorusteyim canim guvenlik sO konusu olunca kısmayiz hic kizima chicco aldik gecen sene 170 €verdik adac testinden gecmis yine ayni koltugun 9 18 kilosunu dusunuyirum ama isofizle normalin arasinda baya fark var guvenlik olarak sorun olmazsa kemerli alirim diye dusunmustim isofixlilere bakalim ozaman tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…