- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.281
Ben 9 12 de aldım 6 9 da aldım. Inşallah 6 9 ay Olur yaza. :/% 25 diyor canım indirim için geçenlerde daha ucuzdu galiba alanlar oldu bedenleri nasıl acaba baksam ama 9-12 mi alsam ki
3. Ayda kilo boy takibi yapıyorlar bende aşı var diye gittim yok dedi ebemiz.E bizim aşı kartında 12 Mart aşı günü sanırım 5li karmanın 2.dozu 11 nisandada pnömokok un ikinci dozu kafam karıştı
Ben daha once yazmistim dondurulmuş kullanmiycagimi mevsiminde ne varsa onu vericegimi dogru dusundugume sevindim.Kızlar dondurucu ya sebze atmayı düşünenler bunu kaydetmişim Instagram dan. Son karar sizin elbette ama yedirilmesi iyi değil sanırım
799'a düşmüştü canım. Normalde bin küsürkaça aldin canim yaa bende baston almak istiyorum tatilde kullabmaya bizim arabayo getiremeyiz sanirim bagajda yer kaplar
canım ben de besafe comfort x3'e karar vermiştim ama şöyle bir sorun var. O koltuk 9 aydan sonra kullanılabiliyor. Ve şuan kullandığımız puset birkaç aya küçük gelir. Acaba o arada ne kullanacağız?Benim görüşüm isofixli alman canım. Zaten kullanıyormuşsunuz. Çarpışma testinden geçmiş olanını tercih edebilirsin. Besafe comfort x3 alicam ben. Durumun el veriyosa isofix daha iyi. Sözüm sana değil oto koltuğu hakkında konuşurken arkadaşımla kendimiz için arabaya milyarlar veriyoruz en kıymetlimiz için ucuz koltuk arayışına geçiyoruz demişti. Ben bunu duyunca çok hak verdim o yüzden taksitle falan düzgün bisey alicam :)
bende sepette %25 yazıyorKız %35 yazıyor yaaatekrar tekrar baktım %35 yazmıyo mu ?
Bende de 35 yaziyorbende sepette %25 yazıyor
Gece 25 ti şimdi baktım 35 olmuş sayfayı yeniledim sepettekilerde 35 indi çok ilginç yabende sepette %25 yazıyor
Gece 25 ti 35 olmuş şimdi sepettekiler bile düştüKız %35 yazıyor yaaatekrar tekrar baktım %35 yazmıyo mu ?
Allah allah yaaGece 25 ti şimdi baktım 35 olmuş sayfayı yeniledim sepettekilerde 35 indi çok ilginç ya
Canım ben dünde yazdım brokoli ve karnıbahar kendimiz için koyarım hep dondurucuya. Sakın pişirip koyma çöp olur. Çiçek çiçek ayırın güzelce yıkayın temiz bir havlu üzerine ser iyice kurusun. Poşete koyarken kağıt havlu ile tekrar suyunu al. At dolaba. Ama çıkarınca cozdurme direk kullan. Ben çıkarır çıkarmaz fırına atıyorum mesela çok güzel oluyor. Bebek içinde buharda pişirmek daha iyi olur sanırım.Dondurucuya nasıl atacaksınız sebzeleri. Pırasayı sirkeli suda yıkayıp kuruladıktan sonra, brokoliyide şoklama gibi yapıp atayım diyorum
Sen uyku sersemi 25 görmüş olmayasınGece 25 ti şimdi baktım 35 olmuş sayfayı yeniledim sepettekilerde 35 indi çok ilginç ya
Bebeğin kaç kilo ki canım bence bi kaç aya gelmez küçük ya. 9 a kadar bizi götürür yanı. Bizimki casual biraz daha geniş diğerlerine göre o yüzden herhalde.canım ben de besafe comfort x3'e karar vermiştim ama şöyle bir sorun var. O koltuk 9 aydan sonra kullanılabiliyor. Ve şuan kullandığımız puset birkaç aya küçük gelir. Acaba o arada ne kullanacağız?
Kızlar trendyolda mart indirimi var. Koton sepette %35 indirimli faln bi çok marka var. Yazlık almak için güzel fırsat ama benden duymadınız
bende o gorusteyim canim guvenlik sO konusu olunca kısmayiz hic kizima chicco aldik gecen sene 170 €verdik adac testinden gecmis yine ayni koltugun 9 18 kilosunu dusunuyirum ama isofizle normalin arasinda baya fark var guvenlik olarak sorun olmazsa kemerli alirim diye dusunmustim isofixlilere bakalim ozaman tesekkur ederimBenim görüşüm isofixli alman canım. Zaten kullanıyormuşsunuz. Çarpışma testinden geçmiş olanını tercih edebilirsin. Besafe comfort x3 alicam ben. Durumun el veriyosa isofix daha iyi. Sözüm sana değil oto koltuğu hakkında konuşurken arkadaşımla kendimiz için arabaya milyarlar veriyoruz en kıymetlimiz için ucuz koltuk arayışına geçiyoruz demişti. Ben bunu duyunca çok hak verdim o yüzden taksitle falan düzgün bisey alicam :)
teşekkur ederim canım güle güle kullanin canim799'a düşmüştü canım. Normalde bin küsür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?