- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.301
canim 9 18 kilo olanlar var 0 numaradan sonra ona gecebilirsin sanirim 2 3 aya o kiloya ulasirlar 9 kilo olana kadar puset idare eder bence 13 kilo ya kadar diyor cunki bende ordan almak istiyorum temmuza kadar idare eder puset ama uzun yolda onda sıkilir alcak ya yiksek olsmasi lazim disariyi gorsun diye bide biraz daha genis olmasi lazim sonicta 2 gun yol gidiyoruz durmadan rahat olsun istedigimden mecbur burdan alacagim uzun yol gitmeyeceksen asiri kiloluda olmazsa bebis idare eder sizide canimcanım ben de besafe comfort x3'e karar vermiştim ama şöyle bir sorun var. O koltuk 9 aydan sonra kullanılabiliyor. Ve şuan kullandığımız puset birkaç aya küçük gelir. Acaba o arada ne kullanacağız?
Deme kuzum yaa
canım bu bahsettiğim model 9-18 kilo zaten ama kullanım yaşı olarak 9 ay-4 yaş yazıyor. 9 ayıdan önce 9 kilo olsa bile kemik yapısı olarak falan uygun değil demek ki.canim 9 18 kilo olanlar var 0 numaradan sonra ona gecebilirsin sanirim 2 3 aya o kiloya ulasirlar 9 kilo olana kadar puset idare eder bence 13 kilo ya kadar diyor cunki bende ordan almak istiyorum temmuza kadar idare eder puset ama uzun yolda onda sıkilir alcak ya yiksek olsmasi lazim disariyi gorsun diye bide biraz daha genis olmasi lazim sonicta 2 gun yol gidiyoruz durmadan rahat olsun istedigimden mecbur burdan alacagim uzun yol gitmeyeceksen asiri kiloluda olmazsa bebis idare eder sizide canim
Aynen canım benim gibi düşünüyosun bebislerimiz iyi olsunlarbende o gorusteyim canim guvenlik sO konusu olunca kısmayiz hic kizima chicco aldik gecen sene 170 €verdik adac testinden gecmis yine ayni koltugun 9 18 kilosunu dusunuyirum ama isofizle normalin arasinda baya fark var guvenlik olarak sorun olmazsa kemerli alirim diye dusunmustim isofixlilere bakalim ozaman tesekkur ederim
Kız için çok güzel şeyler var yaa
ewet iyi olsunlar yeter zaten bu kiz bize pahaliya patladi herşeyi euroylaAynen canım benim gibi düşünüyosun bebislerimiz iyi olsunlar
acaba ya ben oyle dusunmedim kilo olarak baktim ozaman 0 18 ay var onlara mi baksam acabacanım bu bahsettiğim model 9-18 kilo zaten ama kullanım yaşı olarak 9 ay-4 yaş yazıyor. 9 ayıdan önce 9 kilo olsa bile kemik yapısı olarak falan uygun değil demek ki.
Yok kız sepettekilerde düştü fiyat olarakSen uyku sersemi 25 görmüş olmayasın
Yok ya sepeti boşalttım kotonun bedenlerini bilmiyorum emin olamadım LCW'yi çok iyi biliyorum artık ordan alırım küçük olur belki 6-9 ay 9-12 alsam büyük mü olur bilemedimAllah allah yaaiyi olmuş ama beklediğinden daha uyguna gelecek, hediye gibi olmuştur
Canım emin değilsen hiç bulaşma bence. Bi de kullanamazsın elinde kalır, verdiğin paraya yazık olur. Ben genelde 6-9 alıyorum. 6 kilo kızım, 1 hafta sonra 3 aylık olacakYok ya sepeti boşalttım kotonun bedenlerini bilmiyorum emin olamadım LCW'yi çok iyi biliyorum artık ordan alırım küçük olur belki 6-9 ay 9-12 alsam büyük mü olur bilemedim
ewet iyi olsunlar yeter zaten bu kiz bize pahaliya patladi herşeyi euroyla
Canim ben hamileyken yaptirdim cok dis agrim vardi kanal redavisi oldum ama gecici dolguyla kapattilar rontgen cekemedikleri icin. Adrenalinsiz igne vuruyorlar bebegi etkilemesin diye. Annemdeyim simdi eve donunce bende gidicem yaptirmaya. Sen dr a gidersen bu adrenalinsiz igne isini bi sor istersen. Cok gecmis olsunSaol canim mecburen bir gidip soracagim.
Yok kız sepettekilerde düştü fiyat olarak
Ayy Bende çok korkuyorum ondanKızlar yaa şu momo mu neyse, ondan ben bile korktum. Rüyalarıma girer oldu, ölmüş çocuklar görüp duruyorum. Biz bu minikleri nasıl koriycaztipinden ben bile korkuyorum. Tv de görünce sıçrar oldum
Buna bende katılıyorum canım. Yemek yesin diye video izletmek, dursun diye televizyon izletmek bana çok yanlış geliyor. Ben kendim o konulara dikkat edicem ama çevreden korkuyorum. Ben yanında yokken bisey olmasindan korkuyorum. Hobi kazandırmak onunla vakit geçirmek engeller ama nereye kadar engelleriz? Okula başlayınca herşeyi isteyecek, izin vermezsek gizli yapacak. Çok korkar oldum.Ayy Bende çok korkuyorum ondantelefonda tw de görünce hemen degistiriyorum. Evde yalnızken odadan çıkıp gelcekmis gibi geliyo. Zaten çok korkak biriyim evde yalnız kalamam hayatta.
Yapicagin tek şey var telefon da video izletmemek. Tw de belirli süre araliklarinda beraber izlemeniz. Şöyle düşün dünyaya yeni gelmiş biz telefondan video açmasak veya tw den çizgi film açmasak onlar böyle şeylerin olduğunu bilmiyorlar. Aslında çocuklarımıza kendimiz öğretiyoruz yapmasını istemediğimiz şeyleri. Çevreden görecekler illaki evet ama biz bu konuda katı olursak onların diretmeye şansı kalmaz. Küçücük bebeğin seni yönetmesine izin vermemek gerekiyor. Sussun diye tw video izletmemek gerekiyor. Ay bu konuda çok doluyum ondan yazdım da yazdım yine
Okula gelene kadar biz doğruyu yanlısı öğretirsek çocuklarımız yapmaması gerekn şeylerin farkına varicaklar. Aslında olayların en başı ilgilenmek başından atmamak. Boşuna demiyorlar çocuklar ebeveynlerin aynası diye. Senin karakterin düzgünse ekstra bisey yapmana gerek kalmiyo çocuğun seni örnek alıyor zaten. Yani çocuğuna rol yapmana gerek kalmiyo. Yani elimiz hep ensesinde olması gerekiyor. Yoksa istemediğimiz huylarının olması kaçınılmaz.Buna bende katılıyorum canım. Yemek yesin diye video izletmek, dursun diye televizyon izletmek bana çok yanlış geliyor. Ben kendim o konulara dikkat edicem ama çevreden korkuyorum. Ben yanında yokken bisey olmasindan korkuyorum. Hobi kazandırmak onunla vakit geçirmek engeller ama nereye kadar engelleriz? Okula başlayınca herşeyi isteyecek, izin vermezsek gizli yapacak. Çok korkar oldum.
Bende senin gibi tek kalamazdım ama çoğu gece eşim ihbara falan gidiyo, tek kalmaya alıştım ama o tipi görünce korkuyorum. Duramıyorum. Rüyamdan da çıkmıyo. Ne kadar korkunç bisey. Mavi balina azaldı, bu başladı. Nasıl engellenemiyo anlayamiyorum
Ben mecbur kalıyorum, uyuyamiyorumdaOkula gelene kadar biz doğruyu yanlısı öğretirsek çocuklarımız yapmaması gerekn şeylerin farkına varicaklar. Aslında olayların en başı ilgilenmek başından atmamak. Boşuna demiyorlar çocuklar ebeveynlerin aynası diye. Senin karakterin düzgünse ekstra bisey yapmana gerek kalmiyo çocuğun seni örnek alıyor zaten. Yani çocuğuna rol yapmana gerek kalmiyo. Yani elimiz hep ensesinde olması gerekiyor. Yoksa istemediğimiz huylarının olması kaçınılmaz.
Hayırlı evlat olurlar inşallah. Neler yapıyoruz onlar için.
Ben hiç yalnız kalmadım canım ondan bu korkum galiba eşim gelmicekse gece akşam geliyo anneme bırakıyo işe dönüyo tekrar . Yoksa ben gece hayatta uyuyamam.
Bir başak her zaman üste çıkmayı başarırDeme kuzum yaaahh valla bu kk bizleri ne hale getirdi küstü mü eşin çok üzüldün kuşum yaa benim gibi yap, eşin evdeyken çok nadirgiriyorum, hakli çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?