2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ahhh şu basaklarrrr eşimde haksız olsa bile haklıymış gibi uste çıkar, küser. Sonra bi bakarım ben özür dileyip barıştırmaya çalışıyorum fenasınız haa

Şuan ben bile ikna oldum bizde kaç gündür sürtüşüyoruz bu konu yüzünden. Aynı şeyleri bende söyledim eşim teli eline aldığı an kızımı sallarrken özellikle hemen 101 oynar . Ben akşama kadar uğraşıyorum sen iglilenirken bırak da ben bakıyım telefona , ayrıca ben senşn gibi oyun değil kızla ilgili bilgiler araştırıyorum diyerek üste çıkıyorum

Hahaha aynı ben her zaman halkıyımdır. Psikolojik baskı hep kazandırır.

Ben onları desem de küsüyo bizimki erkeğin triplisi de zor bee ben daha hiç nazlanıp, trip atamadim. Beceremiyorum. Zaten benden once esim trip atiyo. küssem bile en fazla 10 dakika dayanabiliyorum. Hemen gidip sariliyorum, ne kadar uzgun de sinirli de olsam

Çok fena üstte çıkarım , eşim kendini savunur savunur ama ben taviz vermem . En sonunda özür diler bende özür dileyeceğin şeyi neden yapıyorsun bu kaçıncı özür dileyişin derim tribe devam ederim eşim dolanmaya başlar etrafımda

Vay bee bizde bu işler tersten gidiyo. ben hakli bile olsam haksız duruma düşer özür diler etrafında dolanırım sizin gibi yapamıyorum yapmaya çalışsam da yemiyo eşim ahh ahh

Ckolatakahve Her zaman haklısın ve her yaptığının mutlaka mantıklı bir açıklaması var. Ama anlayışsız olan o. Seni anlamak istemiyor,seninle aynı pencereden bakamıyor, neler hissettiğini anlayamaz falan. Bunları ona hissettirirsen aynı A Ayisima dediği gibi özür dilemek için fırsat kollar

En iyisini yapiyosun çünkü onlar bizi anlıyor. Doktorumuz hep diyor sürekli konuşun anlatin resimler gösterin. Çok akıllılar sizi anlıyorlar der. Şimdiden bizi rol model olarak görüyorlar. Benim annemde sevgisini belli edebilen biri değil ama hareketleriyle sevdiğini hissettiriyo. Sarilip öpmez mesela ama uyurken gelir öper canım kızım der. Ben daha sevecen olucam inşallah. Dert bitermi canım insanoğlunda:)))

Benim eşim onu benden önce yapiyo işte sıkıntımız o çok zeki, kurnaz bi eşim var bana fırsat vermiyor ama denicem bi dahaki sefere ondan önce davranicam

Valla öyle allahım dermansız dert vermesin

Kızlar aliexpresten bi ürün aldım sonra iptal ettim 20gün oldu param iade edilmedi.daha önce alısveriş yapmamıştım.ne yapmam gerekiyor söylermisiniz ?

buraya göre yine daha ucuzdur yaa. Burda çok uçuk oto koltukları.
degişıyor canim ya buyuk kizimin koltugu orda daha uygun ordan almis olsaydim 300 tl karim olacakti bebege alacagim burda daha uygun aslinda tr den alma imkanim olmasa burasi daha uygun 2000 €maas alan biri 150 € rahat rahat marka oto koltugu alabiliyor dusunsene turkiyede 2000 tl maas alan bin tlden asagi koltuk alamaz

Havalar güzel oldu ama henüz yazlık için erken baharlık kıyafet alacağım dedim görümcem sağolsun düşünmüş almış ama kalın almış bir de hep pahalı alıyor yazık dedim kaç ay giyecek dün gittik iki takıma 180 TL iade de yapmıyoruz dediler çok üstelemedik neyse yazlık aldık biz de 3 takım oğlumun ilk yazlıkları

Eklentiler

• IMG_20190311_185929525.webp
    426,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…