- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.321
Ahhh şu basaklarrrrBir başak her zaman üste çıkmayı başarırben küsüm günlerce evde hapis kaldığım günlerde Benim tek sosyalleşebildiğim yer burasıydı bütün arkadaşlarım çalışıyo resmen yalnız kaldım gördüğüm tek insan sensin neden bunaldığımı anlamak istemiyorsun illa depresyona mı girmem lazım bütün gün cemreyle bi evin içinde ilgilenen sen olsan emin ol sen De birinin ona baktığı ilk fırsatta telefonu eline alırsın çocukla geçirdiğin vakit işten gelince 2-3 saat bana onun artistliğini yapma okey oynasam haklısın yanı kızlarla muhabbet ediyorum ne var bunda asla empati yapmıyorsun dedim ve kapıyı çarpıp çıktım. Şimdi o özür diliyor
Şuan ben bile ikna oldumBir başak her zaman üste çıkmayı başarırben küsüm günlerce evde hapis kaldığım günlerde Benim tek sosyalleşebildiğim yer burasıydı bütün arkadaşlarım çalışıyo resmen yalnız kaldım gördüğüm tek insan sensin neden bunaldığımı anlamak istemiyorsun illa depresyona mı girmem lazım bütün gün cemreyle bi evin içinde ilgilenen sen olsan emin ol sen De birinin ona baktığı ilk fırsatta telefonu eline alırsın çocukla geçirdiğin vakit işten gelince 2-3 saat bana onun artistliğini yapma okey oynasam haklısın yanı kızlarla muhabbet ediyorum ne var bunda asla empati yapmıyorsun dedim ve kapıyı çarpıp çıktım. Şimdi o özür diliyor
Canım fotoğraf atar mısın? Ben almak istiyorum.Kızlar hepsi buradan kilotlu çorap istedim 0-1 yaş süper kalite ihtiyacınız varsa
Hahaha aynı benBir başak her zaman üste çıkmayı başarırben küsüm günlerce evde hapis kaldığım günlerde Benim tek sosyalleşebildiğim yer burasıydı bütün arkadaşlarım çalışıyo resmen yalnız kaldım gördüğüm tek insan sensin neden bunaldığımı anlamak istemiyorsun illa depresyona mı girmem lazım bütün gün cemreyle bi evin içinde ilgilenen sen olsan emin ol sen De birinin ona baktığı ilk fırsatta telefonu eline alırsın çocukla geçirdiğin vakit işten gelince 2-3 saat bana onun artistliğini yapma okey oynasam haklısın yanı kızlarla muhabbet ediyorum ne var bunda asla empati yapmıyorsun dedim ve kapıyı çarpıp çıktım. Şimdi o özür diliyor
Bu indirimler bizi batırdı bu ay da kartlar şiştiEvet işte bu
Ben onları desem de küsüyo bizimkiŞuan ben bile ikna oldumbizde kaç gündür sürtüşüyoruz bu konu yüzünden. Aynı şeyleri bende söyledim eşim teli eline aldığı an kızımı sallarrken özellikle hemen 101 oynar . Ben akşama kadar uğraşıyorum sen iglilenirken bırak da ben bakıyım telefona , ayrıca ben senşn gibi oyun değil kızla ilgili bilgiler araştırıyorum diyerek üste çıkıyorum
Su işi bana da ogretin yaaHahaha aynı benher zaman halkıyımdır. Psikolojik baskı hep kazandırır.
Çok fena üstte çıkarım , eşim kendini savunur savunur ama ben taviz vermem . En sonunda özür diler bende özür dileyeceğin şeyi neden yapıyorsun bu kaçıncı özür dileyişin derim tribe devam ederim eşim dolanmaya başlar etrafımdaBen onları desem de küsüyo bizimkierkeğin triplisi de zor bee ben daha hiç nazlanıp, trip atamadim. Beceremiyorum. Zaten benden once esim trip atiyo. küssem bile en fazla 10 dakika dayanabiliyorum. Hemen gidip sariliyorum, ne kadar uzgun de sinirli de olsam
Vay beeÇok fena üstte çıkarım , eşim kendini savunur savunur ama ben taviz vermem . En sonunda özür diler bende özür dileyeceğin şeyi neden yapıyorsun bu kaçıncı özür dileyişin derim tribe devam ederim eşim dolanmaya başlar etrafımda
En iyisini yapiyosun çünkü onlar bizi anlıyor. Doktorumuz hep diyor sürekli konuşun anlatin resimler gösterin. Çok akıllılar sizi anlıyorlar der. Şimdiden bizi rol model olarak görüyorlar. Benim annemde sevgisini belli edebilen biri değil ama hareketleriyle sevdiğini hissettiriyo. Sarilip öpmez mesela ama uyurken gelir öper canım kızım der. Ben daha sevecen olucam inşallah. Dert bitermi canım insanoğlunda:)))Ben mecbur kalıyorum, uyuyamiyorumdagelene kadar bekliyorum.
Insallah istediğimiz gibi geliştirebiliriz çocuklarımızı. Çok haklısın canım, hayırlı evlat olurlar inşallah. Ben şimdiden konusmalarima, hâl hareketlerime dikkat ediyorum. Sinirlenen bile sakince atmaya calisiyorum, ona yansitmiyorum. Herşeyi bana anlat olur mu kızım, ben senin hep arkandayım, benden hicbir şeyi saklama, hicbir şeyden korkma diyorum. Ben hicbir şeyi anneme anlatamazdım. O yüzden çok zor şeyler yaşadım kimseye bisey diyemedim. Kiziminda öyle olmasını istemiyorum.
Nerden nereye geçtim. Ne dertli çıktım yaa
Benim eşim onu benden önce yapiyo işte sıkıntımız oCkolatakahve Her zaman haklısın ve her yaptığının mutlaka mantıklı bir açıklaması var. Ama anlayışsız olan o. Seni anlamak istemiyor,seninle aynı pencereden bakamıyor, neler hissettiğini anlayamaz falan. Bunları ona hissettirirsen aynı A Ayisima dediği gibi özür dilemek için fırsat kollar
Valla öyleEn iyisini yapiyosun çünkü onlar bizi anlıyor. Doktorumuz hep diyor sürekli konuşun anlatin resimler gösterin. Çok akıllılar sizi anlıyorlar der. Şimdiden bizi rol model olarak görüyorlar. Benim annemde sevgisini belli edebilen biri değil ama hareketleriyle sevdiğini hissettiriyo. Sarilip öpmez mesela ama uyurken gelir öper canım kızım der. Ben daha sevecen olucam inşallah. Dert bitermi canım insanoğlunda:)))
degişıyor canim ya buyuk kizimin koltugu orda daha uygun ordan almis olsaydim 300 tl karim olacakti bebege alacagim burda daha uygun aslinda tr den alma imkanim olmasa burasi daha uygun 2000 €maas alan biri 150 € rahat rahat marka oto koltugu alabiliyor dusunsene turkiyede 2000 tl maas alan bin tlden asagi koltuk alamazburaya göre yine daha ucuzdur yaa. Burda çok uçuk oto koltukları.
Bunu aldım canım ekoseli kırmızı elbisesinin altına çok esnek lastiği çok güzel 0-1 aldım güzel marka başka renkleri var mı bilmiyorum inşallah vardır hep burdan alıcam çünküCanım fotoğraf atar mısın? Ben almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?