- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.381
Canım benim oğlumdu ama bize alerji doktoru alerjisi yoktur dediler kaldık öyle şaşkın. Kakada kan ciltte döküntü tepki yoksa mukuslu kaka gürültülü gaz i alerji diyemeyiz dediler. Ben de diyeti bozdum. 3 gündür peynir yiyorum , bir defa yoğurt yedim. Şimdilik bir şey yok kakasında .Kızlar aranızda bebeği süt allerjisi olan vardı ben bu ayın sonunda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum elma suyu filan vereyim diyorum ama yoğurt da iyi bir başlangıç demişti dr bu durumda nasıl olacak var mı fikriniz?
Benim de her şey Arçelik, elektrik süpürgesi elektrolux, TV LG,Aaaa.bilmem yasak olabilir aslında. Elektroniğini önermiyorum. Beyaz eşyaları iyi. Yani ankastre , buzdolabı çamaşır falan çok iyi ama televizyon ve küçük ev aletlerini önermem. Benim küçük ev aletlerim philips süpürgem Philips televizyonum LG ama tüm beyaz eşyalarım arçelik.
Canım oğlumu bu doktora götürüyorum bizede atmanıza gerek yok uygun koşullarda saklarsanız dedi. Evin pek güneş almayan yerinde duruyor şurup sekerlenme falan olmadi daha. 15 gün kuralı antibiyotik göz damlalarında geçerli diye biliyorum ben.Kızlar geçen bunu tartışmıştık benim oğlumun doktoru bitene kadar kullan bişey olmaz kapakta şekerlenme olursa at demişti bu doktorda kullanılır diyor Eki Görüntüle 2244873
Canııımm çok teşekkür ederimmmCanım fiyat aldım senin için bizimkilerden ben Arçelik’te çalışıyorum. Daha doğrusu çalışıyordumjoker olan bi tuşa basıyorsun dondurucu oluyo tekrar tuşa basınca normal soğutucu buzdolabı gibi oluyo
Rica ederim tatlımCanııımm çok teşekkür ederimmmne kadar düşüncelisin uğraşmışsın çok sağ ol hemen inceliyorum
Aynen öyleymiş kilo boyunuz kaç sizin gerçi kıyaslamak doğru değil her bebek kendine has ebe normal dedi ama bizim her ay 1.5 kiloya yakın alırdı bu ay 1 kilo almış 7.040 boyuda 4 cm uzamış 62 olmuş3. Ayda kilo boy takibi yapıyorlar bende aşı var diye gittim yok dedi ebemiz.
Yaa valla bende nedenini bulamıyorum kaç zamandır demek bu yüzden sağol canım yumuşatıcı da işe yaramıyo.Bi kere sirke döktüm yumuşatıcı yerine ondan mı oldu acabaBilmiyorum canım ama kustuğu ağız bezleri bizde de sert oluyo. Ben de yumuşatıcı kullanıyorum mecbur, kokusuna dayanamıyorum yoksa. O halde bile oluyor.
Massallah size :) benim ki perşembe günü 4 aylık olcak 3 aylik kontrolünde 5 900 boyuda 60 cm çıktı bu ay beklemiyorum fazla kilo 500 gram alsa bile yeter sukredicem meme reddi miz varAynen öyleymiş kilo boyunuz kaç sizin gerçi kıyaslamak doğru değil her bebek kendine has ebe normal dedi ama bizim her ay 1.5 kiloya yakın alırdı bu ay 1 kilo almış 7.040 boyuda 4 cm uzamış 62 olmuş
Evet yazın olur bunlar yaa 6 9lari iade ederim olmadiEki Görüntüle 2244882
Canım üstünde çok kalın kıyafet yok böyle oldu yaza kıyafetsiz tam olur ki senin bebisinde boyu maşallah uzun kilosu mahirden fazla
Yok canım, öyle olsa bizde de sertlik olmazdi.Yaa valla bende nedenini bulamıyorum kaç zamandır demek bu yüzden sağol canım yumuşatıcı da işe yaramıyo.Bi kere sirke döktüm yumuşatıcı yerine ondan mı oldu acaba
Canım kız die biliyorum seninkini okadar güzelki maasallah mahir diynce şok oldumEki Görüntüle 2244882
Canım üstünde çok kalın kıyafet yok böyle oldu yaza kıyafetsiz tam olur ki senin bebisinde boyu maşallah uzun kilosu mahirden fazla
kuzum bende mama versemmi diyorum bilemiyorum ya yetersizlik hissi hep var bendeMaalesef benim oğlum da bu ay az almış 18 günde 400 azaldı diye düşünüyorum ama 3 ay 5 günlük iken 5100 çıktı doktorda. Evde bakıyorum 5 buçuk . 1 hafta var bizim kontrole . Geçen ay 1 kilo almıştı. Maksimum 600 gram alacak sanırım bu ay. Ben mama da veriyorum aslında bazen mama bitince hafif ağlıyorarttırsam diyorum ama mama yerine beni emsin diyorum
Maşalaj canım Allah bağışlasın. Bende 6-9 aldım ama olmaz mı şüphelendim şimdi. senin bebeğin boyu kilo nasıl yaza tam olur sizinki .. ona fare kıyaslama yapayım siparişlerimiEki Görüntüle 2244882
Hadi ya allah kolaylık versin birde meme reddiyle uğraşmak zor artık hareketleniyorlarmış öyle dedi ebe bizimki hareketinden değil ağlama nöbetlerimizdendir keSin :) benimki çok emiyor çok seviyor süt bankları :) dolmasına bile izin vermiyor desem yeridir meme reddi için bişey yapıyormusun benim oğlan kilo aldıkça ben iğneden ipliğe döndüm tabi uykusuzlukda varMassallah size :) benim ki perşembe günü 4 aylık olcak 3 aylik kontrolünde 5 900 boyuda 60 cm çıktı bu ay beklemiyorum fazla kilo 500 gram alsa bile yeter sukredicem meme reddi miz var
Maşallah maşallah keşke emsin elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyor bazen düzeliyor bazen yine aynı oluyor bende beş dakika emse hemen geri kalanı sağıp kaşıkla veriyorum ama emdiği gibi olmuyor demekHadi ya allah kolaylık versin birde meme reddiyle uğraşmak zor artık hareketleniyorlarmış öyle dedi ebe bizimki hareketinden değil ağlama nöbetlerimizdendir keSin :) benimki çok emiyor çok seviyor süt bankları :) dolmasına bile izin vermiyor desem yeridir meme reddi için bişey yapıyormusun benim oğlan kilo aldıkça ben iğneden ipliğe döndüm tabi uykusuzlukda var
ilk gun cok agliyo sonraki gunler azaliyor.pipisi beze degmesin diye kucuk kagit pet bardagin altini kes pipisine koy .hem beze degmez hem kaka bulasmaz güzel iyileşioArkadaşlar olğlum sünnet oldu çok ağlıyor iki kez ağrı kesici verdim mecburen çok kıvrandı acıdan.Ne zaman hafifler bu ağrılar???
15 gunde koca surubun atilmasi sacma gelmisti dolaba koymadigin surece bisey olmazKızlar geçen bunu tartışmıştık benim oğlumun doktoru bitene kadar kullan bişey olmaz kapakta şekerlenme olursa at demişti bu doktorda kullanılır diyor Eki Görüntüle 2244873
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?