- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.361
BendeeHiç sorma unutamıyorum o suratı yaa
Tamamını da izlemedim Allahtan önce çıkıp uzaktan yavaş yavaş geliyormuş onu da görseydimBendeekabusum oldu
Tam ben yazacaktım. Bi gün birisini durdurup bi güzel sayicam ağzıma geleni. Yada gece lastiklerini patlatacamm! Tam unutuyorum, uyandiriyolarBu seçim arabalarında şarkı çalması ne güzel yasaktı ya gümbür gümbür geçiyor öğle uykumuz bozuluyor
Ben tam izledimTamamını da izlemedim Allahtan önce çıkıp uzaktan yavaş yavaş geliyormuş onu da görseydimkız ben evlendikten sonra çok tırsak oldum ya
Canım fiyat aldım senin için bizimkilerden ben Arçelik’te çalışıyorum. Daha doğrusu çalışıyordumKızlar ben derin dondurucu almaya karar verdim. Buzluk sadece etle dolu. Ek gıda için de heveslendim aldığım bal kabağı bile sığmaz. Ne önerirsiniz kullandığınız memnun kaldığınız marka model var mı? Bir de dikey olanlardan istiyorum
Bazı erkekler biraz da tripli olabiliyor canım , belki senin kide o şekilde ise sökmüyor olabilir :) ama zamanla bekli alışırsın sen bu şekilde yapmaya . .. boşver huzurunuz olsun gerisi yalanVay beebizde bu işler tersten gidiyo. ben hakli bile olsam haksız duruma düşer özür diler etrafında dolanırım sizin gibi yapamıyorum yapmaya çalışsam da yemiyo eşim ahh ahh
Güzel taktikCkolatakahve Her zaman haklısın ve her yaptığının mutlaka mantıklı bir açıklaması var. Ama anlayışsız olan o. Seni anlamak istemiyor,seninle aynı pencereden bakamıyor, neler hissettiğini anlayamaz falan. Bunları ona hissettirirsen aynı A Ayisima dediği gibi özür dilemek için fırsat kollar
Ay bende 9 12 6 9 karışık aldım 6 9 lar olmaz mı acaba yaa :/Eki Görüntüle 2244832
Kotondan bu tişörtleri almıştım 9-12 ay aldım yaza gayet iyi olur yazlık kıyafetler biraz geniş olmalı bence. Kumaşın yeri de gayet güzel
Dogru canim, çok şükürBazı erkekler biraz da tripli olabiliyor canım , belki senin kide o şekilde ise sökmüyor olabilir :) ama zamanla bekli alışırsın sen bu şekilde yapmaya . .. boşver huzurunuz olsun gerisi yalan ☺
Elma gibi tatlı şeylerle başlama sonra asla çorba ve sebze yemiyorKızlar aranızda bebeği süt allerjisi olan vardı ben bu ayın sonunda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum elma suyu filan vereyim diyorum ama yoğurt da iyi bir başlangıç demişti dr bu durumda nasıl olacak var mı fikriniz?
Tam aradığım konu yazıcaktım sormak için ama marka vermek yasaktır belki diye cesaret edememiştim arcelik hiç kullanmadım çamaşır makinam bozuldu şimdi arcelik aldık acaba iyimi ettim pişman olurmuyum arcelik te çalışiyorum dediniz sormak istedim :)Canım fiyat aldım senin için bizimkilerden ben Arçelik’te çalışıyorum. Daha doğrusu çalışıyordumjoker olan bi tuşa basıyorsun dondurucu oluyo tekrar tuşa basınca normal soğutucu buzdolabı gibi oluyo
Aaaa.bilmem yasak olabilir aslında. Elektroniğini önermiyorum. Beyaz eşyaları iyi. Yani ankastre , buzdolabı çamaşır falan çok iyi ama televizyon ve küçük ev aletlerini önermem. Benim küçük ev aletlerim philips süpürgem Philips televizyonum LG ama tüm beyaz eşyalarım arçelik.Tam aradığım konu yazıcaktım sormak için ama marka vermek yasaktır belki diye cesaret edememiştim arcelik hiç kullanmadım çamaşır makinam bozuldu şimdi arcelik aldık acaba iyimi ettim pişman olurmuyum arcelik te çalışiyorum dediniz sormak istedim :)
Çok teşekkür ederim içim rahatladı :)Aaaa.bilmem yasak olabilir aslında. Elektroniğini önermiyorum. Beyaz eşyaları iyi. Yani ankastre , buzdolabı çamaşır falan çok iyi ama televizyon ve küçük ev aletlerini önermem. Benim küçük ev aletlerim philips süpürgem Philips televizyonum LG ama tüm beyaz eşyalarım arçelik.
Evet kusuyo canım nasıl bi ilgisi varkiKusuyo mu bebeğin canım. Bizimki de bazen öyle oluyo
Maalesef benim oğlum da bu ay az almış 18 günde 400 azaldı diye düşünüyorum ama 3 ay 5 günlük iken 5100 çıktı doktorda. Evde bakıyorum 5 buçuk . 1 hafta var bizim kontrole . Geçen ay 1 kilo almıştı. Maksimum 600 gram alacak sanırım bu ay. Ben mama da veriyorum aslında bazen mama bitince hafif ağlıyorkizlae benim kizin kilo alimi yavasladi hatta durdu son 1 hafTdir hic kilo almadi hala 400 gram almis gorunuyor kontrolumuze 9 gün kaldi.acaba sütüm yetmiyomu mamaya tekrar baslasammi.sütumun azaldığını hissediyorum emince ağzının yanlarından akmıyor ve artık hiç kusmuyor fazlasını cikarirdi eskiden.ya doymasa aglar diyorlsr ama benim bebegim degisik bi cocuk bence acligini bilmiyor.gece filan ben kaldirmasam kalmiyor emmeye.niye bole azaldı ne yapsam tekrar çoğalır kızlar.cok uzuluyorum.
Bilmiyorum canım ama kustuğu ağız bezleri bizde de sert oluyo. Ben de yumuşatıcı kullanıyorum mecbur, kokusuna dayanamıyorum yoksa. O halde bile oluyor.Evet kusuyo canım nasıl bi ilgisi varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?