- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.401
İlk 2 gün biz de fitil kullanmıştık, sonra azaldıArkadaşlar olğlum sünnet oldu çok ağlıyor iki kez ağrı kesici verdim mecburen çok kıvrandı acıdan.Ne zaman hafifler bu ağrılar???
Doğru diyosun nasıl çözüm buldun peki benimki bütün kıyafetlerine kusuyo ağız beziyle bitmiyoYok canım, öyle olsa bizde de sertlik olmazdi.
Saol canim insallah gecer, gecmezse de emzirmeye engel olmayan bir yolu vardir insallah.Canim ben hamileyken yaptirdim cok dis agrim vardi kanal redavisi oldum ama gecici dolguyla kapattilar rontgen cekemedikleri icin. Adrenalinsiz igne vuruyorlar bebegi etkilemesin diye. Annemdeyim simdi eve donunce bende gidicem yaptirmaya. Sen dr a gidersen bu adrenalinsiz igne isini bi sor istersen. Cok gecmis olsun
Canım 3 aylık kilosu 6 kg idi ama kilo verdi kuzum hastaydı diye şuan kaç bilmiyorum kontrol 4 nisandaMaşalaj canım Allah bağışlasın. Bende 6-9 aldım ama olmaz mı şüphelendim şimdi. senin bebeğin boyu kilo nasıl yaza tam olur sizinki .. ona fare kıyaslama yapayım siparişlerimi
Kız sanan oluyor :))) sağol canımCanım kız die biliyorum seninkini okadar güzelki maasallah mahir diynce şok oldum
Canım bn hemen atıyorum makineye. Bizimkisi de kıyafetlere kusuyo ama onlar sert kalmiyo. Sütte kullandigim ağız bezleri ve kustuğu ağız bezleri sert kaliyo. Hemen yıkayınca pek olmuyo. Başka bisey denemedim.Doğru diyosun nasıl çözüm buldun peki benimki bütün kıyafetlerine kusuyo ağız beziyle bitmiyo
sadece anne sutumu mamada var mi sizde canm.sizin dogum tarihiniz neydiİlk ay 1 kilo 2. Ay 650 gr aldı canım ama bu ay daha az almıştır.
canım benim kizda hep sulu kaka yapiyor sürekli isal gibi seninkide oylemiKabız değil canım yapsada su şeklinde yapıyor anne sütü aldığı için fitilden haberi var doktorun
Süt alerjisi olduğunuz kesin olarak tespit edildiyse yoğurt veremezsin canım ne yazık ki.Kızlar aranızda bebeği süt allerjisi olan vardı ben bu ayın sonunda ek gıdaya başlamayı düşünüyorum elma suyu filan vereyim diyorum ama yoğurt da iyi bir başlangıç demişti dr bu durumda nasıl olacak var mı fikriniz?
Sadece anne sütü canımsadece anne sutumu mamada var mi sizde canm
doğum tarihiniz ne kuzum sizin ve ilk aylarda kaçar gram aldi benim kızımda bu ay çok az kilo aldiSadece anne sütü canım
Geçmiş olsun canım, hayırlı olsun.Arkadaşlar olğlum sünnet oldu çok ağlıyor iki kez ağrı kesici verdim mecburen çok kıvrandı acıdan.Ne zaman hafifler bu ağrılar???
Yaa bende hiç bekletmemki hemen yıkıyorum az çamaşır da olsa.Ama dışardayken kustuklarından sertleşiyo olabilir eve gidene kdr çantada duruyo yaCanım bn hemen atıyorum makineye. Bizimkisi de kıyafetlere kusuyo ama onlar sert kalmiyo. Sütte kullandigim ağız bezleri ve kustuğu ağız bezleri sert kaliyo. Hemen yıkayınca pek olmuyo. Başka bisey denemedim.
Olabilir canım benim. Koku ve sertlik çok can sıkıcı.keske başka çaresi olsaYaa bende hiç bekletmemki hemen yıkıyorum az çamaşır da olsa.Ama dışardayken kustuklarından sertleşiyo olabilir eve gidene kdr çantada duruyo ya
kuzum bende mama versemmi diyorum bilemiyorum ya yetersizlik hissi hep var bende
acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil buyutuyormuslar bebeklerini bilmiyorum.bizim kadar ozenmiyorlardir tabiki.senin hangi aylarda kaçar gram aldi bebeginO his bende 1. Ay kontrolünden beri var, 1.ay bira mayası tabletinden tut anne sütü arttirici damlaya kadar kullandim litrelerce su ictim kompostular sütüm de vardı gak dedi emzirdim guk dedi emzirdim 1 saat memede kalırdı sonuç hüsran. Kilo alımı yetersizse mama kaçınılmaz ama mamaya basvurunca anne sütü de artmiyor bebek memeyi reddedebiliyor memeden uzaklasabiliyor, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik durumu. Simdi doktor bana lactamil in sütlü içeceğini başlattı. Süt miktarini arttırmaktan ziyade anne sütü kalitesini arttiriyormus. istersen sende dene.
İlk ay 1 kilo 2. Ay 650 gr aldı canım ama bu ay daha az almıştır. Doğum tarihi 14 aralık. Kaç kg oldu sizin kızınız?doğum tarihiniz ne kuzum sizin ve ilk aylarda kaçar gram aldi benim kızımda bu ay çok az kilo aldi
Cnm hayirli olsun bizim ilk krem surusumuzde ameliyattan 2 saat sonra gibi. Agladi yarim fitil koyduk sonrasinda hic aglamadi masallah. Sizinde gecer insallah cabucak.Arkadaşlar olğlum sünnet oldu çok ağlıyor iki kez ağrı kesici verdim mecburen çok kıvrandı acıdan.Ne zaman hafifler bu ağrılar???
acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil buyutuyormuslar bebeklerini bilmiyorum.bizim kadar ozenmiyorlardir tabiki.senin hangi aylarda kaçar gram aldi bebeginO his bende 1. Ay kontrolünden beri var, 1.ay bira mayası tabletinden tut anne sütü arttirici damlaya kadar kullandim litrelerce su ictim kompostular sütüm de vardı gak dedi emzirdim guk dedi emzirdim 1 saat memede kalırdı sonuç hüsran. Kilo alımı yetersizse mama kaçınılmaz ama mamaya basvurunca anne sütü de artmiyor bebek memeyi reddedebiliyor memeden uzaklasabiliyor, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik durumu. Simdi doktor bana lactamil in sütlü içeceğini başlattı. Süt miktarini arttırmaktan ziyade anne sütü kalitesini arttiriyormus. istersen sende dene.
acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil bO his bende 1. Ay kontrolünden beri var, 1.ay bira mayası tabletinden tut anne sütü arttirici damlaya kadar kullandim litrelerce su ictim kompostular sütüm de vardı gak dedi emzirdim guk dedi emzirdim 1 saat memede kalırdı sonuç hüsran. Kilo alımı yetersizse mama kaçınılmaz ama mamaya basvurunca anne sütü de artmiyor bebek memeyi reddedebiliyor memeden uzaklasabiliyor, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik durumu. Simdi doktor bana lactamil in sütlü içeceğini başlattı. Süt miktarini arttırmaktan ziyade anne sütü kalitesini arttiriyormus. istersen sende dene.
benimki ilk ay hastalıktan dolayı yarim kilo aldı ikinci ay 1200 aldı bu ay sizin gibi maksimum 600 alır diye düşünüyorum.21 aralik doğumlu bizimkide 2 ay kontrolünde 5400 duİlk ay 1 kilo 2. Ay 650 gr aldı canım ama bu ay daha az almıştır. Doğum tarihi 14 aralık. Kaç kg oldu sizin kızınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?