2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saol canim insallah gecer, gecmezse de emzirmeye engel olmayan bir yolu vardir insallah.

Maşalaj canım Allah bağışlasın. Bende 6-9 aldım ama olmaz mı şüphelendim şimdi. senin bebeğin boyu kilo nasıl yaza tam olur sizinki .. ona fare kıyaslama yapayım siparişlerimi
Canım 3 aylık kilosu 6 kg idi ama kilo verdi kuzum hastaydı diye şuan kaç bilmiyorum kontrol 4 nisanda

Doğru diyosun nasıl çözüm buldun peki benimki bütün kıyafetlerine kusuyo ağız beziyle bitmiyo
Canım bn hemen atıyorum makineye. Bizimkisi de kıyafetlere kusuyo ama onlar sert kalmiyo. Sütte kullandigim ağız bezleri ve kustuğu ağız bezleri sert kaliyo. Hemen yıkayınca pek olmuyo. Başka bisey denemedim.

Süt alerjisi olduğunuz kesin olarak tespit edildiyse yoğurt veremezsin canım ne yazık ki.

Canım bn hemen atıyorum makineye. Bizimkisi de kıyafetlere kusuyo ama onlar sert kalmiyo. Sütte kullandigim ağız bezleri ve kustuğu ağız bezleri sert kaliyo. Hemen yıkayınca pek olmuyo. Başka bisey denemedim.
Yaa bende hiç bekletmemki hemen yıkıyorum az çamaşır da olsa.Ama dışardayken kustuklarından sertleşiyo olabilir eve gidene kdr çantada duruyo ya

kuzum bende mama versemmi diyorum bilemiyorum ya yetersizlik hissi hep var bende

O his bende 1. Ay kontrolünden beri var, 1.ay bira mayası tabletinden tut anne sütü arttirici damlaya kadar kullandim litrelerce su ictim kompostular sütüm de vardı gak dedi emzirdim guk dedi emzirdim 1 saat memede kalırdı sonuç hüsran. Kilo alımı yetersizse mama kaçınılmaz ama mamaya basvurunca anne sütü de artmiyor bebek memeyi reddedebiliyor memeden uzaklasabiliyor, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik durumu. Simdi doktor bana lactamil in sütlü içeceğini başlattı. Süt miktarini arttırmaktan ziyade anne sütü kalitesini arttiriyormus. istersen sende dene.

acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil buyutuyormuslar bebeklerini bilmiyorum.bizim kadar ozenmiyorlardir tabiki.senin hangi aylarda kaçar gram aldi bebegin

Arkadaşlar olğlum sünnet oldu çok ağlıyor iki kez ağrı kesici verdim mecburen çok kıvrandı acıdan.Ne zaman hafifler bu ağrılar???
Cnm hayirli olsun bizim ilk krem surusumuzde ameliyattan 2 saat sonra gibi. Agladi yarim fitil koyduk sonrasinda hic aglamadi masallah. Sizinde gecer insallah cabucak.

acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil buyutuyormuslar bebeklerini bilmiyorum.bizim kadar ozenmiyorlardir tabiki.senin hangi aylarda kaçar gram aldi bebegin

acaba sutumuzumu yağsız diyosun canım.inan bende kompostolar humanalar tatlılar helvalar 3 lt su dereotu süt artırıcı damla kim ne dediyse yedim içtim bariz bir artış yok niye bilmiyorum eski insanlar nasil b
İlk ay 1 kilo 2. Ay 650 gr aldı canım ama bu ay daha az almıştır. Doğum tarihi 14 aralık. Kaç kg oldu sizin kızınız?
benimki ilk ay hastalıktan dolayı yarim kilo aldı ikinci ay 1200 aldı bu ay sizin gibi maksimum 600 alır diye düşünüyorum.21 aralik doğumlu bizimkide 2 ay kontrolünde 5400 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…