- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.521
Ay canim Allah korumus, korktum ben de simdi. Altini degistirirken koltukta birakip pamuk islatmaya gittigim oluyor. Koltugun dikine yatiriyorum ama yine de dikkat etmek lazim demek. Iyiki dusmemis yavrun, Allah korusun hepsinikızlar dün akşam eşimle ödümüz koptu. kız koltukta uyuyakalmıştı. Biz de koltuğun minderlerini falan aldık baya geriye doğru yatırdık. Önüne de yastık koyduk mutfakta yemek yemeye gittik. yarım saat sonra salona bir geldik kızın kafa koltuktan aşağı sarkıyor. belki birkaç dakika geç gelsek düşecektiyüreğimiz ağzımıza geldi. önünde yastık olmasına rağmen sürünerek yastığın yanından dolanmış ve aşağı sarkmış. Bundan sonra asla koltuğa yatağa falan tek başına bırakmam. Ya düşseydi
Bir kaç kere daha kullan bakalım etkileyecek mi? Saç kalmayacak kafamda diye korkuyorum artık avuç acuç dökülüyorcanim benimde saçım çok dökülüyo.yorumlarda ilk kullanimda bile etkili yaziyo.ama ben aldim kullandim hic bi degisiklik olmadi bende.oysa cok hevesle almıştım :/
Bıldırcın yumurtası bebek için çok ağır canım Allah korusun oğluma 2 yaşında vermeye başladım bir bıldırcın 4 yumurta kadar haftada 2 kez veriyordum çok öksürük varsa gün aşırı veriyordum keçiboynuzu pekmezi de iyi geliyor ama verilmez işte yaAhhh cnm allah razı olsun yine aynı cnm ya dün gece yine acile gittik zaten geçen hafta bir sürü iğne kullandık hava verdik geçti gibiydi iki gündür yine değişik nefes almaya başladı hemen acile gittik hafif var cigerde ses dedi evde ventolin ve başka bir hava da var onları başla 3 gün sonra gel dedi bakarsın daralırsa nefesi hemen gel dedi dr dün geceki dr allerjik olduğunu düşünüyorum süt allerjisi zaten bu çocuğun alerjik bünyesinin olduğunu gösterir dedi astim da böyle başlar allerjik astım olurlar dedi ki ben yeni Doğum yaptığım da bakmıştım süt alerjisi yazılarına orda da yazıyordu astıma yatkınlar diye baş belası bir hastalık cnm sürekli tekrar ediyor sütüm üzüntüden sürekli azaldı kesildi bebeğim kilo kaybetti iki kez artık pes ettim gidecek ona uygun bir ev olda ist çıkıp gidecem buranın havsından da olabilir dedi kirli diye memlekette gitsem evler kalabalık ne anladım ben de evimde çare arıyorum artık şu ek gıda zamanı gelse bıldırcın yumurtası verecem çok iyi geliyormuş bu hastalığa
Havuç patates le başla canım yoğurt ve süt olmayan tarhana var makarnavitma sayfasından al tarhana içir bunlara alışınca meyveye başla muz yedir elma armut havuç ve patatese alerji çıkmazsa ikisini birleştir çorba yap instagram da şu sayfayı takip et sana yoldaş olurHadi ya eee neyle başlıyacam ben yoğurt yiyemez mama yine öyle
evet bu özel mamaların tadı çok kötü oluyormuş ama içine bir meyve şurubu koyuyordu biri kimdi burada mıydı yoksa başka biryerde mi okudum hatırlayamadım. hatta starbuckstan falan alınıyormuş. ne kadar sağlıklı bilmiyorum o da.Saol cnm dr söylerim mama için şimdilik anne sütüne devam edin ısrarla dedi ama yavrum açaptamil hd mi neydi onu alın dedi %50 inek sütü varmış sordum 110 tl çok pahallı önemli değil alalım desem benim oğlum normal mamayı bile zorla yiyen bir bebekti tadını beğenmesezse yemez en iyisi o raporu çıkarmak
evet canm dikkat etmek lazım anlık birşey valla ne yapacakları belli olmuyorAy canim Allah korumus, korktum ben de simdi. Altini degistirirken koltukta birakip pamuk islatmaya gittigim oluyor. Koltugun dikine yatiriyorum ama yine de dikkat etmek lazim demek. Iyiki dusmemis yavrun, Allah korusun hepsini
Cnm cok iyi anliyorum seni buyuk kizim surekli hasta olur bende onla ugrasirim onunda alerjik bunyesi var biliyosun bebegimde hastalandi yeni toparliyo hastane hastane gezmek ne demek cocugunun gozunun onunde hastalik cekmesi nasil cok iyi biliyorum o yuzden de senin o evden cikman sart cnm pahali eve bakma yine butcene uygun ev bak surekli ilanlarda olsun gozun belki bebeginin sansina denk gelir be cnm.Beni bir düşün okadar üzülüyorum ki habire sütüm kesiliyorah cnm keşke imkanım olsa çıksam İnan ben de çok isterim ama maddi olarak yapamayız ist evlerini bilen bilir aşırı pahallı bütçemize göre bir ev bulmak çok zor ben de isterim şuan çıkıp gitmeyi İnan bana bu haline öyle üzülüyorum ki her hafta hastanede olmak ne kadar zor rabbim dermansız dert vermesin diyorum sürekli eşim dün baya sinir oldu nedir bu her gün gidiyoruz diye dedim hergün orda yatanlar var şükür bebeğimiz bizimle sağlıklı sadece bir virüs girdi bağışıklığını çökertti normale dönmesi için bağışıklık lazım mesela ilk Doğum yaptığım da herşeye heveslenirdim şimdi ne heves kaldı ne başka birşey aman birşey oldu mu diye diye ben de kafayı yedim eşim de yahu hamileyken de burnumdan geldi 7 ay aralıksız kustum bir dünya sağlık sorunu yaşadım doğdum oh demeden başladı sıkıntılar rabbim beterinden korusun hepimizin yavrusunu
Şuan okurken bile emerek uyuyo bıraktığım an kalkıyo sabaha kdr uyumadım...EntelCadi A Angel-2018 @pino12 Lalekiran @Peepo Saolun cevaplar icin. Evet daha zor durumda olanlarimiz da var Allah hepimize kolaylik versin insallah. Benim kizim da memede uyuyor, besigine koyuyorum uyaniyor. Bugunler biraz zor geciyor, emme disinda uyumayinca da oyalamak da zorlasiyor. Oyun halisi vs bir yere kadar. Tabi yine sagliklari yerinde olsun kuzularimizin napalim. Insallah zamanla hepimizin daha da duzene girer. Mutlu anne mutlu bebek demek sonucta❣
Su an bende ayni durumdayim, emiyor kucagimda uyuyor ayni sekilde biraktigim an uyaniyor.. ne yapicaz bilmiyorum.Şuan okurken bile emerek uyuyo bıraktığım an kalkıyo sabaha kdr uyumadım...
Aynen öyle yerine koyduğum an deliriyo herşeyi denedim ama yok sırtım falan kalmadı zaten artık geceden beri.atak döneminde diye düşünüyorumSu an bende ayni durumdayim, emiyor kucagimda uyuyor ayni sekilde biraktigim an uyaniyor.. ne yapicaz bilmiyorum.
canim yaklasik 1ay oldu ben alip kullanali.tabi bende etkili olmadi sana iyi gelebilir belkiBir kaç kere daha kullan bakalım etkileyecek mi? Saç kalmayacak kafamda diye korkuyorum artık avuç acuç dökülüyor
col gecmis olsun canim cok uzuluyorum cok minikken hastalandi benim ortanca kizimda suan 9 yasinda oda 5 ay civariydi bronsiolit olmaya basladi derken bronsit astim oldu bizde hep hava ile buyuttuk makine aldik eve hap acillerdeydik cocugun o durumunu gormek insani mahvediyo sut alerjisi oldugunu nr guzel anladiniz erkenden bize kimse oyle bise dememisti ve egzamalatida vardi bacizane tavsiyem cocuk drlari ile vakit kaybetme cocuk alerji druna gotur ben 7 yasinda ogrendim oyle bi bolumu ve cok memnun kaldim keske bastan goturseydim allahima bin sukur verdigi tedaviye uyduk 1 yilda 1 kere oldu iki senedir olmuyodu gecen oksurmeye basladi oksurmeye baslayinca 4 gunlik bi tedavi uyguluyoruz duzeliyor canim bizimki si toz alerjisi burda esyali eve tasiniyoruz mecbur hali vardi bide bebek olinca hergun supurup silemedim oksurmeye basladi bebek bile okuruyodu col fena tatilden dolayi drlar da kapali idi benimde alerjim var bende cok fena oldum hemen halilari kaldirdik odalari dip kose supurduk cok sukur dr suz ilqcsiz gecti rutubet bas dusman benim arkadasta senin gibi mecbur oturuyor evinde rutubetli iki cocuguda surekli hasta bence en kisa zamanda bi alerji druna gotur bide sut alerjisi varsa yuzde 50 lik sut bile dokunur keci sutulu mamalardan kullansan diycem ama onlarda da az da olsa olabiliyormus inek sutu bi arastir istersen tekrar gecmis olsunAhhh cnm allah razı olsun yine aynı cnm ya dün gece yine acile gittik zaten geçen hafta bir sürü iğne kullandık hava verdik geçti gibiydi iki gündür yine değişik nefes almaya başladı hemen acile gittik hafif var cigerde ses dedi evde ventolin ve başka bir hava da var onları başla 3 gün sonra gel dedi bakarsın daralırsa nefesi hemen gel dedi dr dün geceki dr allerjik olduğunu düşünüyorum süt allerjisi zaten bu çocuğun alerjik bünyesinin olduğunu gösterir dedi astim da böyle başlar allerjik astım olurlar dedi ki ben yeni Doğum yaptığım da bakmıştım süt alerjisi yazılarına orda da yazıyordu astıma yatkınlar diye baş belası bir hastalık cnm sürekli tekrar ediyor sütüm üzüntüden sürekli azaldı kesildi bebeğim kilo kaybetti iki kez artık pes ettim gidecek ona uygun bir ev olda ist çıkıp gidecem buranın havsından da olabilir dedi kirli diye memlekette gitsem evler kalabalık ne anladım ben de evimde çare arıyorum artık şu ek gıda zamanı gelse bıldırcın yumurtası verecem çok iyi geliyormuş bu hastalığa
Benim oğlumda öyle 6.5 yaşında bebekliğinden bu yana uğraşıyorum en iyisi alerji doktoru aynencol gecmis olsun canim cok uzuluyorum cok minikken hastalandi benim ortanca kizimda suan 9 yasinda oda 5 ay civariydi bronsiolit olmaya basladi derken bronsit astim oldu bizde hep hava ile buyuttuk makine aldik eve hap acillerdeydik cocugun o durumunu gormek insani mahvediyo sut alerjisi oldugunu nr guzel anladiniz erkenden bize kimse oyle bise dememisti ve egzamalatida vardi bacizane tavsiyem cocuk drlari ile vakit kaybetme cocuk alerji druna gotur ben 7 yasinda ogrendim oyle bi bolumu ve cok memnun kaldim keske bastan goturseydim allahima bin sukur verdigi tedaviye uyduk 1 yilda 1 kere oldu iki senedir olmuyodu gecen oksurmeye basladi oksurmeye baslayinca 4 gunlik bi tedavi uyguluyoruz duzeliyor canim bizimki si toz alerjisi burda esyali eve tasiniyoruz mecbur hali vardi bide bebek olinca hergun supurup silemedim oksurmeye basladi bebek bile okuruyodu col fena tatilden dolayi drlar da kapali idi benimde alerjim var bende cok fena oldum hemen halilari kaldirdik odalari dip kose supurduk cok sukur dr suz ilqcsiz gecti rutubet bas dusman benim arkadasta senin gibi mecbur oturuyor evinde rutubetli iki cocuguda surekli hasta bence en kisa zamanda bi alerji druna gotur bide sut alerjisi varsa yuzde 50 lik sut bile dokunur keci sutulu mamalardan kullansan diycem ama onlarda da az da olsa olabiliyormus inek sutu bi arastir istersen tekrar gecmis olsun
Anladım canım.yorumlar da reklam mı acaba diye düşünmüştüm zaten çok abartılı yorumlar var.neyse teşekkürler canımcanim yaklasik 1ay oldu ben alip kullanali.tabi bende etkili olmadi sana iyi gelebilir belki
Elini kullanabiliyor mu düzgün şekilde? Benim ki alıp ağzına götürüyor ama tam kullanmayı beceremiyor güçlü tutamadığı icin. Tam yönetemiyor da ellerini daha. Biraz çabalıyor sıkılıp yine parmağını sokuyor sonra.Bebeğimin sürekli eli ağzında ya. Sanki kaşınıyor gibi. Acaba diş kaşıyıcı alsam elinin yerine onu kullanabilir miyki
Canım ama diyette kaçak olmaması lazım cilt tepkisi oluyorsa. Kanda çıkmadı bizim deri testi için de gün aldık ama yaptırmakta kararsızım. Sen hiç iyi bir alerji doktoruna gittin mi ?Hadi ya senin de bebeğin de mi vardı peki kaç aylıkken yaptırdın testi ben arada yiyiyorum peynir başlıyor döküntü kesiyorum düzeliyor boynu sıkıntılı orda çok oluyor kızarıklık aslında bana kalsa ben de hemen başlamak istemem ama bebeğim sürekli hastalanınca üzüntüden sürekli sütüm kesildi ya dün bile acildeydik yine oluşmuş ciğerinde 2 aydır neredeyse her hasta hastanedeyiz o nedenle aç kalsın istemiyorum mama da önermiyor dr özellikli mama var dedi bebekler sevmiyor yemiyor dedi zaten ikinci kezdir kilo kaybı oldu oğlumda iki gündür yine emmiyor az emiyor bu hastalık bela oldu bize gitmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?