2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay canim Allah korumus, korktum ben de simdi. Altini degistirirken koltukta birakip pamuk islatmaya gittigim oluyor. Koltugun dikine yatiriyorum ama yine de dikkat etmek lazim demek. Iyiki dusmemis yavrun, Allah korusun hepsini

canim benimde saçım çok dökülüyo.yorumlarda ilk kullanimda bile etkili yaziyo.ama ben aldim kullandim hic bi degisiklik olmadi bende.oysa cok hevesle almıştım :/
Bir kaç kere daha kullan bakalım etkileyecek mi? Saç kalmayacak kafamda diye korkuyorum artık avuç acuç dökülüyor

Bıldırcın yumurtası bebek için çok ağır canım Allah korusun oğluma 2 yaşında vermeye başladım bir bıldırcın 4 yumurta kadar haftada 2 kez veriyordum çok öksürük varsa gün aşırı veriyordum keçiboynuzu pekmezi de iyi geliyor ama verilmez işte ya

Hadi ya eee neyle başlıyacam ben yoğurt yiyemez mama yine öyle
Havuç patates le başla canım yoğurt ve süt olmayan tarhana var makarnavitma sayfasından al tarhana içir bunlara alışınca meyveye başla muz yedir elma armut havuç ve patatese alerji çıkmazsa ikisini birleştir çorba yap instagram da şu sayfayı takip et sana yoldaş olur

Eklentiler

• IMG_1705.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 62
evet bu özel mamaların tadı çok kötü oluyormuş ama içine bir meyve şurubu koyuyordu biri kimdi burada mıydı yoksa başka biryerde mi okudum hatırlayamadım. hatta starbuckstan falan alınıyormuş. ne kadar sağlıklı bilmiyorum o da.

Ay canim Allah korumus, korktum ben de simdi. Altini degistirirken koltukta birakip pamuk islatmaya gittigim oluyor. Koltugun dikine yatiriyorum ama yine de dikkat etmek lazim demek. Iyiki dusmemis yavrun, Allah korusun hepsini
evet canm dikkat etmek lazım anlık birşey valla ne yapacakları belli olmuyor

Cnm cok iyi anliyorum seni buyuk kizim surekli hasta olur bende onla ugrasirim onunda alerjik bunyesi var biliyosun bebegimde hastalandi yeni toparliyo hastane hastane gezmek ne demek cocugunun gozunun onunde hastalik cekmesi nasil cok iyi biliyorum o yuzden de senin o evden cikman sart cnm pahali eve bakma yine butcene uygun ev bak surekli ilanlarda olsun gozun belki bebeginin sansina denk gelir be cnm.

Şuan okurken bile emerek uyuyo bıraktığım an kalkıyo sabaha kdr uyumadım...

H haticeci0606 canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin yavruna
Benim oturdugum evde de duvarlar küflenmişti evin havası çok kötüydü ooglumda bronşit oldu hastaydı bizde buhar makinasıyla ventolin falan çok kullandık sonra evi taşıdık şuan oglum çok iyi maşallah hiçbirşey kullanmıyoruz hemen etki etti evi taşımak

Geçende burda paylaşılmıştı Buda başka bir tablo birbirleriyle alakasız

Eklentiler

• IMG_1709.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 61
col gecmis olsun canim cok uzuluyorum cok minikken hastalandi benim ortanca kizimda suan 9 yasinda oda 5 ay civariydi bronsiolit olmaya basladi derken bronsit astim oldu bizde hep hava ile buyuttuk makine aldik eve hap acillerdeydik cocugun o durumunu gormek insani mahvediyo sut alerjisi oldugunu nr guzel anladiniz erkenden bize kimse oyle bise dememisti ve egzamalatida vardi bacizane tavsiyem cocuk drlari ile vakit kaybetme cocuk alerji druna gotur ben 7 yasinda ogrendim oyle bi bolumu ve cok memnun kaldim keske bastan goturseydim allahima bin sukur verdigi tedaviye uyduk 1 yilda 1 kere oldu iki senedir olmuyodu gecen oksurmeye basladi oksurmeye baslayinca 4 gunlik bi tedavi uyguluyoruz duzeliyor canim bizimki si toz alerjisi burda esyali eve tasiniyoruz mecbur hali vardi bide bebek olinca hergun supurup silemedim oksurmeye basladi bebek bile okuruyodu col fena tatilden dolayi drlar da kapali idi benimde alerjim var bende cok fena oldum hemen halilari kaldirdik odalari dip kose supurduk cok sukur dr suz ilqcsiz gecti rutubet bas dusman benim arkadasta senin gibi mecbur oturuyor evinde rutubetli iki cocuguda surekli hasta bence en kisa zamanda bi alerji druna gotur bide sut alerjisi varsa yuzde 50 lik sut bile dokunur keci sutulu mamalardan kullansan diycem ama onlarda da az da olsa olabiliyormus inek sutu bi arastir istersen tekrar gecmis olsun

Benim oğlumda öyle 6.5 yaşında bebekliğinden bu yana uğraşıyorum en iyisi alerji doktoru aynen

Bebeğimin sürekli eli ağzında ya. Sanki kaşınıyor gibi. Acaba diş kaşıyıcı alsam elinin yerine onu kullanabilir miyki
Elini kullanabiliyor mu düzgün şekilde? Benim ki alıp ağzına götürüyor ama tam kullanmayı beceremiyor güçlü tutamadığı icin. Tam yönetemiyor da ellerini daha. Biraz çabalıyor sıkılıp yine parmağını sokuyor sonra.

Canım ama diyette kaçak olmaması lazım cilt tepkisi oluyorsa. Kanda çıkmadı bizim deri testi için de gün aldık ama yaptırmakta kararsızım. Sen hiç iyi bir alerji doktoruna gittin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…