2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkinin ucu darmış erken yapmak mecburiyetindeydim enfeksiyon riski çok yüksekti Dr erken yaptır dedi ondan biran önce yapalım dedik.Çok sağolasın çok teşekkür ettikk

valla kuzum çok fena bu yaramazlar kalpten götürecekler bizi

çok güldüm sıpaya bak sen

EntelCadi A Angel-2018 P pino12 Lalekiran P Peepo Saolun cevaplar icin. Evet daha zor durumda olanlarimiz da var Allah hepimize kolaylik versin insallah. Benim kizim da memede uyuyor, besigine koyuyorum uyaniyor. Bugunler biraz zor geciyor, emme disinda uyumayinca da oyalamak da zorlasiyor. Oyun halisi vs bir yere kadar. Tabi yine sagliklari yerinde olsun kuzularimizin napalim. Insallah zamanla hepimizin daha da duzene girer. Mutlu anne mutlu bebek demek sonucta❣

Öğle uykusuna bende koltuğa yatırıyorum korktum şimdii Allah korumuş kuzucuğu geçmiş olsun diyelim

Süt alerjisi olduğunuz kesin olarak tespit edildiyse yoğurt veremezsin canım ne yazık ki.
Aynen cnm kesin zaten bronşiolit olmasının nedenlerinden biri de alerjik olmasıymış yine yine tekrar ediyor bu pis hastalık dün yine acildeydik yine inmiş ciğere evde hava veriyorum ventolin filan valla ben de hayret ediyorum bu neden geçmiyor diye

Hadi ya senin de bebeğin de mi vardı peki kaç aylıkken yaptırdın testi ben arada yiyiyorum peynir başlıyor döküntü kesiyorum düzeliyor boynu sıkıntılı orda çok oluyor kızarıklık aslında bana kalsa ben de hemen başlamak istemem ama bebeğim sürekli hastalanınca üzüntüden sürekli sütüm kesildi ya dün bile acildeydik yine oluşmuş ciğerinde 2 aydır neredeyse her hasta hastanedeyiz o nedenle aç kalsın istemiyorum mama da önermiyor dr özellikli mama var dedi bebekler sevmiyor yemiyor dedi zaten ikinci kezdir kilo kaybı oldu oğlumda iki gündür yine emmiyor az emiyor bu hastalık bela oldu bize gitmek bilmedi

Benimkinin ucu darmış erken yapmak mecburiyetindeydim enfeksiyon riski çok yüksekti Dr erken yaptır dedi ondan biran önce yapalım dedik.Çok sağolasın çok teşekkür ettikk
Canim krem vermistir doktor onu olabildigince bol sur o pipiyi hem koruyor hem cabuk iyilestiriyor. Erken sunnet en iyisi bak gor rahat edeceksin.

H haticeci0606 aklıma sen geldin canım nasıl bebeğin
Ahhh cnm allah razı olsun yine aynı cnm ya dün gece yine acile gittik zaten geçen hafta bir sürü iğne kullandık hava verdik geçti gibiydi iki gündür yine değişik nefes almaya başladı hemen acile gittik hafif var cigerde ses dedi evde ventolin ve başka bir hava da var onları başla 3 gün sonra gel dedi bakarsın daralırsa nefesi hemen gel dedi dr dün geceki dr allerjik olduğunu düşünüyorum süt allerjisi zaten bu çocuğun alerjik bünyesinin olduğunu gösterir dedi astim da böyle başlar allerjik astım olurlar dedi ki ben yeni Doğum yaptığım da bakmıştım süt alerjisi yazılarına orda da yazıyordu astıma yatkınlar diye baş belası bir hastalık cnm sürekli tekrar ediyor sütüm üzüntüden sürekli azaldı kesildi bebeğim kilo kaybetti iki kez artık pes ettim gidecek ona uygun bir ev olda ist çıkıp gidecem buranın havsından da olabilir dedi kirli diye memlekette gitsem evler kalabalık ne anladım ben de evimde çare arıyorum artık şu ek gıda zamanı gelse bıldırcın yumurtası verecem çok iyi geliyormuş bu hastalığa

Kuzum ya cok uzuluyorum bebegine. Evin rutubetliydi ya o yapiyo heralde. Degistiremem evimi diyosun ama bebeginin sagligini riske atma derim su tasinma isini bi dusun cnm. Alerjik astim cok zor belki bebegini ilerlemeden kurtarirsin.

Öğle uykusuna bende koltuğa yatırıyorum korktum şimdii Allah korumuş kuzucuğu geçmiş olsun diyelim
sağol canım benim

canım çok geçmiş olsun ya. süt alerjisi olduğu kesinleştiyse zaten normal mamalardan veremezsin. Onlar da inek sütü katkılı. Bu alerji için özel mamalar var ve dolar üzerinden satılıyor, aşırı pahalı. Ama hastaneden rapor çıkarıp ücretsiz alabiliyorsun. Lalekiran çıkarmıştı sanırım o daha iyi biliyor.

Kuzum ya cok uzuluyorum bebegine. Evin rutubetliydi ya o yapiyo heralde. Degistiremem evimi diyosun ama bebeginin sagligini riske atma derim su tasinma isini bi dusun cnm. Alerjik astim cok zor belki bebegini ilerlemeden kurtarirsin.
Beni bir düşün okadar üzülüyorum ki habire sütüm kesiliyor ah cnm keşke imkanım olsa çıksam İnan ben de çok isterim ama maddi olarak yapamayız ist evlerini bilen bilir aşırı pahallı bütçemize göre bir ev bulmak çok zor ben de isterim şuan çıkıp gitmeyi İnan bana bu haline öyle üzülüyorum ki her hafta hastanede olmak ne kadar zor rabbim dermansız dert vermesin diyorum sürekli eşim dün baya sinir oldu nedir bu her gün gidiyoruz diye dedim hergün orda yatanlar var şükür bebeğimiz bizimle sağlıklı sadece bir virüs girdi bağışıklığını çökertti normale dönmesi için bağışıklık lazım mesela ilk Doğum yaptığım da herşeye heveslenirdim şimdi ne heves kaldı ne başka birşey aman birşey oldu mu diye diye ben de kafayı yedim eşim de yahu hamileyken de burnumdan geldi 7 ay aralıksız kustum bir dünya sağlık sorunu yaşadım doğdum oh demeden başladı sıkıntılar rabbim beterinden korusun hepimizin yavrusunu

Saol cnm dr söylerim mama için şimdilik anne sütüne devam edin ısrarla dedi ama yavrum aç aptamil hd mi neydi onu alın dedi %50 inek sütü varmış sordum 110 tl çok pahallı önemli değil alalım desem benim oğlum normal mamayı bile zorla yiyen bir bebekti tadını beğenmesezse yemez en iyisi o raporu çıkarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…