2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
teşekkür ederim benim de adet songun kısa 25günde bir oluyorum . çarşamba günü bhcg batırmıştım 367 çıktı sonuç cuma tekrarladık testi 824 olmuştu henüz doktora gitmedim sağlık odağında ölctürmüştüm..bu çarşambaya randevu aldim bakalim görürüz inşallah

Siz boyle anlattikca bulanti uyku filan diye endiseleniyorum. Ben son iki Haftadir cok enerjigim alarmsiz erkenden uyaniyorum.

Kızlar yarın büyük gün sabahtan gitcz dr kalp atışı için inş duyarm dualarınızı eksik etmeyiniz
Hadi inşallah hayırlısıyla duyarsın miniğinin kalbini :) duyamazsnda hiç uzulme daha cok kucuk annesi :) ben bilerek beklemıstım kalp atısını dınlemek için ama olmadı.oglumdada 8.haftada dinlemiştik buda abisi gibi bekleyın azcık dıyor

İnş canm ya duyanlar varmş erkenden bende diyorum erken döllenme ya belki duyarm :) biliyosndr belki dr değiştrcm 15 gün ücretsz muayene hakkm var yarn dolucak ondan dinliym diyorum başka dr gidicm eger duymazsam bende senn gibi bie hafta beklyp gidicem dr :) üzülmek yok:)

Sabahın çok çok erken saatlerinden günaydın .

Annemdeyim koku duyum çok gelişmiş olduğu için fırında yaptığı çörek kokusu acayip evin her tarafını sarmış durumda.

Diğer minik bebegimin uyanmasiyla uyandım ve biberon elinde onu izliyorum.
Karnimdaki bebeğim büyümeye devam ediyor.
Bir gün yine geride kaldı.
Şükürler olsun.
Sağlıklı mutlu bir gün diliyorum.
Doktora gideceklere güzel haberlerle dönmesini diliyorum...

Günaydın herkesten hayırlı haberler inşallah ben de çok erken kalkıyorum şuan hazırlanıp 8 de çıkmam lazım ama enerjim bitti 5 dakka yatayım dedim kalkamıyorum valla bulantiyla hamilelik zordu ama böyle sürekli uyku hali de zor bilincim kapalı gözüm açık

Herkese günaydınlar.
Doktora gidecek arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşAllah.
K Kumral60 çok geçmiş olsun Canm. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bizimde gecen hafta 6+1 de gittik doktor karından baktı 4-4 dedi geç döllenme olmuş dedi.. Vajinal usg baktı 5-5 dedi. Karın ve vajinal bu kadar farkediyormu? Bebek var kalp atışı duyulmadı. Haftaya mutlaka duymamız gerekiyor duyamazsak gelirsin kürtaj yaparız dedi şok oldum. Perşembe akşam tekrar gidicez kısmetse. Allahım inşAllah hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alırız hepimiz.

ne marakliymis doktor moral bozmaya gelirsin kalp atışını duyarız de yani kürtaj nerden çıktı eğer günü geldiğinde kalp atışını duyamazsan o zaman konuşursun kürtajı..sen içini ferah tut canim

günaydın kızlar ben de okula gitmek için yoldayım uyku çok tatlı geldi ama mecburiyet olmasa yatar uyurdum zaten hafif boğazım da şişmiş hakim yok ..üstelik bugün nöbetçiyim de

Benim doktor hiçbir y
Arkadaşlar dr unuz ilişki yasak dedi mi ?
Benim doktor hiçbir yorum yapmadı ben de sormadım hiç, öğrendiğimizden beri 2 hafta oldu tam yapmıyoruz, ben sağlıklı olduğunu görüp kalp atışlarını duyunca artık. Gerçi şimdi de bulantı ve koku hassasiyetim var, geçmezse biraz zor. Çocuk olsun diye 8 ay çok yaptık zaten yaa 3 ay yapmasak nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…