- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.721
bilmiyorum canım benim kız da hiç emzik tutmuyor ama yıldız için bakmıştım bu fisher price ve Philips'in leri emzikleri çıkıyor oioi ler çıkmıyorbunlar kiraz uçlumu canim ya benim ilk kizim bitek chicco emzik tutmustu bunada oyle aldum ilk baslarda tutmadi avent in kocaman emzigi varya onu aldim hep dusuruyodu simdi chicco yu tutuyor ama onun aralarina cok kir birikiyo yaaa aventi tutdun istoyorum o butun ya kir tutmuyor ama kizimin agzindan dusuyo emmek istedikce emzik olunca uykuya tek dalabiliyor cok istiyorum tutsun
ben almanyada rossmann'in sensitive ıslak mendillerini kullanmıştım birde hipp'in sensitive olanı. indirime girdiklerinde alıyoruz evet almanyada malesef ıslak mendiller bezler çok pahalıalmanyada canım var tabiki hipp var berbat naylonlu bisey bez olarak liliydo kullaniyorum onun var mendili aldim evet kumasi biraz kalin ama pamuk gibi oda pisik yapti bide baya pahali ya 60 tanesi 3 euro
normal canım 1 hafta boyunca yapmayanlar var grupta sadece anne sütü alan bebeklerde oluyorKızlar bizde hergün 3 5 kez kaka yapardık ama simdi günde 1 i zor yapıyor ıkınıyor ama yapamıyor kimi zaman 2 gune bile cıkıyo . Kakanın rengide epey koyulaştı sadece anne sütü alıyo neden böyle acaba
Canım işe başlasan kafan dağılmaz mi biraz. Hem bebişten birkaç saat ayrı kafan sadece orda olur ama eve gelince onu daha çok özlersin biraz eski hayatına dönmüş olursun.Evet canım biraz depresif ve inatçı bir yapım var sanırım. Olduğu kdarla da yetinemiyorum, bebekle dağ taş geziyoruz çok da uslu henüz yormadı beni ama ben zevk almak yerine çoğu zaman "eskiden ne güzel elimi kolumu sallayarak gezerdim, istediğim saatte eve giderdim" diye düşünüyorum. Biraz daha iyi gibiyim ama 3 ayda bunca desteğe rağmen daha iyi olmayı umuyordum.
Sanırım şu kafada bitirmek olayını yapmam lazım, artık hayatım bu, bunu kabullenip nasıl adapte oluruma geçmem lazım ama mutsuz hissettiğim için bebek bakımı hariç hiç bir şey yapamıyorum. Böyle bir kısır döngü işte...
Nisanin ilk haftası başlıyorum zaten canım ama bebeğe kim bakacak orası hala muamma...Canım işe başlasan kafan dağılmaz mi biraz. Hem bebişten birkaç saat ayrı kafan sadece orda olur ama eve gelince onu daha çok özlersin biraz eski hayatına dönmüş olursun.
Hımm ayarlamak lazım ama kayınvaliden bakmaz mi,Nisanin ilk haftası başlıyorum zaten canım ama bebeğe kim bakacak orası hala muamma...
Fitil attım şimdiNe yaptınMinik bebis kaka durumu nasıl. Mama veriyormusun. Eger veriyorsan hipp diye bir mama varmış kaka durumu için
Ek Gıda sürecinde nasıl olur bilmiyorum da ben kızım biberon almıyor diye denemek istemiştim. Sıkmana bile gerek kalmadan kaşık doluyor fazla geliyor o yüzden onu da kullanamadıkTRY 17.77 | Bebek Sıkma Besleme Kaşık Silikon Eğitim Scoop Pirinç Tahıl Gıda Takviyesi Besleyici Güvenli Sofra Ilaç Ekstrüzyon Araçları
Ek gıda da bu biberonlar güzel olmazmi ? Kullanan varmi daha önce:)
Bakarım demiş eşime ama ona götürecekmişiz bebeği. 20km mesafe var ama trfiği çok fazla her gün getir götür nasıl olabilir ki? Annem zaten başka şehirdeHımm ayarlamak lazım ama kayınvaliden bakmaz mi,
Hımm anladım canım ama ya kendi gelecek bir şekilde feragat edecek ya da bakıcı ayarlamak gerekecekBakarım demiş eşime ama ona götürecekmişiz bebeği. 20km mesafe var ama trfiği çok fazla her gün getir götür nasıl olabilir ki? Annem zaten başka şehirde
Ben bunlardan türkiyede baktım da çok pahalı. Burdan alınabilir bence de kullanışlı olur:)TRY 17.77 | Bebek Sıkma Besleme Kaşık Silikon Eğitim Scoop Pirinç Tahıl Gıda Takviyesi Besleyici Güvenli Sofra Ilaç Ekstrüzyon Araçları
Ek gıda da bu biberonlar güzel olmazmi ? Kullanan varmi daha önce:)
Her gün 45 dk götürüp 45 dk getiriyoruz biz de bebeği. Biraz zor oluyor ama yapacak birşey yokBakarım demiş eşime ama ona götürecekmişiz bebeği. 20km mesafe var ama trfiği çok fazla her gün getir götür nasıl olabilir ki? Annem zaten başka şehirde
Bende dusunuyorum kanguru isini. Kullanip memenun kalanlar marka onerisi atsaniz keskeKızlar kanguru almalı mıyım sizce? Bebek arabası bakıyorum eşim kanguru da al dedi. Babymol markalı kanguru gördüm çok uygun fiyata. Zaten bir iki ay kullanırım heralde kanguruyu. Baby 3 buçuk aylık
Bende tam alacaktım vazgeçtim alanlarda hemen satıyor sırt bel ağrısı yapıyor diyorlar eşim için istiyordum havalar ısınmaya başladı içinde pişer çocuk bir tarafı bize yapışık bir tarafı kangurunun kumaşı şurda bir ay sonra oturacak bebek arabasıyla rahat edersin gerek kalmaz o sıcakta kendin bile katkanamazsın kanguru takmayaKızlar kanguru almalı mıyım sizce? Bebek arabası bakıyorum eşim kanguru da al dedi. Babymol markalı kanguru gördüm çok uygun fiyata. Zaten bir iki ay kullanırım heralde kanguruyu. Baby 3 buçuk aylık
Çorba süte nazaran biraz daha katı ya öyle olur mu acabaEk Gıda sürecinde nasıl olur bilmiyorum da ben kızım biberon almıyor diye denemek istemiştim. Sıkmana bile gerek kalmadan kaşık doluyor fazla geliyor o yüzden onu da kullanamadık
Fitil attım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?