- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.761
Bana uygulayan bı arkadaşım şimdi hiç bir şey yemiyor benim elimden demişti. Ben de o yüzden arada kendim de vermeyi düşünüyorum. Yani yüzde 80 blw yüzde 20 klasik usül gidicem.Kızlar blw hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle alışan çocuklar başkasının yedirmesini istemiyor diyorlar.
Dışarı çıkınca, birine gidince nasıl olur sizce?
Cenim bende memnunum ama gelen gecen birşey söylüyor acaba abartimi diye düşünüyorumCanım ne güzel kilosu bence emekleme zamanında as kilo alır belki hiç takma ben de isterdim az bı şey tombik olsun
Ben oğlumda eski usul kendim verdim eliyle tutabileceği şeyleri verdim simdi kendi yiyorKızlar blw hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle alışan çocuklar başkasının yedirmesini istemiyor diyorlar.
Dışarı çıkınca, birine gidince nasıl olur sizce?
canim brnim kizda ablasi gibi chicco yu tuttu gerci basta aventshottiyi tutmustu ama duaup duruyor simdide tutamiyor ben onu alsin istiyorum butun emzikya kirlenmiyor chicconun aralari hep kir doluyor igne veya kurdanla temizliyirum philips ve fischer pirice yi bulamadim ben netten abimiz gelecek yada babamiz trye gidecek aldirirdim ama yok galiba trdebilmiyorum canım benim kız da hiç emzik tutmuyor ama yıldız için bakmıştım bu fisher price ve Philips'in leri emzikleri çıkıyor oioi ler çıkmıyor
bende hipp su pamuk olni aldim ama yapisi naylonlu sensirvlerde kimyasalli diye almiyordum onlarin yapisi nasil d&m nin su pamuk olani aldim o hip dende beter aslinda burda trye kiyas yaparsan cok uygun bezler 2000 euro maas alan organik bez aliyor 32 tanesini 10 euriya 2000 tl maas alan 10 tl ye nerde bez alacak tr cok pahaliben almanyada rossmann'in sensitive ıslak mendillerini kullanmıştım birde hipp'in sensitive olanı. indirime girdiklerinde alıyoruz evet almanyada malesef ıslak mendiller bezler çok pahalı
Keyfi yerinde olsun da bir gün uykusuz kaldır iki gün uykusuz kaldır sonra uyur merak etmeYok canım, bir gün öncede çok uyumamıştı. Bende anlamıyorum yaa. Normalde gündüz memede azıcık uyursa yatağında uyumazsa saat 9 olmadan uyurdu. Yatağında uyursa gündüz biraz uzun, o zamanda 9 da uyurdu. Hiç gram uyumadigi halde gece 12 yi buldu. Tuhaf yaailgi manyaa hep konuşalım gülelim istiyo çenem yoruldu dün konusmaktan
Bende tulumları çok seviyorum ama çokçahuk küçülüyorlar ya .. bakalım gelsinler deneyeceğim canım6-9 aylık bedenler nedense hiç uymuyor kiminin iyi kiminin mini oluyor. Hele tulumları bezsiz hesaplıyorlar sanırım sadece ilk bir buçuk ay giydirdim. Sende gelince bak olmazsa değişim yaparsın canım
Çok iyi yapmışsın canım. Bende yatak odasına beşik almadım reflü yatağı ile yanında yatırıyordum . Bir süredir salonda yatıyoruz . Ama artık odasına yarışacağım . Odası hemen yan oda ve gık dese duyarım diye düşünüyorum . Gündüzleri bazen yatırıyordum ve rahat uyuyor. . bugün de gece deneyeceğim. Telsiz yada kamera aldın mı ?Ben ayırdım canım.sadece kendi odasında deliksiz uyuyor huzurla. Bı sepet besigimiz var salonla yatak odası arasi mekik dokuyan onda hep kımıl kımıl bi de anakucagi var.oglen uykularini onda uyuyor kısa süreli olduğu için ama gece ona yatiramam çünkü gece uykusu bazen 6-7 saati buluyo o kadar saat onda uyursan beli falan agriyabilir hafif eğimli olduğu için.dumduz yatmasını daha doğru bulduğum için ayırdık odaları mecbur
Hala pamuk kullanıyoruz canım. Unibaby yenidoğan stok yapmıştık pişik oldu pamuğa geçtim. Çok nadir çok fazla kaka yapmışsa ıslak mendili yıkayarak kullanıyorum kabasini alıyorum sonra pamukla tekrar siliyorum
Senin de iç kısmında beyazlıklar var mı. Sanki böyle pişik kreminin kalıntısı gibi akıntı gibi ne olduğunu da anlamıyorum.silmeye çalıştım ama canı yandı gibi yaptı korktum bıraktım
almanyada her türlüsü var neden Türkiye den aldırıyorsun ki :/ birde MAM emziği dene istersen. rossmann, dm, budni kowski, toys r us gibi yerlerden bakabilirsin orda da senin istediğin emziklerden muhakkak vardır canım. biz almanyadan getirttiriyoruz sen Türkiye den alemsin kız =)canim brnim kizda ablasi gibi chicco yu tuttu gerci basta aventshottiyi tutmustu ama duaup duruyor simdide tutamiyor ben onu alsin istiyorum butun emzikya kirlenmiyor chicconun aralari hep kir doluyor igne veya kurdanla temizliyirum philips ve fischer pirice yi bulamadim ben netten abimiz gelecek yada babamiz trye gidecek aldirirdim ama yok galiba trde
canim ya sen milleti takma ne yapsan konusacaklar bende cok sinir oluyorum boyle insanlara onlarin laflari ile kendini yetersiz gorme aytica ilk bebekle ilgisi yok 10 tane de olsa her bebek kendine ozel doguyor farkli oluyor benim bu 3. ama inan hepsinden daha acemiyim oburlerini nasil yikadim baktim diyorum simdi oburleri hoplatip ziplatir kolunu bacagini esnetirdim simdi aklima geldikce nasil yaptim acaba diyorumCnm öyle çok konuşan var ki o çocuğa bakamıyorsunuz sürekli hasta ediyorsunuz diyen ben ister miyim hasta etmeyi bilmyorum ilk çocuğum acemiyim afallıyorum ben de onda öğreniyorum nasıl bakıldığını üzüle üzüle artık bedenim iflas edecek kendimi okadar ihmal ediyorum ki beni gören tanımıyor bu sen misin diyor banyo bile haftada bir yapıyorum zaman yok kaş bıyık zaten çok lüks benim için denk gelirsem şu çocuk bir düzelse bende kendimi toparlasam bi oh desem
canım benden tavsiye kıyaa yapma =) yoksa kafayı yersinbende hipp su pamuk olni aldim ama yapisi naylonlu sensirvlerde kimyasalli diye almiyordum onlarin yapisi nasil d&m nin su pamuk olani aldim o hip dende beter aslinda burda trye kiyas yaparsan cok uygun bezler 2000 euro maas alan organik bez aliyor 32 tanesini 10 euriya 2000 tl maas alan 10 tl ye nerde bez alacak tr cok pahali
yok canim kiyas yapmiyorum aslaalmanyada her türlüsü var neden Türkiye den aldırıyorsun ki :/ birde MAM emziği dene istersen. rossmann, dm, budni kowski, toys r us gibi yerlerden bakabilirsin orda da senin istediğin emziklerden muhakkak vardır canım. biz almanyadan getirttiriyoruz sen Türkiye den alemsin kız =)
internette amazon veya ebay den bakabilirsin canım orda herşey varay cok guldum cok yaşa ya benim kiz dedimya cihiccoyu tuttu fazlada almistim burdan aventte aldim zaten ama onu dusuruyor uyku arkadasli emzikler dusmuyirmus ve butunler kirlenmiyorlr ama burda bulamadim netten turkiyeye baktim bitek oioi var ama chicco ve fischer yok burda bulsam alacam ama yok
hayırdır nesi var büyük kızın? ne dedi doktor?kizlar drdan geldik ama ben unuttum nasil silecegimi sormayiası yaptilar bide buyuk kizi ilk.muayene ettirdik ona iyi şeyler soylemedi üzuldum.unuttum sorcaklarımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?