- 16 Şubat 2019
- 1.005
- 990
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.741
Olabilir canım. Püre tarzı şeyler de verilebilir. Sütle ıslatılıp yumuşayan her şey verilebilir. O zaman kaşığa dökülecek miktarı biz ayarlayabiliriz koyu kıvamlı oluncaÇorba süte nazaran biraz daha katı ya öyle olur mu acaba
Hayır 2 doz 2/4 veya 3/5. AylardaYa bu rota aşısı tek doz değil mi?
AA gerçi doğru evet ya unutmuşum.Hayır 2 doz 2/4 veya 3/5. Aylarda
Canım butçenizi biraz zorlasaniz bakıcı tutun kayınvaliden de sadece yanlarında durup göz kulak olur bakıcıya guvenene kadar. Öğretmendin galiba zaten yarım gün çalışacaksın ek dersi de bakıcıya verirsinizNisanin ilk haftası başlıyorum zaten canım ama bebeğe kim bakacak orası hala muamma...
Persentil tablosunda yüzde kaç çıkıyor canim? Sadece anne sütüyse genetiktir bence endiselenecek bı şey yoktur. Gebelik şekeri filan var mıydı?Kızlar oğlum 3.5 aylık 8kilo 200gr çok mu sizce sadece anne sütü ile besleniyor görenler çok kilolu ne veriyorsun diyip duruyor bu insanlarda zayıf olsa bakamiyomusun tombik olsa ne veriyorsun
Yoktu canım kilolu da doğmadı aslında %75 ila %90arasinda diyorPersentil tablosunda yüzde kaç çıkıyor canim? Sadece anne sütüyse genetiktir bence endiselenecek bı şey yoktur. Gebelik şekeri filan var mıydı?
Canım ben çalışmaya başladıktan sonra sanki bebekle hiç vakit geciremiyorum gibi gelmeye başladı. Birlikte olduğumuz zamanlarda sadece emme uyuma alt değiştirme ile geçiyor sanki. Annemden kıskanmaya başladım çocuğu. Ona gülüyor filan sinir oluyorum beni unutacak gibi geliyor. Sen daha uzun çalışıyorsun sen de öyle hissediyor musun? 7.30 8 gibi uyutuyorum acaba onu mu geciktirsem 9 10 aHer gün 45 dk götürüp 45 dk getiriyoruz biz de bebeği. Biraz zor oluyor ama yapacak birşey yok
İyi de ben sordum saf doktor yazmadık rapor çünkü aç kalıyor yavrum artık pirinç unu yapıp vermeyi düşünüyorum napayım aç çünkü raporda çıkarmadı tadı kötü diye de almak istemedim yemezse diye bizim doğduğundan beridir bir burun akıntısı hırıltı hep var hatta ben hep dr soruyordum bu ciğerden mi geliyor diye yok derdi tabi yeni Doğum yaptığım zamanlar sonra o pislik virüs girdi zaten çıkmadı bugün bile gidecez dr kontörle dinleyecek ciğeri ah cnm ya öyle yoruldum ki her kafadan bir ses çıkıyor o çocuğa bakamıyorsunuz diyen çok oluyor ben bebeğimin sürekli hasta olmasına mı üzüleyim yada insanların boş çenelerine mi kv bile Benden beklentisi var ameliyat olmuş bakacak birini arıyor ben kime ne diyeceğimi şaşırdım İnan çok fazla yoruldum bu olanlardanYok canım kan testinden önce rapor çıkarttı doktor iki dk da . Bebekler küçük olunca hem kan hem deri testinde çıkmayabilir . Önemli olan şikayetler nedir. Bak hırıltı burun akıntısı besin alerjisi de de oluyor hatta biz alerji doktoruna gittik dinledi hırıltı yok dedi. Yani eğer sen diyet yapınca şikayetleriniz azalıyor ise diyete devam etmen gerekiyor.
Hem bebeğin bağırsakları hem bedeni rahatlıyor. Tabi 1 ay düzenli yapmak gerekiyor en az . Süt alerjili bağırsak tepkili bebekler gurubun adı bu. Ben orayı takip ettim hala da ediyorum . Biraz kaka paylaşım i oluyor . Ama ne nedir neyden kaynaklanıyor az çok anladım . Bir de alerjiyle yaşam grubu var. Orası da iyi.
Cnm öyle çok konuşan var ki o çocuğa bakamıyorsunuz sürekli hasta ediyorsunuz diyen ben ister miyim hasta etmeyi bilmyorum ilk çocuğum acemiyim afallıyorum ben de onda öğreniyorum nasıl bakıldığını üzüle üzüle artık bedenim iflas edecek kendimi okadar ihmal ediyorum ki beni gören tanımıyor bu sen misin diyor banyo bile haftada bir yapıyorum zaman yok kaş bıyık zaten çok lüks benim için denk gelirsem şu çocuk bir düzelse bende kendimi toparlasam bi oh desemCani m benim sakin kendini suclama. Elinden gelenin en iyisini yaptigina eminim cocuk bu hastalanicak ateslenicek senin bi sucun yok insallah en kisa surede iyilesir minnosun
Offf cnm keşke bol bol sütümüz olsa da herkes kalmasa bunlara benim vardı baya da besliyordu kuzumu ama bu pislik hastalık yüzünden üzülmekten sürekli çekildi şimdi sürekli ağzında doymuyor belli geçen hafta yine kilo kaybı vardı şu raporu çıkarayım da başlayayım peki cnm besleyici mi yanı işe yarıyor mu kilo alımı filan nasıl ?Maalesef vanilya şurubu koyuyoruz hala her ölçek için 1 damla koyuyorum. Tadı değişmiyor kokusu da pek değişmiyor ama onsuz da içmiyor içse de kusuyor maalesef. H haticeci0606 biz kahve dünyasından aldık şurubu tabi önce şurubsuz dene birkaç kez ben öyle yaptım ama en son pes ettim. Ama kimi bebek sade içiyor. Bir de tat almaları gelişmeden alışırsa iyi olur canım geç kalma. Sonradan hiç içmeyen bebekler oluyor maalesef
Çok saol cnmm inş geçer ya ben de hiç çıkmıyorum bş hastane dışında oraya bile korkarak gidiyorum yeni bir hastalık olmasın diye soğanı koydum cnm ama sanki pek fark etmedi yada 2 3 günden birşey beklenmez bir kaç gün daha yapmalıyım evde eşim bile yok gece geliyor biz yalnızız odayı sürekli havalandırıyorum polen zamanı ben bile hapşırıyorum bunlar daha çok etkilenir o terleme işi bizde çok oldu cnm ya arabada özellikle ki sürekli havlu koyduğum halde hep terledi evde çok kalın giydirmiyorum ön ve arkada mutlaka bez var göğsüne ısıtıp ısıtıp koyuyorum zeytin yağı sürdüm dün gece iki gündür de nane kaynatıp verdim bir kaç çay kaşığı üşüttü galiba hapşırıp duruyor yalnız geçen hafta burun akıntısı normalken ciğere inmişti enfeksiyon onu fark ettim sanırım bu burun akıntısıyla ilgili değil allerjik mi diye düşünür oldum test yapılmaz şimdi yapılsa bile pek anlaşılmıyormuş demişti dr peki başka önereceğin birşey var mıDoktor bize asla kalabalık ortama girmeyeceksin demişti grip olan insan asla gelmiycek evine derdi normal bebekler grip olarak geçirir gribi ama senin bebeğin bronşit olarak geçirir demişti. Eminim yapiyosun dur ama buhar verdikten sonra sırtına yukarı doğru pat pat vur ihmal etme onu terletme bu ilet hastalık terleyince mahvediyor polen zamanı dışarı çıkarmazdi bizim doktor mesela kontrol u varsa iyileşmediyse getir yoksa getirme buradaki bebeklerin mikrobu seninkinide geçer getirirsenizde yüzünü ince belekle kapat derdi. Burnunun açık olması çok önemli biz soğanı dörde böler tülbentin içine koyar baş ucuna koyardık oda kötü kokardı ama burnu açılırdı. Nacizane tavsiyem bi dene istersen. Tekrar çok geçmiş olsun inşallah defolup gider meleginden hastalık
Evet kilolu ama sadece anne sütü aldığı hiç sorun değil yürüyünce gidiyor yarasın boşver milletiKızlar oğlum 3.5 aylık 8kilo 200gr çok mu sizce sadece anne sütü ile besleniyor görenler çok kilolu ne veriyorsun diyip duruyor bu insanlarda zayıf olsa bakamiyomusun tombik olsa ne veriyorsun
Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın canım zaten üzülme demek kolay ama üzülmemeye çalış bide sen kendin arada kekik ıhlamur kaynatıp iç bebeğine sütunden geçer kekigin çok faydasıni gördüm ben yanlız fazla içme kaynatirkende çok kekik koyma belki bebis beğenmez tadını. Burun akıyor sonra geniz akıntısı na çeviriyor bebek küçük olduğu için balgami atamıyor ciğere iniyor antibiyotik almazsan hastaneye yatıyor sürekli aynı döngüydu bizimde. Hatta benim kızım gece öksür ur sonra kusar di anne imdat derdi ciğerim parçalanır di ama elimden bişey gelmez di. Doktor balgami kusmasi çok iyi derdi. Fıstıga renkli lolipop lar falan vardı onlara alerjisi varmış babamızın da tatlıya alerjisi var ondan buldular birazda alerji olduğunu bizim.Çok saol cnmm inş geçer ya ben de hiç çıkmıyorum bş hastane dışında oraya bile korkarak gidiyorum yeni bir hastalık olmasın diye soğanı koydum cnm ama sanki pek fark etmedi yada 2 3 günden birşey beklenmez bir kaç gün daha yapmalıyım evde eşim bile yok gece geliyor biz yalnızız odayı sürekli havalandırıyorum polen zamanı ben bile hapşırıyorum bunlar daha çok etkilenir o terleme işi bizde çok oldu cnm ya arabada özellikle ki sürekli havlu koyduğum halde hep terledi evde çok kalın giydirmiyorum ön ve arkada mutlaka bez var göğsüne ısıtıp ısıtıp koyuyorum zeytin yağı sürdüm dün gece iki gündür de nane kaynatıp verdim bir kaç çay kaşığı üşüttü galiba hapşırıp duruyor yalnız geçen hafta burun akıntısı normalken ciğere inmişti enfeksiyon onu fark ettim sanırım bu burun akıntısıyla ilgili değil allerjik mi diye düşünür oldum test yapılmaz şimdi yapılsa bile pek anlaşılmıyormuş demişti dr peki başka önereceğin birşey var mı
3e kdar dersim olacak her gün, ek dersimiz de ortalama 800 civarı oluyor, o fiyata da bakıcı olmaz ama en azından yaza kadar bir şeyler ayarlayabilirsek seneye daha düzenli olur her şey.Canım butçenizi biraz zorlasaniz bakıcı tutun kayınvaliden de sadece yanlarında durup göz kulak olur bakıcıya guvenene kadar. Öğretmendin galiba zaten yarım gün çalışacaksın ek dersi de bakıcıya verirsiniz
Büyük oğlum da kiloluydu ama bu kadar değildi herkes farklı birşey diyorEvet kilolu ama sadece anne sütü aldığı hiç sorun değil yürüyünce gidiyor yarasın boşver milleti
Canım sen önce rapor işini hallet sonra da güzel bir alerji doktoru takibinde ol. Aslında hep iyi alıyordu kilo ama bu son zaman az aldı. Mamadan mi yoksa artık az alma dönemine mı girdi ondan mı bilmiyorum kuzum. Ama sadece bu mama ile beslenen bebekler var güzel kilo alıyor. Bebekten bebeğe değişiyor kilo alma durumuOfff cnm keşke bol bol sütümüz olsa da herkes kalmasa bunlara benim vardı baya da besliyordu kuzumu ama bu pislik hastalık yüzünden üzülmekten sürekli çekildi şimdi sürekli ağzında doymuyor belli geçen hafta yine kilo kaybı vardı şu raporu çıkarayım da başlayayım peki cnm besleyici mi yanı işe yarıyor mu kilo alımı filan nasıl ?
Canım ne güzel kilosu bence emekleme zamanında as kilo alır belki hiç takma ben de isterdim az bı şey tombik olsunBüyük oğlum da kiloluydu ama bu kadar değildi herkes farklı birşey diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?