- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.861
Hala kaka Yok
Valla süt doluyum inek gibi çocuk memede ağlıyor emmiyorBen de sutum oldugu halde acaba mi diyorum beni bile supheye dusuruyorlarmeme degistiriyorum belki sakinlesir falan diye hemen sut mu gelmiyor him sozleri
Fitili 2-3 saat sonra attı ya nasıl arkadan kaka gelmediFitil çıkmış mı tamamen eger çıktıysa zeytinyağına batırıp yeniden verebilirsin Bi fitil daha
Aman ya oda zor ateş filan yapıyor mu? Ben hamilelik boyunca yalaşadım idrarda yanma ağrı yapamıyorsun ve öyle illet ki kolay kolay geçmiyor aynı şu pislik enfeksiyon gibi girdi ciğere çıkmak bilmiyor işte ne oluyorsa şu illet enfeksiyondan oluyor başa bela bazen görüyorum Ruslar buz gibi havada karın üstüne su döküyorlar bebeklerine ay biz yapsak kesin aylarca yoğun bakımda olur onların da bebek bizim deeeet canim ya iki yasindan beri idrar enfeksiyonu ile ugrasiyoruz rabbim butun hastalara şifa verdin inslh
Allah razı olsun cnm benim rabbim hepimizin yardımcısı olsun biraz böyle idare etmek zorundayımCNım çok iyi anlıyorum seni. Pirinç ununu sütle falan karıştıracaksın sandım. Suyla karıştırmışsın. Zor valla bu bebeklerin hastalığı. Allah yardımcın olsun. Biran önce düzelsin minnak kuzu ♥
Iyi günlerde kullan o zamanCanım aldım bileama zaten dediğin gibi uykuya geçişleri sakin. Mamasını yerken uyuyakalıyor. Daha doğrusu bu dediğim akşam uykusu için geçerli. Akşam için emziğe ihtiyacım yok. Gündüz zor uyuyor. Biraz rahat dalsın diye emzik tutsun istiyorum. Bir de ilerde sinirlenince falan emziği verirsin sakinleşir diyor herkes. O yüzden şimdi alıştırmam şart!
Yaklaşık 1 Aydın öyle eşimle battaniye içine koyup sallıyoruz her gece 11 buçukta ağlıyor çalar saat gibi sonra uyuyor birdaha ağlamıyor günde 1 kez yapıyorKizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
600 gr normal kabul ediliyor.inşallah emmeyede devam eder geçici bir süreçtirSabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
gecen hafta gittik 3.ay kontrolüne 800 gr almışız.Kızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
bızımkıde 5-10 gündür yapıyor.aynn gece uykusuna giderken özellikle çok uykusu gelmişse, cekıstırıyor memeyi ağlıyor gerınıyo.ne yapacağımı şaşırıyorumKizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
Fitili 2-3 saat sonra attı ya nasıl arkadan kaka gelmedi
Gece uykusu değilde gündüz uykusu gelince çok huysuzlanıyor kafasını sürekli sagasola çeviriyor. Bide gündür gündüz uykusundan çığlık cigliga ağlayarak uyanıyor. Sonra bi 15dakika zor kendine geliyor iç çekmekten.Kizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
Gicik oluyorum boyle insanlara. Hic karsilarindaki insanin moralini dusunmuyorlar. Hep biseylere olumsuz bakmaktan zevk aliyorlar. Ne diyim Allah akil versin. Bosver sakin kimseyi takma onlarin sacma laflariylada canini skmaBen de sutum oldugu halde acaba mi diyorum beni bile supheye dusuruyorlarmeme degistiriyorum belki sakinlesir falan diye hemen sut mu gelmiyor him sozleri
Ayni bizKızlar gece gündüz farketmeksizin bebekleriniz emzirirken uyukluyo mu? Gözler falan gidiyomu emzirmeyi bırakınca canlanıyo
Canim benim sen cok sabirliymissin masAllah. Biri karsima gecip ver biz bakalim dicek ustune gulucek. Bide bnim canim cocuguma yanarken yapicak bunu. Evden kovarim. Gerci ben hic esirgemem lafimi insanlarda bildikleri icin cok boyle ustume gelemezler. Bugun esim bile saka yapti sozde birdaha boyle bi saka yapma dite çıkıştım. Kuzucugunla sen zor gunler yaşıyorsun bu gunlerde sana moral olacak destek olacak insanlari tut yaninda seni asagi cekene ver cevabini sil at hayatindan. Olmaz olsun oyleleriYok kuzum susmuyorlar arıyorlar tek dedikleri aaaa yine mi hasta of bu çocuğa bakamıyorsunuz verin biz bakalım hahahah gülüp başka konuya geçiyorlar hep aynı cümleler ama hatta kv bile beni suçluyor neymiş memlekete gitmişim gelirken olmuş eşim bulaştırdı gribini ama yok illa bana suç atacaklar ya ne bileyim ya hamileyken çektim sonuna kadar sağlık sorunu yaşadım doğdum iyi düzeldi derken bunlar oldu İnan şükrediyorum beterin beteri var diye rabbim yavrularımıza sağlıklı büyümeyi nasip etsin bize de sağlıklı olmayı bazen diyorum bekarken ne de kolaymış biz ne dertler buluyormuşuz üzülecek anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek çok çok güzel bir duygu elhamdulillah rabbim olmayana da nasip etsin bizede yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinanne olduk iyi ki de olduk hamdolsun :)
Cnm yeni yeni huyları çıkıyor demin mesela başladı ağlamaya zor susturdum yine memeyi alırkende ağlıyor hatta itiyor bizim ki gazdandır diye hiç sormak gelmemişti aklıma iyi oldu sorduğun baya varmış böyle olan demekki normal birşeyTek tek alintilamayayim sayfada cok yer kaplamasin dedim. Ne cok bebis varmis uykuya geciste aglayanniye oyleler acaba ya normalde memede sakinlesirken memede agliyor aksamlari, memeyi cekistiriyor, içim parcalaniyor o kadar aglarken kizim insallah gecicidir hepsinde..
Ben pes ettim sağarak veriyorum . Uyku sersemi emerse emiyor emmezse sağıyorum artık. Çok bunlafım sıkıldım ve yoruldum bu durumdan . Eşimin arkadaşından gittik emzirmek işkence sağıp götürdüm biberon verdim o Bile yetmedi gidip gelene kadar ağladı . Aynısını ablana gittiğimizde de yaptı . Dışarı çıkmaya korkar oldum . Herkes emzir diyor ama bir bilseler emerken ne çektiğimi. Meme görünce ağzını açan çocuk değilki tam tersine kafasını kaçırıyor ağlıyor yırtıyor kendiniSabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
Ben hamilelikte öğrendim sabretmeyi ozmandan başlamışlardı çünkü konuşmaya herkes ama aylarca kustum artık bunu naz yaptığımı düşünen bile olmuştu ki ben 10 kilo vermiştim nasıl nazsa 10 kilo verdirtti utanıyorum birşey demeye keşke senin gibi olsaydım lafı ağızlarına dayasaydım da bir daha konuşamazlardı eşime diyorum ben de bazen lakap takıyor çok kızıyorumCanim benim sen cok sabirliymissin masAllah. Biri karsima gecip ver biz bakalim dicek ustune gulucek. Bide bnim canim cocuguma yanarken yapicak bunu. Evden kovarim. Gerci ben hic esirgemem lafimi insanlarda bildikleri icin cok boyle ustume gelemezler. Bugun esim bile saka yapti sozde birdaha boyle bi saka yapma dite çıkıştım. Kuzucugunla sen zor gunler yaşıyorsun bu gunlerde sana moral olacak destek olacak insanlari tut yaninda seni asagi cekene ver cevabini sil at hayatindan. Olmaz olsun oyleleri
Nerden baslarsan kardoe. Kim varsa canini skan tatli tatli cer cevabini. Suan en onemlisi sen ve bebisin. Sen iyi olucaksinki bebisine faydan olsun. Esinede soyle kimseninsenin moralini bizmadina izin vermesinBen hamilelikte öğrendim sabretmeyi ozmandan başlamışlardı çünkü konuşmaya herkes ama aylarca kustum artık bunu naz yaptığımı düşünen bile olmuştu ki ben 10 kilo vermiştim nasıl nazsa 10 kilo verdirtti utanıyorum birşey demeye keşke senin gibi olsaydım lafı ağızlarına dayasaydım da bir daha konuşamazlardı eşime diyorum ben de bazen lakap takıyor çok kızıyorum
Çok zor dışarda bunu yaşamak allah yardımcın olsun tedbirli gitmen gerekBen pes ettim sağarak veriyorum . Uyku sersemi emerse emiyor emmezse sağıyorum artık. Çok bunlafım sıkıldım ve yoruldum bu durumdan . Eşimin arkadaşından gittik emzirmek işkence sağıp götürdüm biberon verdim o Bile yetmedi gidip gelene kadar ağladı . Aynısını ablana gittiğimizde de yaptı . Dışarı çıkmaya korkar oldum . Herkes emzir diyor ama bir bilseler emerken ne çektiğimi. Meme görünce ağzını açan çocuk değilki tam tersine kafasını kaçırıyor ağlıyor yırtıyor kendini
:) en çokta eşim moralimi bozuyor ki :) ailesi sonrasında geliyor başa çıkarım sanmıştım ama yok ben utanıyorum yapamıyorum eşimde bu durumda yıprandı çok çok üzüldü çok ağladı bebeği için oda iyi olmadığı için üstüne gitmemeye çalışıyorum bu kez o buluyor kavga edecek birşey ama Doğumdan sonra anladım ki eş çok önemli bebeğim hastayken bir tek ondan güç alabiliyordum hala da öyle ondan uzak olduğum da güçsüz oluyorum rabbim omları da başımızdan eksik etmesinNerden baslarsan kardoe. Kim varsa canini skan tatli tatli cer cevabini. Suan en onemlisi sen ve bebisin. Sen iyi olucaksinki bebisine faydan olsun. Esinede soyle kimseninsenin moralini bizmadina izin vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?