2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
eeet canim ya iki yasindan beri idrar enfeksiyonu ile ugrasiyoruz rabbim butun hastalara şifa verdin inslh
Aman ya oda zor ateş filan yapıyor mu? Ben hamilelik boyunca yalaşadım idrarda yanma ağrı yapamıyorsun ve öyle illet ki kolay kolay geçmiyor aynı şu pislik enfeksiyon gibi girdi ciğere çıkmak bilmiyor işte ne oluyorsa şu illet enfeksiyondan oluyor başa bela bazen görüyorum Ruslar buz gibi havada karın üstüne su döküyorlar bebeklerine ay biz yapsak kesin aylarca yoğun bakımda olur onların da bebek bizim de

Allah razı olsun cnm benim rabbim hepimizin yardımcısı olsun biraz böyle idare etmek zorundayım

Iyi günlerde kullan o zaman

Yaklaşık 1 Aydın öyle eşimle battaniye içine koyup sallıyoruz her gece 11 buçukta ağlıyor çalar saat gibi sonra uyuyor birdaha ağlamıyor günde 1 kez yapıyor

Sabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
600 gr normal kabul ediliyor.inşallah emmeyede devam eder geçici bir süreçtir
Kızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
gecen hafta gittik 3.ay kontrolüne 800 gr almışız.
bızımkıde 5-10 gündür yapıyor.aynn gece uykusuna giderken özellikle çok uykusu gelmişse, cekıstırıyor memeyi ağlıyor gerınıyo.ne yapacağımı şaşırıyorum

Mormeneksem
Gece uykusu değilde gündüz uykusu gelince çok huysuzlanıyor kafasını sürekli sagasola çeviriyor. Bide gündür gündüz uykusundan çığlık cigliga ağlayarak uyanıyor. Sonra bi 15dakika zor kendine geliyor iç çekmekten.

Tek tek alintilamayayim sayfada cok yer kaplamasin dedim. Ne cok bebis varmis uykuya geciste aglayan niye oyleler acaba ya normalde memede sakinlesirken memede agliyor aksamlari, memeyi cekistiriyor, içim parcalaniyor o kadar aglarken kizim insallah gecicidir hepsinde..

Ben de sutum oldugu halde acaba mi diyorum beni bile supheye dusuruyorlar meme degistiriyorum belki sakinlesir falan diye hemen sut mu gelmiyor him sozleri
Gicik oluyorum boyle insanlara. Hic karsilarindaki insanin moralini dusunmuyorlar. Hep biseylere olumsuz bakmaktan zevk aliyorlar. Ne diyim Allah akil versin. Bosver sakin kimseyi takma onlarin sacma laflariylada canini skma

Canim benim sen cok sabirliymissin masAllah. Biri karsima gecip ver biz bakalim dicek ustune gulucek. Bide bnim canim cocuguma yanarken yapicak bunu. Evden kovarim. Gerci ben hic esirgemem lafimi insanlarda bildikleri icin cok boyle ustume gelemezler. Bugun esim bile saka yapti sozde birdaha boyle bi saka yapma dite çıkıştım. Kuzucugunla sen zor gunler yaşıyorsun bu gunlerde sana moral olacak destek olacak insanlari tut yaninda seni asagi cekene ver cevabini sil at hayatindan. Olmaz olsun oyleleri

Cnm yeni yeni huyları çıkıyor demin mesela başladı ağlamaya zor susturdum yine memeyi alırkende ağlıyor hatta itiyor bizim ki gazdandır diye hiç sormak gelmemişti aklıma iyi oldu sorduğun baya varmış böyle olan demekki normal birşey

Sabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
Ben pes ettim sağarak veriyorum . Uyku sersemi emerse emiyor emmezse sağıyorum artık. Çok bunlafım sıkıldım ve yoruldum bu durumdan . Eşimin arkadaşından gittik emzirmek işkence sağıp götürdüm biberon verdim o Bile yetmedi gidip gelene kadar ağladı . Aynısını ablana gittiğimizde de yaptı . Dışarı çıkmaya korkar oldum . Herkes emzir diyor ama bir bilseler emerken ne çektiğimi. Meme görünce ağzını açan çocuk değilki tam tersine kafasını kaçırıyor ağlıyor yırtıyor kendini

Ben hamilelikte öğrendim sabretmeyi ozmandan başlamışlardı çünkü konuşmaya herkes ama aylarca kustum artık bunu naz yaptığımı düşünen bile olmuştu ki ben 10 kilo vermiştim nasıl nazsa 10 kilo verdirtti utanıyorum birşey demeye keşke senin gibi olsaydım lafı ağızlarına dayasaydım da bir daha konuşamazlardı eşime diyorum ben de bazen lakap takıyor çok kızıyorum

Nerden baslarsan kardoe. Kim varsa canini skan tatli tatli cer cevabini. Suan en onemlisi sen ve bebisin. Sen iyi olucaksinki bebisine faydan olsun. Esinede soyle kimseninsenin moralini bizmadina izin vermesin

Çok zor dışarda bunu yaşamak allah yardımcın olsun tedbirli gitmen gerek

Nerden baslarsan kardoe. Kim varsa canini skan tatli tatli cer cevabini. Suan en onemlisi sen ve bebisin. Sen iyi olucaksinki bebisine faydan olsun. Esinede soyle kimseninsenin moralini bizmadina izin vermesin
:) en çokta eşim moralimi bozuyor ki :) ailesi sonrasında geliyor başa çıkarım sanmıştım ama yok ben utanıyorum yapamıyorum eşimde bu durumda yıprandı çok çok üzüldü çok ağladı bebeği için oda iyi olmadığı için üstüne gitmemeye çalışıyorum bu kez o buluyor kavga edecek birşey ama Doğumdan sonra anladım ki eş çok önemli bebeğim hastayken bir tek ondan güç alabiliyordum hala da öyle ondan uzak olduğum da güçsüz oluyorum rabbim omları da başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…