- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.841
Aynen canım. Ben de çok az vakit geçirebiliyorum. Bugün aldım annemden biraz sevdim ilk defa sesli kahkaha atarak güldü. Çok duygulandım oturup ağladım. Eşim de gülüşünü videoya çekmiş uyuduğundan beri sürekli onu izliyoruz. Ben normalde 21:30’da uyutuyordum ama annemde kalmaya başladığından beri eve geldiğimizde hemen 19:30’da uyuyor. Annemlerin ev biraz curcuna sanırım orada pek uyumuyor. Çok özlüyorum ve doyamıyorumCanım ben çalışmaya başladıktan sonra sanki bebekle hiç vakit geciremiyorum gibi gelmeye başladı. Birlikte olduğumuz zamanlarda sadece emme uyuma alt değiştirme ile geçiyor sanki. Annemden kıskanmaya başladım çocuğu. Ona gülüyor filan sinir oluyorum beni unutacak gibi geliyor. Sen daha uzun çalışıyorsun sen de öyle hissediyor musun? 7.30 8 gibi uyutuyorum acaba onu mu geciktirsem 9 10 a
Canm nişasta veya pirinç ununu neyle karıştırıp vereceksin? Bunları verebilir miyim diye sordun mu doktoruna? Çok erken değil mi. Bir de alerjik bünyeli senin çocuğun riske atma benceAnladım cnm valla iyi olsun diye uğraşırken gelişimi ile ilgili pek birşey konuşamıyoruz bile inş o günler de gelecek sadece gelişimini kontrole gittiğimiz herşeyin iyi olduğu günlerraporu sormayı yine unuttum cnm ya haftaya gidecem sorayım yazdırsın alalım şimdi nişasta yada pirinç ününü denemeyi düşünüyorum en azıdan sadece geceleri veririm
Biz de yine 5.günü bitirdik kaka yokSağol canım içimi rahatlattın fitili iki saat sonra gazla attı ama 5 saat olacak kaka Yok
3.ay kontrolünde 800 gram almıştı. Yarın 4.ay kontrolümüz var bakalım.Kızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
Nane yapıp verdim aç diye de Mısır nişastası yapıp azıcık verdim yedi yerken çok üzüldüm baya açmış yavrum şu raporu çıkarana kadar böyle idare edecem artık allerjisi olduğunu ilk bir aylık kontrolde dr fark etti dermatit vardı bi deniyelim sen kes süt ürünlerini dedi kestim düzeldi ondan sonrada ben devam ettim ama çok zor oluyor herşey de süt var kahvaltı yaparken zor oluyor tahin pekmez yiyiyorum en çok dr söylemese ben anlamaz devam ederdim bağırsaklarını bile etkiliyor ya ben peynir yiyince test için erken doğru sonuç vermez dedi yapmadık ama bu hastalığı da ona bağlıyor başka bir dr zaten allerjik bir bebek kendini belli etmiş ondan dolayı da bu şekilde olmuş olabilir diyo verdiğim ilaçlar da gaz yapıyor bugün çöl ağladı yine gazdan dolayı zinco kullanıyorum verdim ama hala çıkarmadı keşke tek sıkıntı gaz olsaydı ona çare bulmak kolay diyecek tek söz rabbim başka dert vermesin en kötüsü bu olsun bitsin gitsin inşHayır o değil canım bu dağ kekikleri oluyor yemeğe kullandığın kekik de olabilir o söylediğin iğrenç bişey izin verme zaten ona küçücük bebeğe. Burnu için soğan tonimer kullanmistik sonra yaşı büyüdükçe bitkisel burun acicilar aldık. Belki benim kızımda 5 aylıkken yada daha öncesinde de vardı ama bu konuları hiç bilmiyordum ben 2 yaşından sonra öğrendik alerji olduğunu.sen yine süt alerjisi ni şimdiden fark etmişsin ne güzel.
Canım aldım bileruhum_mavi canım 3.akşam oioi emzik ile almadıysan sana bilgi. Eğer kızının uyku geçişleri sakinse maması içip emziği alıp 5 dakikaya dalıyorsa al mutlaka eliyle arkasını tuttuğu için düşmüyor. Ama uykuya geçerken direniyorsa pek işe yaramaz gibi. Bizim ki bu akşam yarım saat uğraştırdı beni sonunda eski sotthie emziği verdim. Ayicigi alıp incelemek istiyor iyice uykusu kaçıyor sonra duruma göre birl süre değiştirerek kullanırım.
Yok kuzum susmuyorlar arıyorlar tek dedikleri aaaa yine mi hasta of bu çocuğa bakamıyorsunuz verin biz bakalım hahahah gülüp başka konuya geçiyorlar hep aynı cümleler ama hatta kv bile beni suçluyor neymiş memlekete gitmişim gelirken olmuş eşim bulaştırdı gribini ama yok illa bana suç atacaklar ya ne bileyim ya hamileyken çektim sonuna kadar sağlık sorunu yaşadım doğdum iyi düzeldi derken bunlar oldu İnan şükrediyorum beterin beteri var diye rabbim yavrularımıza sağlıklı büyümeyi nasip etsin bize de sağlıklı olmayı bazen diyorum bekarken ne de kolaymış biz ne dertler buluyormuşuz üzülecek anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek çok çok güzel bir duygu elhamdulillah rabbim olmayana da nasip etsin bizede yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSenin moralini kimsenin bozmasına izin verme sakin. Annesin sen istermisin yavrun hastalansin. Bu insanlarin isi gucu yokmu ver cevaplarini sustur kuzum
Evet cnm hep uyukluyo bırakınca hemen gözler açıkKızlar gece gündüz farketmeksizin bebekleriniz emzirirken uyukluyo mu? Gözler falan gidiyomu emzirmeyi bırakınca canlanıyo
Canm son 2-3 gündür benimkinde de sebepsiz ve çığlık çığlığa ağlamalar başladı. Ve genelde emerken yada biberonla mama yerken oluyor. Nolduğunu anlayamıyorum. Boğazı mı acıdı falan diye düşündüm ama yok öyle bişey. Bak sen de söyleyince iyice merak ettim. Bizim gece uykusuna geçerken değil gündüz oluyor. Moraracak kadar ağlıyor sonra susuyor dakikalarca iç çekiyor. Çok üzülüyorum.Kizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
amin canim tum hastalara inslhay kuzum kıyamam Allah şifa versin
eeet canim ya iki yasindan beri idrar enfeksiyonu ile ugrasiyoruz rabbim butun hastalara şifa verdin inslhSana da çok geçmiş olsun cnm neyi varmış enfeksiyon mu varmış ondan mı yatacak ?ben de üzülme desem de biliyorum kafana takacaksın hastane zor bilirim dediğin gibi hep şükrediyorum dermansız dert vermesin bana da kimseye de diyorum hastene görüyor insan daha kötü olanını İnan her acile gittiğimde artık çantamı doldurup gidiyorum yatış olursa eksik olmasın yanımda olsun diye
İnsanların lafları beni üzmedi okadar ama durum bebeğim olunca nedense kafama takıyorum niye ben mi yaptım diyorum zaten bir sebep arıyorum kendimi suçluyorum evet biraz acemiyim farkındayım terletiyorum ara ama artık biliyorum sürekli kontrol ediyorum sırtında ve göğsün de hep havlu var ısıtıp ısıtıp koyuyorum önceleri terketse koyuyordum ben de öğreniyorum ve en kötüsü bütün ailenmden uzaktayım belki de yalnızlık beni bu kadar üzdü birileri olsa yanımda bana akıl verse üzülme iyi işte dese böyle olmayacaktım napalım gurbeti seçerken bunları gözümüz görmemişti
Cnm valla naneyi sordum ver dedi nişasta veya pirinç ununu sormadım ama ailemde veren çoktu bir sıkıntı olmadı çok şükür hatta geçen gün eşimin yakınında kalırken ben çarşıya gittim kadın bakmış durmuyor az biraz yapıp vermiş yarım tatlı kaşığı nişasta bir çay kaşığı pekmez kattım birazda su çok cıvık değil katı da değil normal verdim yedi gaz da çıkarsa rahatlıyacaz bizim gaz sorunumuz çok var evet allerjik bir çocuk ama mama veremiyorum süt var diye bunda en azından süt yok cnm İnan çare arıyorum kendime yoksa hiç istemem kendi başıma birşeyler vermeyi ama aç kalınca ve her mama olmayınca mecburen verdim raporu çıkarırsak mamaya başlıyacam inşCanm nişasta veya pirinç ununu neyle karıştırıp vereceksin? Bunları verebilir miyim diye sordun mu doktoruna? Çok erken değil mi. Bir de alerjik bünyeli senin çocuğun riske atma bence
CNım çok iyi anlıyorum seni. Pirinç ununu sütle falan karıştıracaksın sandım. Suyla karıştırmışsın. Zor valla bu bebeklerin hastalığı. Allah yardımcın olsun. Biran önce düzelsin minnak kuzuCnm valla naneyi sordum ver dedi nişasta veya pirinç ununu sormadım ama ailemde veren çoktu bir sıkıntı olmadı çok şükür hatta geçen gün eşimin yakınında kalırken ben çarşıya gittim kadın bakmış durmuyor az biraz yapıp vermiş yarım tatlı kaşığı nişasta bir çay kaşığı pekmez kattım birazda su çok cıvık değil katı da değil normal verdim yedi gaz da çıkarsa rahatlıyacaz bizim gaz sorunumuz çok var evet allerjik bir çocuk ama mama veremiyorum süt var diye bunda en azından süt yok cnm İnan çare arıyorum kendime yoksa hiç istemem kendi başıma birşeyler vermeyi ama aç kalınca ve her mama olmayınca mecburen verdim raporu çıkarırsak mamaya başlıyacam inş
biz variz ya bir haftadir uykusu geldimi ne emiyor ne bise bas bas bagiriyo zor sakinlesiyo zaten uyumus oluyoKizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
1.100 gr canimKızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
Aaaa aynı bizim ki gibi cnm benim de hep gece yada akşam o şekilde meme de bile inliyor çok üzülüyorum hatta sallarken başını okadar çok çeviriyor ki kulak sandım bugün sordum dr yok birşey dedi mesela demin yine çığlıkla ağladı meme de gazı var galiba karnına dokununca biraz duruyor gibi ama çıkarmadı ilaçta verdim sen de bir bak bakalım gazı mı var karnına parmaklarınla vur çok sert değil ama çok yumuşakta değil davul gibi ses geliyorsa gazı vardırKizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
Sağol canım içimi rahatlattın fitili iki saat sonra gazla attı ama 5 saat olacak kaka Yok
Hala kaka YokBizimki yaptı 3 kez fitil den sonra. Rahat olsun için eger aç kalıyor olsa kilo almaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?