2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok zor dışarda bunu yaşamak allah yardımcın olsun tedbirli gitmen gerek
Evet canın sorma emzirmek anne ile bebek arasındaki en özel an derler ben ilk aylar göğüs ucu yaran yüzünden zorlandım şimdide kızım isteksiz zorlanıyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Düzeldi demiştin canım ya bende ümitlenmiştim tüh ya benimki biberonu hiç bilmiyor denedim emzik gibi itekleyip duruyor bende biryere çıkamıyorum geçen bankaya gittik ağladı müsait yer var emzirin isterseniz diyorlar afedersin kıçımla güldüm ya bi bilseler memeyi görünce daha çok ağlanacağını dayanamıyorum artık 45 gün oldu ya eşimde şokta nasıl oluyor böyle deyip duruyor

Çok zor canım ama öyle insanlara kulaklarını tıkamak tek yapman gereken bebeğin ve kendin için .Allah yardımcınn olsun sağlıkla büyüsün minnoşlar.

Doktora söyledinmi hiç ya kızımın doktoruda yok daha sağlık ocağı takip ediyor

Düzelir gibi oldu canımtekrar başladı . Sütümün tadına baktım acaba bi değişiklik mi var diye gayet normal geliyor. Biberonla verince iki dakikada bitiriyor . Vicdan azabı yapıyorum çocuğu aç bıraktım diye . Benimki doğru düzgün kilo almadı bence evdeki tartıya göre 400 hesaplıyorum umarım yanılıyorumdur. Kiloya takılmıyorum ama böyle olunca aç mı bırakıyorum diye üzülüyorum .. ben çok istikrarlı olamadın sanırım bu aralar misafirim çok geldi bende herkes emzir emzir deyince bilmiyorlar tabi onlar gelmeden biberona sağıp verdim . Yoksa emzirmeye çalışsam tam bir kaos. Kendi arkadaşlarım geldiğinde emzirmeye cebelleştim ama eşimin arkadaşları gelince biberon verdim mecburen .. annem sende aynıydın diyor memeyi görünce çıkdırıyordun diyor ve uzun süreli olmamış emmem. İnşallah kozım bana çekmemiştir..

Evet canın sorma emzirmek anne ile bebek arasındaki en özel an derler ben ilk aylar göğüs ucu yaran yüzünden zorlandım şimdide kızım isteksiz zorlanıyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Belki geçici bir dönemdir öyle çok duydum çünkü inş düzene girer bence bu neslin bebeleri meme sevmiyor benimki de pek istekli değil hani mama versem yiyecek beni de bırakacak okadar istekli ki ilk doğduğu günler mamaya alışmış beni istemiyordu zar zor alıştırdım o nedenle bilirim zor bir durum

Aaaaaaynen kriz gibi ağlıyo emerken geçiyo bizimki uykuya ve öyle çok sinirleniyor ki damaklarıyla memeyi ısırıp çekiştiriyo biraz sallıyorum emerken 1 -2 dk içinde uyuyo kısa sürüyo allahtan

Kızlar gece gündüz farketmeksizin bebekleriniz emzirirken uyukluyo mu? Gözler falan gidiyomu emzirmeyi bırakınca canlanıyo
Her zaman değil öğlen çok çok canlı olduğu saatlerde cin gibi bakıyo emerken doyunca da memeyi ağzından bırakırken ağzından şaappppp diye ses çıkartıyor kafasını geriye atarak çok tatlı oluyo sonra başlıyo gülüşmeye konuşmaya

ewet zor ilk oldugunda 6 ay senin yasadigin caresizligi yasadim 6 ayda 11 sise antibiyotik ne demek ateş arada oluyor ozaman tehlikeli ates olmasa korkmuyoruz ates oldumu bobrek iltihabi oluyor ben aman aman dikkat etmem zaten cok sicagida sevmezler gorumcem asiri dikkat eder ama onunkiler hep hasta surekli almanyadayim bende okadar soguk ki burasi bi gorsen yeni dogmus bebeler bebek arabasinda orusuz yasinda cocuklar bebek arabasinda yuzleri gozleri avik atkisiz baslari acik o ruzgarda dilandiriyolar aklim almiyo nasil hadta olmuyolar ben avm de gezerken bile puset ortusu kullaniyorum hala deli diycekler diyorum

Gicik oluyorum boyle insanlara. Hic karsilarindaki insanin moralini dusunmuyorlar. Hep biseylere olumsuz bakmaktan zevk aliyorlar. Ne diyim Allah akil versin. Bosver sakin kimseyi takma onlarin sacma laflariylada canini skma
Saol canim evet malesef dusunmeden konusuyorlar..
Evet demekki cogumuzda varmis canim. Dedigin gibi hergun yeni bir huy cikabiliyor.
Aaaaaaynen kriz gibi ağlıyo emerken geçiyo bizimki uykuya ve öyle çok sinirleniyor ki damaklarıyla memeyi ısırıp çekiştiriyo biraz sallıyorum emerken 1 -2 dk içinde uyuyo kısa sürüyo allahtan
Benim kizim da memeyi cekistiriyor bu sefer gogus ucum yara oluyor simdi de onun acisini cekiyorum:/ ben de salliyordum uyuyordu memede, bu aksam ise yaramadi insallah gecicidir.

Aynen öyle yeri geliyor insanin acelesi oluyor bir yerde oluyorsun çocuk her yere döke saca yiyince ev sahibine mahcup oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…