2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de böyle yapıcam o kadar da değil yanı yoğurdu çorbayı da mıncıklayarak yemenin bi anlamı yok o kadarı abartı geliyo bana. Köfte yicektir ne bileyim brokoli haşlarım omlet yaparım eline verip yiyeceği zamana gelir ona tamam. Veriyim eline yesin. Ama önüne çorba kasesini koymam yani
Ben oğlumda eski usul kendim verdim eliyle tutabileceği şeyleri verdim simdi kendi yiyor

Telsizimşz var neden kullanmadığım hakkında hiç bi fikrim yok

ruhum_mavi canım 3.akşam oioi emzik ile almadıysan sana bilgi. Eğer kızının uyku geçişleri sakinse maması içip emziği alıp 5 dakikaya dalıyorsa al mutlaka eliyle arkasını tuttuğu için düşmüyor. Ama uykuya geçerken direniyorsa pek işe yaramaz gibi. Bizim ki bu akşam yarım saat uğraştırdı beni sonunda eski sotthie emziği verdim. Ayicigi alıp incelemek istiyor iyice uykusu kaçıyor sonra duruma göre birl süre değiştirerek kullanırım.

Kizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum.. ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.

Doktor kontrolümüz yarın bende merak ediyorum. Tam 34gun oldu meme reddi yaşayali sağıp veriyorum mama veriyorum ama iştahı yok zaten bizim kızın. Geçen ay emdiği halde 580gram almıştı. Bakalim durum ne bizde

Bu millet ne merakli baskasinin isine karismaya. Hakkaten cok sinirleniorum ya

Memeden tazyikli süt gelincede ağlar hemen niye süt yok diye insana olumsuz konuşuyolar yaa acı falan bişey yediysen belki tadı geçmiştir bi kaç kez benimkide yapmıştı ben ona bağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…