- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.821
Evet canım bendimCanım sac dökülmesi için şampuan soran sen miydin
700 almış ama kıyafetle tarttı doktorKızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
Canım eşimde de bi ara çokmuş, tresan şampuanla geçmiş. Ona da başkası önermişmiş. Çok iyi diyenler var bi bak istersen. Fiyatı da ucuzEvet canım bendim
Bakayım canım netten.nerede satılıyor eczanelerde falan mı?Canım eşimde de bi ara çokmuş, tresan şampuanla geçmiş. Ona da başkası önermişmiş. Çok iyi diyenler var bi bak istersen. Fiyatı da ucuz
Maşallah canım harbi ne yiyosun canımKızlar oğlum 3.5 aylık 8kilo 200gr çok mu sizce sadece anne sütü ile besleniyor görenler çok kilolu ne veriyorsun diyip duruyor bu insanlarda zayıf olsa bakamiyomusun tombik olsa ne veriyorsun
Eşimin kullandığı şampuanmış,resmini görünce tanıdım.bizde var bundan deneyeyim ben de sağol canımCanım eşimde de bi ara çokmuş, tresan şampuanla geçmiş. Ona da başkası önermişmiş. Çok iyi diyenler var bi bak istersen. Fiyatı da ucuz
Migros ta vardı sanırım canimBakayım canım netten.nerede satılıyor eczanelerde falan mı?
Ayy ne güzel,Eşimin kullandığı şampuanmış,resmini görünce tanıdım.bizde var bundan deneyeyim ben de sağol canım
Ben oğlumda eski usul kendim verdim eliyle tutabileceği şeyleri verdim simdi kendi yiyor
Telsizimşz var neden kullanmadığım hakkında hiç bi fikrim yokÇok iyi yapmışsın canım. Bende yatak odasına beşik almadım reflü yatağı ile yanında yatırıyordum . Bir süredir salonda yatıyoruz . Ama artık odasına yarışacağım . Odası hemen yan oda ve gık dese duyarım diye düşünüyorum . Gündüzleri bazen yatırıyordum ve rahat uyuyor. . bugün de gece deneyeceğim. Telsiz yada kamera aldın mı ?
800 gram canimKızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
600 gramKızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
Bu millet ne merakli baskasinin isine karismaya. Hakkaten cok sinirleniorum yaKizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
Allah seni gerek duymamışın demek kiTelsizimşz var neden kullanmadığım hakkında hiç bi fikrim yok
Ben de sutum oldugu halde acaba mi diyorum beni bile supheye dusuruyorlarBu millet ne merakli baskasinin isine karismaya. Hakkaten cok sinirleniorum ya
Memeden tazyikli süt gelincede ağlar hemen niye süt yok diye insana olumsuz konuşuyolar yaa acı falan bişey yediysen belki tadı geçmiştir bi kaç kez benimkide yapmıştı ben ona bağlamıştımKizlar bebekleriniz gece uykusuna gecerken agliyor mu? 4 gundur gece uykusuna gecmeden once emerken memede aglamaya basladi ama bu aksam kriz seklindeydi cok uzuldum ne yapacagimi sasirdim. Yanimdakiler de hemen sut mu gelmiyorr acaba niye agliyor aa falan diyorlar moralim iyice bozuluyor ben de supheye dusuyorum..ama var sutum masallah ya kizim uykuya dalamadigi icin agliyor diyorum, gozu kapali agliyor. Hemen ayagima alip salliyorum uyuyor. Neden boyle yapmaya basladi acaba? Bir tek gece uykusuna gecerken agliyor, gun icinde veya gece aglamiyor uyumadan once emerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?