2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım bilmiyorum belki denemişsindir ama emzirdiğin de en son bıraktığın memeyi tekrar emzir son süt yağlı oluyor birde gece emzirmeyi biraz daha uygula. Allah yardımcın olsun canım ama sağlığı yerindeyse bi dene birde rezene de iç belki iyi gelir

Ataayemi zeynepyu Canım, ben bi meme tam boşalmadan diğerini hiç vermedim şimdiye kadar. Sende yapiyo musun öyle. Fazla emmiyo diyosun ama o yine olur. Emdiği kadar emsin, sonra aynı memeden devam et. Benim kızım tam bosaltinca ağzında sapsarı süt oluyor. Baş kısmı biraz daha su gibi. Kilo alımı iyi maşallah, pek emmeyi seven bi bebek olmadığı halde güzel aliyo.
Bize okulda öyle öğretmişlerdi. Kaldığın memeden devam et diye

Mamayı da sonuçta biberonla vereceksin.ön süt aldığını düşünüyorsan bebek emdikten sonra sağıp kalan sütü içirebilirsin mama yerine

Yok canım kilolu doğmadı ama erken doğdu zamanına kadar dursa 4olurdu galiba ben dert etmiyordum aslında ama gelen gecen obez olmasa çok kilolu bu çocuk diyor canımı sikiyorlar büyük oğlumda tombalaktı ama bu kadar değildi simdi gayet normal buda döner biliyorum ama insanlar canımı sıkıyor

Cnm hiç pes etme bak benim Doğumdan sonra 4 gün sütüm gelmedi mama verdik sonra beni istemedi ama ben pes etmedim zorla ağlayarak verdim hatta kilo kaybetti umursamadım anne sütü çok değerli mamaya alıştırmak ilk zamanlar çok zor sonra sütüm geldi herşey gayet iyiyken hastalandı ve hem ağızdan 5 gün kestiler beslenmeyi hem benim üzüntüden sütüm gitti sonra yine başladım çaylar sular denemeye geldi ama eskisi gibi olmadı hatta yetmiyor şuan diyeceğim o ki ne olur pes etme ver ağlarsa ayağıya kalk ver ne bileyim Müzik aç ama vazgeçme anne sütü antikor çok önemli kuzularmız için eğer gerçekten aç olduğuna inanıyorsan da dr sor mama öyle başka sen daha iyi bilirsin aç mı değil mi

Gece emmiyor 5 dakika anca emiyor gece demi sağıp versem acaba bide onu deniycem çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sağlığı yerinde çok şükür bide çok hareketli ondan mı almadı dedim ama bilemedim

Asla pes etmem canım ama ne biliyim almayınca kilo üzüldüm acaba açmı diye dona kaldım ebenin yanında aç olduğunu düşünmüyorum bi emse alıcak kilo belki ama emmiyor 2 aydır. Benimde sınavım bu sanırım

Çok teşekkür ederim yapmıyordum onu kesinlikle yapıcam bundan sonra.

Canım ön sütü sağ öyle ver memeyi ben öyle yapıyorum artık zaten ağlaya ağlaya 1 dk zor emiyor onuda önsüt olmasın diye uğraşıyorum

Bize dün doktorumuz bexseroyu 5,7 ve 10.aylarda yapalım dedi fiyatında 460 küsür bişey Di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…