2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım üzme kendini evet az almış ama almış yani. gece pek emmiyorsa dediğin gibi son sütü sağ da ver birde öyle dene. ama en önemlisi senin moralin ve iyi olman canım. birde 3.ay da düşüyor kilo alımı bizim ilk ay 800gr 2. ay 1000gr 3. ay 800gr. ilk defa mı bu kadar az kilo aldı yoksa hep mi böyle idi? kaç kilo doğdu? şuan kaç kilo? birde boya da gidiyor canım hareket desen bundan sonra hep hareketli olacaklar annesi

kızlar dün iki bacaktan aşı yapti dr ablasi ile ilgilenmekten soramadim ne aşi si faln diye hatta bi bacagina vurduginu gordum eve geldimde gordum sol bacaga da vurmus yarim saat once cikardim bantlarini simdi bi baktim sol bacak kizarik hafif sıcak ve hafif sert normal mi acaba

3 625 doğdu sarılık oldu 300 gr gitti sonra ilk ay 4 kilo 330 aldı ikinci ay 5 kilo 040 3 ay da 5.900 du hatta doktor çok güzel almış kilo dedi şimdi 6 kilo 300 63 santim boy çıktı. 3 ay düştüğünü duymuştum ama bu kadar az beklemiyordum üzüldüm biraz

Canım ilk günlerde sertlik, kızarıklık, hafif şişlik normal. Hiç geçmezse başka bisey olabilir. Sıkıntı yapma yani. Şişerse de kolanyali pamuk koyabilirsin ama şişmez sanirim

Boyu nasıl ?

Bize dün doktorumuz bexseroyu 5,7 ve 10.aylarda yapalım dedi fiyatında 460 küsür bişey Di.
B tipi menenjit daha yaygınmış ama salgın yokmuş.kadir tuğcu diye bir doktor var internette pek önermemiş o alıyı.iyice araştırıpta mı sonra karar verseniz.her aşıyla mikrop enjekte ediyoruz yavrularımıza

Bence verme sen emzirmeye devam et zaten buçuk aylıkken ufak ufak tattırın yedirin diyorlar mama hiç saglıklı degil çevremde görüyorum mama alan çocuklarda bagışıklık çok zayıf 400 gram kötü degil ayda 500 alıyorsa sıkıntı yok ebelerde insanı kötü duruma düşüyorlar bana çocuk doktoru söylemişti anne sütüyle sadece ayda 500 alıyorsa iyidir dedi zaten bebek büyüdükçe kilo alımı yavaşlar saglıklı olsun yeterki hiç üzülme bu sefer sütün gerçekten etkilenir eger aglıyor durmuyorsa aç gibi davranıyorsa o zaman sıkıntı

maşaAllah kuzuna doğum kilosu çok iyimiş sonradan düşmüş ama şöyle bak birde belki dengeleniyor kilosu yani her ay 800 - 1000gr almış olsaydı belki de sağlığı iyi olmayacaktı. tabiiki üzülürsün annesin ve en iyi senbbilirsin kuzunu. doktorlar da ihmal etmezler canım bir ay daha gözlemle ve sonsüt uygulamayı emzirmeyi dene. bak kasım annelerine de okuyorum 10 günde almayan var vs vs hiç almayan da var yani. sen yeterki dirayetli güçlü ol canım Allah yardımcınız olsun

Kizlar birazdan bizimde 4.ay kontrolumuz war pteside aşılarımız var bakalim minigim ne kadar olmus
bizim de bugün saat 5'te 4.ay kontrolümüz ve pazartesi aşılarımız var :) inşallah sağlıkla kapatırız bu ayı da.

Canım ilk günlerde sertlik, kızarıklık, hafif şişlik normal. Hiç geçmezse başka bisey olabilir. Sıkıntı yapma yani. Şişerse de kolanyali pamuk koyabilirsin ama şişmez sanirim
öbür bacakta olmayinca korktum canim şislik degilde içten bi sertlik var agri olursa soguk mendil koy dedi dr koysammi birazda sicak orasi

Menenjit aşısı yapmışlardı bizim sol bacakta ama bu kadar kızarıklık olmadı vücudu hassas olabilir

Bizim oğlanın kulakları yumuşacık hangi kulağın üzerine yatsa o kulak yamuk yumuk oluyor havalarda ısındı şapka takılmaz oldu düz güzelim kulak kepçe olacak Kafası zaten gördükçe sinir oluyorum noluyo diyorum kendi kendime bu senin ilkmi ne bu acemilik niye birşeyde güzel gitmez !!? Sünet acısını atlatır atlatmaz birde 4 ay aşısı bekliyo bizi iki tane olduğunuda unutmuşum iki ay aşısı baya bozdu çocuğu zaten huysuzluk huzursuzluk! Valla bu 3ncü çocuk ama ilk bu olsaydı birdaha çocuk istemezdim heralde herşeyi ayrı merasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…