- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.941
canım üzme kendini evet az almış ama almış yani. gece pek emmiyorsa dediğin gibi son sütü sağ da ver birde öyle dene. ama en önemlisi senin moralin ve iyi olman canım. birde 3.ay da düşüyor kilo alımı bizim ilk ay 800gr 2. ay 1000gr 3. ay 800gr. ilk defa mı bu kadar az kilo aldı yoksa hep mi böyle idi? kaç kilo doğdu? şuan kaç kilo? birde boya da gidiyor canım hareket desen bundan sonra hep hareketli olacaklar annesiGece emmiyor 5 dakika anca emiyor gece demi sağıp versem acaba bide onu deniycem çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sağlığı yerinde çok şükür bide çok hareketli ondan mı almadı dedim ama bilemedim
Ayarlardan çocugum var kısmını doldurman gerek:)Bende yazmiyo
3 625 doğdu sarılık oldu 300 gr gitti sonra ilk ay 4 kilo 330 aldı ikinci ay 5 kilo 040 3 ay da 5.900 du hatta doktor çok güzel almış kilo dedi şimdi 6 kilo 300 63 santim boy çıktı. 3 ay düştüğünü duymuştum ama bu kadar az beklemiyordum üzüldüm birazcanım üzme kendini evet az almış ama almış yani. gece pek emmiyorsa dediğin gibi son sütü sağ da ver birde öyle dene. ama en önemlisi senin moralin ve iyi olman canım. birde 3.ay da düşüyor kilo alımı bizim ilk ay 800gr 2. ay 1000gr 3. ay 800gr. ilk defa mı bu kadar az kilo aldı yoksa hep mi böyle idi? kaç kilo doğdu? şuan kaç kilo? birde boya da gidiyor canım hareket desen bundan sonra hep hareketli olacaklar annesi ❤
Canım ilk günlerde sertlik, kızarıklık, hafif şişlik normal. Hiç geçmezse başka bisey olabilir. Sıkıntı yapma yani. Şişerse de kolanyali pamuk koyabilirsin ama şişmez sanirimkızlar dün iki bacaktan aşı yapti dr ablasi ile ilgilenmekten soramadim ne aşi si faln diye hatta bi bacagina vurduginu gordum eve geldimde gordum sol bacaga da vurmus yarim saat once cikardim bantlarini simdi bi baktim sol bacak kizarik hafif sıcak ve hafif sert normal mi acaba Eki Görüntüle 2245894
Boyu nasıl ?Yok canım kilolu doğmadı ama erken doğdu zamanına kadar dursa 4olurdu galibaben dert etmiyordum aslında ama gelen gecen obez olmasa çok kilolu bu çocuk diyor canımı sikiyorlar büyük oğlumda tombalaktı ama bu kadar değildi simdi gayet normal buda döner biliyorum ama insanlar canımı sıkıyor
64cm üst sinir 65cmBoyu nasıl ?
B tipi menenjit daha yaygınmış ama salgın yokmuş.kadir tuğcu diye bir doktor var internette pek önermemiş o alıyı.iyice araştırıpta mı sonra karar verseniz.her aşıyla mikrop enjekte ediyoruz yavrularımızaBize dün doktorumuz bexseroyu 5,7 ve 10.aylarda yapalım dedi fiyatında 460 küsür bişey Di.
Boylarımız aynı64cm üst sinir 65cm
Kilosunu hiç takma hareketlenince gider kilosu.benimkine hiç obez mi olacak diye yorum yapmıyor çevrem.maşallah ne güzel bakmışsın diyorlar hep.bakma sen etrafındakilere64cm üst sinir 65cm
Bizim 4. Ay kontrolü dündü 400 gram almışebe diyoki sütun mu azaldı hayır dedim meme reddi var sütun azaldıysa meme reddi olur diyor. Anlattım 5 dakika ağlaya ağlaya emiyor sonra durmuyor dedim diyor ön sütü almış ondan almamış kilo ee diyorum çözüm ne mama mi veriyim ben sana mama başla diyemem diyor. Ne olur yardım edin napiyim. Burdan başka soracak kimse yok etrafımda
maşaAllah kuzuna3 625 doğdu sarılık oldu 300 gr gitti sonra ilk ay 4 kilo 330 aldı ikinci ay 5 kilo 040 3 ay da 5.900 du hatta doktor çok güzel almış kilo dedi şimdi 6 kilo 300 63 santim boy çıktı. 3 ay düştüğünü duymuştum ama bu kadar az beklemiyordum üzüldüm biraz
bizim de bugün saat 5'te 4.ay kontrolümüz ve pazartesi aşılarımız var :) inşallah sağlıkla kapatırız bu ayı da.Kizlar birazdan bizimde 4.ay kontrolumuz war pteside aşılarımız var bakalim minigim ne kadar olmus
öbür bacakta olmayinca korktum canim şislik degilde içten bi sertlik var agri olursa soguk mendil koy dedi dr koysammi birazda sicak orasiCanım ilk günlerde sertlik, kızarıklık, hafif şişlik normal. Hiç geçmezse başka bisey olabilir. Sıkıntı yapma yani. Şişerse de kolanyali pamuk koyabilirsin ama şişmez sanirim
maşallah güleç Zeynep'ebizde sağlık ocağından geliyoruz.
zeynep'im 5800gr 59cm olmuş maşaAllahyani 800gr aldık
Eki Görüntüle 2245864
kızlar dün iki bacaktan aşı yapti dr ablasi ile ilgilenmekten soramadim ne aşi si faln diye hatta bi bacagina vurduginu gordum eve geldimde gordum sol bacaga da vurmus yarim saat once cikardim bantlarini simdi bi baktim sol bacak kizarik hafif sıcak ve hafif sert normal mi acaba Eki Görüntüle 2245894
Canım ağrısı varsa, kızarıklığı geçmezse koy. Çok soğuk olmasın bence.öbür bacakta olmayinca korktum canim şislik degilde içten bi sertlik var agri olursa soguk mendil koy dedi dr koysammi birazda sicak orasi
sağol canımmaşallah güleç Zeynep'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?