2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
her çocuk farklı canım =) deme öyle annesi daha diş dönemi var

benim kızın da kafası yamuk. İlk 2 ay hep sağ tarafına yattı. Sağ tarafı dümdüz oldu. Şimdi o tarafına destek koyuyorum yatmasın diye ama düzelmiyor. Bugün doktora sorucam. İnşallah düzelir ya

zeynep'in de kafası düz değil yan yatır dedi yastıkla destekle dedi hemşire bende inatçı uyumuyor öyle dedim kime çekmiş acaba dedi

benim kızın da kafası yamuk. İlk 2 ay hep sağ tarafına yattı. Sağ tarafı dümdüz oldu. Şimdi o tarafına destek koyuyorum yatmasın diye ama düzelmiyor. Bugün doktora sorucam. İnşallah düzelir ya
düzelir canım sürekli o tarafa yatır. bende mecbur öyle yapacam artık inatçı minatçı dinlemicem alışacak kuzular sonra büyüdüklerinde neden bakmadın bize olur

Kizlar 40 kontrolunde kadin dogumcum 3 ay sonra gel demisti sizinde var mi boyle bi kontrolunuz.
Doğumdan 1 hafta sonra çağırdı dikişleri rahimi kontrol etti. 6 hafta sonra tekrar çağırdı rahim toparlanmismi diye Bide smear testi uyguladı canım. Sonra kontrollerimiz bitti. Her sene smear için gel dedi.

Kizlar ya az once saglik ocagina gittim kontrolu vardi oglumun. Hemsire emzik ve biberon vermememi yeni bi arastirmaya gore boyle cocuklarin madde bagimlisi olmasinin daha fazla oldugunu soyledi. Cok korktum ben. Sadece uyku gecislerinde kullaniyodum ama artik baska yol denicem. Boyle bir risk milyonda bir ihtimal bile olsa kanitlanmissa asla emzik vermem.

Ateş ve huzursuzluk yapıyor canım biz yaptırdık. Inşallah sizin sorunsuz geçer. ((

Ya bende iki ay tek bir tarafa yatırdım keşke diyorum birgün sağa birgün sola yatırsaydım çok fark var iki tarafın arasında gördükçe bütün enerjim yok oluyor.Alışmış istediğim tarafada yatmıyor

saçmalamış bence

Bence mama başlama canım. Makinan varsa geri kalan yağlı sütünü sağ onu ver. Çünkü sütün var. Eds sistemini yapabilirsin. Eline eldiven tak hortumu da parmağının yanına koy parmağını ver emsin. Memeye yapsan bunu emmiyo zaten bide parmakla dene bakalım. Anlayamadıysan resim bulur atarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…