- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.981
bez numarası küçük geliyor olabilir mi?Kızlar oğlumun bacağında bezin lastiğinin yeri gelen yer kıpkırmızı et oldu artık.ne kullanmamı önerirsiniz?
İyi olur canım takipteyimbugün doktora sorucam bakalım ne diyecek. yazarım buraya da
Bilmiyorum kuzum ya arastirma dedi ama bunlarda saglik calisani sonucta kafadan atmiyordur diye dusunuyorum. Dedigim gibi cok az bir ihtimaldir belki onemsenmiycek kadar ama iste tedirgin etti beni.saçmalamış bence
aynen öyle ama şimdi yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak bu şekilde yoksa ileride bana bakmadın derYapıyorum ozamanda uyumuyor illa istediği yön olacak
Aynen derler oysa binbir zahmet çekiliyoraynen öyle ama şimdi yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak bu şekilde yoksa ileride bana bakmadın der
Bazı ebeler ne yazık ki o kadar yanlış bilgi veriyorlar ki. Ben hiç güvenmiyorum sağlık ocaklarına.Bilmiyorum kuzum ya arastirma dedi ama bunlarda saglik calisani sonucta kafadan atmiyordur diye dusunuyorum. Dedigim gibi cok az bir ihtimaldir belki onemsenmiycek kadar ama iste tedirgin etti beni.
Evt cnm orasi oyle doktorlar arasinda bile hep fikir ayriliklari oluyor. Artik biz anne hissiyatiyla hareket edicez bazi noktalarda demekkiBazı ebeler ne yazık ki o kadar yanlış bilgi veriyorlar ki. Ben hiç güvenmiyorum sağlık ocaklarına.
Benim ümidim bitti biberonda tutmuyorHepsini deniycem. İnşallah şu meme reddi biter artık
Canım çok şükür kritik bı kilosu yok. Madem 5 dk emiyor bence sen önce ilk sütü sağ kenara koy bari son sütü daha ağırlıklı olarak içmiş olsun. Emmeyi bırakınca da kaşıkla sağdığını verirsin. Bı de uyurken değil de tam mayisip dalmak üzereyken veya yeni uyandığında veriyordum ben alıyordu.3 625 doğdu sarılık oldu 300 gr gitti sonra ilk ay 4 kilo 330 aldı ikinci ay 5 kilo 040 3 ay da 5.900 du hatta doktor çok güzel almış kilo dedi şimdi 6 kilo 300 63 santim boy çıktı. 3 ay düştüğünü duymuştum ama bu kadar az beklemiyordum üzüldüm biraz
Aslında ben de öyle dusunuyorum. Sonuçta kendi ellerimizle bebeği doğal olmayan bı nesneye bağımlı hale getiriyoruz. Ben hiç vermedim ama benim bebeğimin memeye düşkünlüğü meme de uyuma problemleri de yok. Sürekli bebeği memede susan anneleri de anlıyorum mecbur veriyolardir.Kizlar ya az once saglik ocagina gittim kontrolu vardi oglumun. Hemsire emzik ve biberon vermememi yeni bi arastirmaya gore boyle cocuklarin madde bagimlisi olmasinin daha fazla oldugunu soyledi. Cok korktum ben. Sadece uyku gecislerinde kullaniyodum ama artik baska yol denicem. Boyle bir risk milyonda bir ihtimal bile olsa kanitlanmissa asla emzik vermem.
Ben hemen atıyorum ve hep 60 da yıkıyorum canım, yoksa kirli kalmış gibi hissediyorum.kizlar bebegin kakali kiyafetlerini neyke cikariosunuz 30 da 40 da yikanyinca cikmio hatta oncesinde aspirin sıktım makinaya koydum yine cikmamis
Önce beyaz sabınla çitiliyorum sonra da bebekler için leke çıkarıcı da bekletiyorum geçiyor lekekizlar bebegin kakali kiyafetlerini neyke cikariosunuz 30 da 40 da yikanyinca cikmio hatta oncesinde aspirin sıktım makinaya koydum yine cikmamis
gece gündüz toplammi.Ya kızlar yabenim kızım günlük sadece 7 saat uyuyor. Bu normal midir? Sizinkiler kaç saat uyuyor toplamda
markasi ney cnm leke cikaricinin ondan alayimÖnce beyaz sabınla çitiliyorum sonra da bebekler için leke çıkarıcı da bekletiyorum geçiyor leke
Evet canımgece gündüz toplammi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?