2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen öyle ama şimdi yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak bu şekilde yoksa ileride bana bakmadın der
Aynen derler oysa binbir zahmet çekiliyorŞimdi bende yastık koydum dönmemesi gereken tarafa uyuyordu biraz mızırdandı sonra yine sızdı.Bakalım herşey güzel olur inşallah

Oğlum dünden beri pek bir huzursuz, doktor rota aşısı yapmaz dedi ama ona bağladım ben. Kulağını kaşıyor ve kafası ateşli, sürekli uyumak istiyor ama tam da dalamıyor, en son gece 4 buçukta yedi, onun dışında ne meme ne mama azıcık çekip bırakıyor. Ne oluyor anlamadım, sürekli alt dudağı sarkık

Bilmiyorum kuzum ya arastirma dedi ama bunlarda saglik calisani sonucta kafadan atmiyordur diye dusunuyorum. Dedigim gibi cok az bir ihtimaldir belki onemsenmiycek kadar ama iste tedirgin etti beni.
Bazı ebeler ne yazık ki o kadar yanlış bilgi veriyorlar ki. Ben hiç güvenmiyorum sağlık ocaklarına.

Aynen derler oysa binbir zahmet çekiliyorŞimdi bende yastık koydum dönmemesi gereken tarafa uyuyordu biraz mızırdandı sonra yine sızdı.Bakalım herşey güzel olur inşallah

bakalım az önce gazını çıkarttım tekrar yatırdım inşaAllah alkşır da düzelir kafası

Canım çok şükür kritik bı kilosu yok. Madem 5 dk emiyor bence sen önce ilk sütü sağ kenara koy bari son sütü daha ağırlıklı olarak içmiş olsun. Emmeyi bırakınca da kaşıkla sağdığını verirsin. Bı de uyurken değil de tam mayisip dalmak üzereyken veya yeni uyandığında veriyordum ben alıyordu.

Aslında ben de öyle dusunuyorum. Sonuçta kendi ellerimizle bebeği doğal olmayan bı nesneye bağımlı hale getiriyoruz. Ben hiç vermedim ama benim bebeğimin memeye düşkünlüğü meme de uyuma problemleri de yok. Sürekli bebeği memede susan anneleri de anlıyorum mecbur veriyolardir.

kizlar bebegin kakali kiyafetlerini neyke cikariosunuz 30 da 40 da yikanyinca cikmio hatta oncesinde aspirin sıktım makinaya koydum yine cikmamis

Ya kızlar ya benim kızım günlük sadece 7 saat uyuyor. Bu normal midir? Sizinkiler kaç saat uyuyor toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…