2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mikrop alır diye korkudan götüremiyorum ya hastaneler çok fena neşesi çok iyi sağlık problemi olsa devamlı ağlar keyifsiz olur diye düşünüyorum tamamen meme reddi gibi sanki
Randevu alirsin cnm tam o saatte girersin doktora. Yinede sen bilirsin tabi belki bi kolayligi vardir diye dusundum.

Kızlar biliyorsunuz biz neredeyse 40gundur meme reddi yaşıyoruz. Ilk başlarda zorladım acikinca mecbur emer dedim olmadı. Ben sürekli sağıp veriyorum yetmediği yerde mama veriyorum. Ama kızımın iştahı eskisi gibi değil az yiyor artık. Dün doktor kontrolü vardı 515 gram almış bu ayda mama desteği ile. Doktor gün içinde memeyi aralarda teklif et ama memede ağlatma dedi. Yoksa bir süre sonra gece emmeleride kesilir dedi. Tabi siz yinede kendi doktorunuza danışın.

Canım Pazartesi bende aldım randevu idrar testi falan istedimi doktor

Kızlar iyi ki doğdun babam kolajı yapan biri vardı kimdi o hangi programla yapmıştı. Babamızın doğum günü yaklaştı bir iki program indirdim ama fotoğraf sınırı varmış

Daha önce emzik emiyormuydu canım ya benim kız ellerini yiyor banada lazım
Canm bu tarz damaksız emziği seviyordu ama ağzında tutamıyordu düşürüyordu. Bunun arkasında oyuncak olduğu için sabit durabiliyor

Eklentiler

• 7F6315D4-DBA9-4B15-9806-E941F223C396.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar iyi ki doğdun babam kolajı yapan biri vardı kimdi o hangi programla yapmıştı. Babamızın doğum günü yaklaştı bir iki program indirdim ama fotoğraf sınırı varmış
Ben yaptım canım excelde yaptım paintte resim olarak aldım. Pc biliyomusun ?

Kızlar merhaba bexsero aşısı ne zaman oluyor biz 3 aylık oluyoruz saglık ocagının yaptıklarının yanında bir de rota aşısı olduk o kadar doktor bexsero için birsey demedi ya da ben atladım heralde sormayı

Ben dün sordum daha ileri aylarda yapacağım dedi. Bugün 4 aylık olduk.

Canm bu tarz damaksız emziği seviyordu ama ağzında tutamıyordu düşürüyordu. Bunun arkasında oyuncak olduğu için sabit durabiliyor
Maşallah minnoşa ya yeni girebildim bayadır giremiyordum çok tatlı olmuş şimdi okudum mesajlarını canım benim ki de yan yatmıyor hiç düz kafa oldu resmen ne yapmak lazım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…