2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hastaneler gaitada neye baktırıcaksınız hangi çeşidi diyo tıbbi bi sürü isim sayıyo bnde bilmiyodum direk gaita diyoduk akşam hangisini yaptıracaksınız öğrenin dediler. ikiminikprenses
Hiç ona bakmadık canım biz alelacele verdik, tam kaka yapmıştı test yazılmadan. Ondan bilemiyorum şimdi.

malesef canım. aynen yazacak çok şey varda burası yeri değil

Sadece gece emiyor canım gündüz bir kere emiyor
Aşabilecek miyiz bilmiyorum. Cebelleşirler aklıma hep sen geliyorsun. öyle bir ağlıyor ki sağıp veriyorum yoksa durduramıyoruz tahammülü tok açlıpa. Ağlarken morarıyor artık veriyorum . Senşn kisi doymayınca ağlamıyor mu?

Ne güzel alıştırmışsın canım, şimdi büyüdükçe daha zor sanki süreç

zeynep bir hafta oldu kakasını yapmayalı huzuru neşesi yerinde çok şükür ama fitil mi versem veya ilaç bilemedim zeytinyağı denedim faydası yok

Uyku eğitimine başladım bu sabah bakalım kaç gün istikrarla devam edeceğim.lütfen vazgeçmeye başlarsam beni gaza getirin de atlatayım şu süreci

ben senden daha kötüyüm benim ki biberonda bilmiyor gündüz uyku arası ağlamadan bir kez emiyor bide hep açlıktan ağlayıp ağlaya ağlaya emdiği var toplam 2 sayılır gecede 3 kez ağlamadan emiyor işte gece emdiği yarar diyor annem teselli oluyor işte

Cnm doktora sordun mu bu durumu. Allah korusun bi saglik sorunu olmasin. Cok ac kalmasida iyi olmaz

Kızlar meme reddi olanlar bir yorumda okumuştum. Kadın meme reddi yaşıyorum zannettim 1 ay boyunca ama bebeğin ağzında yara varmış parmağını emerken çizmiş yavrucak ondan ememiyormuş. Yani sizde böyle bir şey yok belki ama yine de bı kontrol edin.. nasıl emmeden ac kalıyor bebişler üzülüyorum valla

Cnm doktora sordun mu bu durumu. Allah korusun bi saglik sorunu olmasin. Cok ac kalmasida iyi olmaz
Mikrop alır diye korkudan götüremiyorum ya hastaneler çok fena neşesi çok iyi sağlık problemi olsa devamlı ağlar keyifsiz olur diye düşünüyorum tamamen meme reddi gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…