- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.101
Gaita test çeşidi derken?Ckolatakahve canım sizin gaita testinin çeşidi neydi? Kızlar bebeğime gaita testi yaptırıcaz ona göre yarın aşı olacak.Gaita testi yaptıranlar hangi çeşidini yaptırdınız?
Yok kız dün sabahın 6’sında yaptı
Hastaneler gaitada neye baktırıcaksınız hangi çeşidi diyo tıbbi bi sürü isim sayıyo bnde bilmiyodum direk gaita diyoduk akşam hangisini yaptıracaksınız öğrenin dediler.Gaita test çeşidi derken?
Hiç ona bakmadık canım biz alelacele verdik, tam kaka yapmıştı test yazılmadan. Ondan bilemiyorum şimdi.Hastaneler gaitada neye baktırıcaksınız hangi çeşidi diyo tıbbi bi sürü isim sayıyo bnde bilmiyodum direk gaita diyoduk akşam hangisini yaptıracaksınız öğrenin dediler.ikiminikprenses
malesef canım. aynen yazacak çok şey varda burası yeri değilNerden ne alacaklarını iyice şaşırdılar yaa.. aynı pakete farklı fiyat aman ne güzel ! Duydum şok oldum. Haber vermeden yapıyolar ki sipariş vermeye devam edilsin. Halkının 5 tlsine kalan bu devlette yaşıyoruz ne güzel. Yurt dışından bisey getirmek hata ki zaten. Yazılcak çok şey varda okuyup düzelten yok.
Aşabilecek miyiz bilmiyorum. Cebelleşirler aklıma hep sen geliyorsun. öyle bir ağlıyor ki sağıp veriyorum yoksa durduramıyoruz tahammülü tok açlıpa. Ağlarken morarıyor artık veriyorum . Senşn kisi doymayınca ağlamıyor mu?Sadece gece emiyor canım gündüz bir kere emiyor
Ne güzel alıştırmışsın canım, şimdi büyüdükçe daha zor sanki süreçBelki geçici bir dönemdir öyle çok duydum çünkü inş düzene girer bence bu neslin bebeleri meme sevmiyor benimki de pek istekli değil hani mama versem yiyecek beni de bırakacak okadar istekli ki ilk doğduğu günler mamaya alışmış beni istemiyordu zar zor alıştırdım o nedenle bilirim zor bir durum
denemediğim bebekle duş alma kaldı bekli onu denerim canımHer emziren annenin başına gelebilir: Meme reddi - Doç. Dr. Güliz Onat - Hürriyet Aile
Memeyle kavga ettirmeyinwww.hurriyetaile.com
ben senden daha kötüyüm benim ki biberonda bilmiyor gündüz uyku arası ağlamadan bir kez emiyor bide hep açlıktan ağlayıp ağlaya ağlaya emdiği var toplam 2 sayılır gecede 3 kez ağlamadan emiyor işte gece emdiği yarar diyor annem teselli oluyor işteAşabilecek miyiz bilmiyorum. Cebelleşirler aklıma hep sen geliyorsun. öyle bir ağlıyor ki sağıp veriyorum yoksa durduramıyoruz tahammülü tok açlıpa. Ağlarken morarıyor artık veriyorum . Senşn kisi doymayınca ağlamıyor mu?
maşaAllah sizeBu arada ben kendimi tanıtmadım hiç size.ismim Anıl.giresunluyum,ingilizce öğretmeniyim ve 2 erkek çocuk sahibiyim .tosbiğimle benEki Görüntüle 2246429
Cnm doktora sordun mu bu durumu. Allah korusun bi saglik sorunu olmasin. Cok ac kalmasida iyi olmazben senden daha kötüyüm benim ki biberonda bilmiyor gündüz uyku arası ağlamadan bir kez emiyor bide hep açlıktan ağlayıp ağlaya ağlaya emdiği var toplam 2 sayılır gecede 3 kez ağlamadan emiyor işte gece emdiği yarar diyor annem teselli oluyor işte
Mikrop alır diye korkudan götüremiyorum ya hastaneler çok fena neşesi çok iyi sağlık problemi olsa devamlı ağlar keyifsiz olur diye düşünüyorum tamamen meme reddi gibi sankiCnm doktora sordun mu bu durumu. Allah korusun bi saglik sorunu olmasin. Cok ac kalmasida iyi olmaz
MaşallahBu arada ben kendimi tanıtmadım hiç size.ismim Anıl.giresunluyum,ingilizce öğretmeniyim ve 2 erkek çocuk sahibiyim .tosbiğimle benEki Görüntüle 2246429
Tosunnnnnn maşallah sizeBu arada ben kendimi tanıtmadım hiç size.ismim Anıl.giresunluyum,ingilizce öğretmeniyim ve 2 erkek çocuk sahibiyim .tosbiğimle benEki Görüntüle 2246429
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?