- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.081
Artık bu aylarda kakayla doyup doymamasının alakası yok ki canım. O dediğin ilk haftalar için gerçerliydi. Benim kızım haftada 400 grlık 1 kutu mama bitiriyor ama 6 günde 1 kez kaka yapıyor.kızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
Bizim doktor bugün hala oturtmuyoruz dedi. 4 aylığız.Kızlar bebeklerinizi kucağınızda falan oturtuyomusunuz? Kaçıncı aya kdr oturtmamak gerekiyo kimi yerde 4 kimi yerde 6 yazııyo
Cnm endişe etme bi git bakalım gelişimiyle ilgili birşey yoksa takma benim oğlum da çok sık kaka yapardı ilaçlardan mı bilmyorım azaldı hatta ağlamaya başladı gaz çıkmuyor diye süt desen göğsüm 2 aydır yumulacıkkızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
Cnm ben değil ama eşim oturtuyor kızıyorum ana görmeyince yapıyor yine öyle tutunca duruyor ya adamın işine geliyor benim bildiğim 5 Aydan sonra destekli oturtmalıymışızKızlar bebeklerinizi kucağınızda falan oturtuyomusunuz? Kaçıncı aya kdr oturtmamak gerekiyo kimi yerde 4 kimi yerde 6 yazııyo
canm peki sen bebeğini nasil doyuruyorsun hep acmi kaliyor boş bez alıyorum diyosunuz ne bileyim şekeri filan düşmezmiMeme reddini aşamadık birkaçgündür moralim çok bozuk boş bez alıyorum 5 gündür kakada yok zaten fitille yapıyordu onuda yapamadı az emdiği için bağırsaklar dolmamış demekki
Konak için ilaç mı yazılır yahu. Bizim de çok konağımız vardı ilk ay. Yarım saatte bir yağ sürüp tarayın dedi. Bir de mustelanın konak şampuanını önerdi. Bunları kullandık 1 haftada tamamen bitti konak olayı.Ay ne güzel bir dr nerde bu keşke İstanbul’da olsa bizim ki bi gidiyoruz dayıyor bir dünya ilacı başındaki Konak için bile bir sürü ilaç yaZan bir adam
Sadece gece emiyor canım gündüz bir kere emiyorcanm peki sen bebeğini nasil doyuruyorsun hep acmi kaliyor boş bez alıyorum diyosunuz ne bileyim şekeri filan düşmezmi
Bende bi kaç sn otutturuyorum. Çunku elimden tutunca kaldiriyo kendini hemen geri yatmak istemiyo biraz oturur tutup geri yatiriyorum hemenCnm ben değil ama eşim oturtuyor kızıyorum ana görmeyince yapıyor yine öyle tutunca duruyor ya adamın işine geliyor benim bildiğim 5 Aydan sonra destekli oturtmalıymışız
Hemen suyla yıkayıp makinaya atıyorum çıkıyor ama her zaman olmuyor benim o yüzden diğer çamaşırlarla bekletmeden atıyorum 30 ya da 40 derecedekizlar bebegin kakali kiyafetlerini neyke cikariosunuz 30 da 40 da yikanyinca cikmio hatta oncesinde aspirin sıktım makinaya koydum yine cikmamis
Canım bizde de çok az var bir türlü banyo öncesi erkenden yapamadım yapıp yıkamadan kalsa 1 gün zararlı olur mu yıkamak gerekir mi illa .Konak için ilaç mı yazılır yahu. Bizim de çok konağımız vardı ilk ay. Yarım saatte bir yağ sürüp tarayın dedi. Bir de mustelanın konak şampuanını önerdi. Bunları kullandık 1 haftada tamamen bitti konak olayı.
canım süt çıkarıyorsa fazlasını çıkarıyordur bence ve dediğin gibi aç olsa ağlar bozma moralini birde bezin dende anlaşılırkızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
canim ya bizim de kaka sayimiz azaldi hatta gun icinde hic yapmadigi oluyor ama ertesi gun baya yapiyor o göğuslerin yumusamasi donemsel galiba bizde 3.5 aylik olduk benimde gecen hafta yumusakti bir hafta sutum azaldi yetmiyo sandim kafayi yiyecektim hergun gunde uc posta marul dere otu yedim duzeldi şukur bazen sol yumusak oluyo sagi emerkrn soldan akiyo famla damla dun kontrolumuz vardi 6.750 olmus sut olmasa kilo almaz takmiyorum artik sadece yemek su olayina dikkat ediyorum bebegin kilo aliyorsa yumusak olmasina takilma bencekızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
normal yani sence normal değil mi? sonuçta ülkeye mal giriyor! annemler 4 sene evvel bana almanyadan ptt den büyük koli yollamışlardı ve oradan 50euro ödemişlerdi ben de ayriyeten gümrük parası ödemiştim (60TL) 6 ay geçti tekrar yollamışlardı aynı boyutta kilo da bu sefer 120TL ödemiştim. yani türkiye devlet işine akıl ermez aynı yurt dışından telefon getirme işi gibi saçma sapan bir hal aldıKızlar aliexpressten alınan ürünlere vergi gelmiş paket başına 5 tl. Bilginiz olsun ona gore sipariş verin. Devlet nerden para kazanacağımı şaşırmış durumdayani 2 tl ye aldığımız şey oldu bize 7 tl
Canm zararlı olmaz ama geçmez de. Mustelanın konak şampuanını öneririmxCanım bizde de çok az var bir türlü banyo öncesi erkenden yapamadım yapıp yıkamadan kalsa 1 gün zararlı olur mu yıkamak gerekir mi illa .
gaita testinin çeşidimi var kiCkolatakahve canım sizin gaita testinin çeşidi neydi? Kızlar bebeğime gaita testi yaptırıcaz ona göre yarın aşı olacak.Gaita testi yaptıranlar hangi çeşidini yaptırdınız?
Nerden ne alacaklarını iyice şaşırdılar yaa.. aynı pakete farklı fiyat aman ne güzel ! Duydum şok oldum. Haber vermeden yapıyolar ki sipariş vermeye devam edilsin. Halkının 5 tlsine kalan bu devlette yaşıyoruz ne güzel. Yurt dışından bisey getirmek hata ki zaten. Yazılcak çok şey varda okuyup düzelten yok.normal yani sence normal değil mi? sonuçta ülkeye mal giriyor! annemler 4 sene evvel bana almanyadan ptt den büyük koli yollamışlardı ve oradan 50euro ödemişlerdi ben de ayriyeten gümrük parası ödemiştim (60TL) 6 ay geçti tekrar yollamışlardı aynı boyutta kilo da bu sefer 120TL ödemiştim. yani türkiye devlet işine akıl ermez aynı yurt dışından telefon getirme işi gibi saçma sapan bir hal aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?