- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.141
Saol canim ama baktim bulamadim link atma sansin var miMinicity sitesinden aldım canm. Denenebilir bence
Ben bu zamana kadar hep yedim bi azalma olmadi azcik yemeden birsey olmaz ki.Kızlar nane ve maydanoz sütü azaltıyor ama canım çekti iki dal yesem bı şey olmaz di mi
Sagdigim sütü içtiği için istemedi. Herhangi başka sorunuda olmadığı için gerek yok dedi. Ama ağlaması falan varsa idrar yolu olabilir tahlil gerekir dedi bizde şimdilik yok o tarz bu sorun diye yapmadım.Canım Pazartesi bende aldım randevu idrar testi falan istedimi doktor
Maşallah canım güle güle kullansın fıstıkDildildil canım emziğimiz geldi. Şimdilik pek sevdi. Ağzından da düşmüyor. Bakalım inşallah böyle devam eder
Biz 3.ayda yaptık canım.Kızlar merhaba bexsero aşısı ne zaman oluyor biz 3 aylık oluyoruz saglık ocagının yaptıklarının yanında bir de rota aşısı olduk o kadar doktor bexsero için birsey demedi ya da ben atladım heralde sormayı
biz 5800gr olduk ve minnies 3 numara kullanıyoruz. çok memnunum şimdiye kadar hiç sızdırma yapmadıBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
Ben 1 ayı geçti prima 3 kullanıyorum 6 kiloydu ozamanBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
canim ben prima 2kullaniyorum 6kilo oğlum. molfix 3aldim ama kalibi kucuk geldi bacaklarinda hep iz yapiyoBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
Biz de adanaya gideceğiz 2 hafta sonra.ben de öneri varsa alabilirim ilk kez bebekle uçağa bineceğimkizlar haftaya oglumla izmirden samsuna gitcez pegasusla.ben gerginim tabi biraz.onerisi olan var mi.acaba genis koltuk secimi falan yapmali miyim
ben 3 prima kullanıyorum memnunum sızdırmıyor kilomuz 6Bez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
biz vanda görev yaparken büyük kızımla vandan ankaraya sık sık uçak yolculuğu yapardık kalkış ve iniş esnasında emzirme örtünüzle rahat emzirebileceginizi dusunurseniz emzirin yahut biberon aliyorsa biberonu verin.eğer oda yoksa emzik alıyorsa emziğini verin.maksat yutkunma hareketlerinin sık sık olması.orta kulaktaki dengeyi sağlıyormuş doktorumuzun önerileri bunlardı.benim kız ozamanlar emzik alıyordu emziğini veriririm hic bi sorunda yasamadikBiz de adanaya gideceğiz 2 hafta sonra.ben de öneri varsa alabilirim ilk kez bebekle uçağa bineceğim
Biz de Adana'ya gideceğiz canım seçimden sonraBiz de adanaya gideceğiz 2 hafta sonra.ben de öneri varsa alabilirim ilk kez bebekle uçağa bineceğim
Biz bayadir 3 numaraya gectikBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
Canm bizde 1.5 ay omce ucak yolculuğu yaptik. Kalkarken emdi ve inene kadar uyudu. Inis anolsundan sonra ben yine memeyi verdim. Kulaklarinin basinctan etkilenmemesi icin emme hareketlerini yapmasi gerekiyor. Ben yanima mamada almistim ne olur ne olmaz diye.kizlar haftaya oglumla izmirden samsuna gitcez pegasusla.ben gerginim tabi biraz.onerisi olan var mi.acaba genis koltuk secimi falan yapmali miyim
Bizimki emzikte almıyor biberonda.her an emen bir çocukta değil.emzirmeye çalışırım da emmezse ne yapacağım bilemiyorumbiz vanda görev yaparken büyük kızımla vandan ankaraya sık sık uçak yolculuğu yapardık kalkış ve iniş esnasında emzirme örtünüzle rahat emzirebileceginizi dusunurseniz emzirin yahut biberon aliyorsa biberonu verin.eğer oda yoksa emzik alıyorsa emziğini verin.maksat yutkunma hareketlerinin sık sık olması.orta kulaktaki dengeyi sağlıyormuş doktorumuzun önerileri bunlardı.benim kız ozamanlar emzik alıyordu emziğini veriririm hic bi sorunda yasamadik
Prima kullanıyoruz tam 3 aylık olduk 3 numara ama bir aydır kullanıyoruz nerdeyse bugün Dr a gittik 6.5 kilo kızımBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
serum fizyolojik yanına al canım eğer emmiyorsa. yutkunur en azından ve kulaklara zarar vermez. klimalara dikkat et oturduğun yerdekini kapat dokunmasın.Bizimki emzikte almıyor biberonda.her an emen bir çocukta değil.emzirmeye çalışırım da emmezse ne yapacağım bilemiyorum
Kendi serce psrmagini ver cnmBizimki emzikte almıyor biberonda.her an emen bir çocukta değil.emzirmeye çalışırım da emmezse ne yapacağım bilemiyorum
Emziği versem çiğnerken iterken falan işe yarar mı acaba?Kendi serce psrmagini ver cnm
Maşallah onaaDildildil canım emziğimiz geldi. Şimdilik pek sevdi. Ağzından da düşmüyor. Bakalım inşallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?