2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?

Canım Pazartesi bende aldım randevu idrar testi falan istedimi doktor
Sagdigim sütü içtiği için istemedi. Herhangi başka sorunuda olmadığı için gerek yok dedi. Ama ağlaması falan varsa idrar yolu olabilir tahlil gerekir dedi bizde şimdilik yok o tarz bu sorun diye yapmadım.
Dildildil canım emziğimiz geldi. Şimdilik pek sevdi. Ağzından da düşmüyor. Bakalım inşallah böyle devam eder
Maşallah canım güle güle kullansın fıstık
Biz 3.ayda yaptık canım.

biz 5800gr olduk ve minnies 3 numara kullanıyoruz. çok memnunum şimdiye kadar hiç sızdırma yapmadı

Ben 1 ayı geçti prima 3 kullanıyorum 6 kiloydu ozaman

canim ben prima 2kullaniyorum 6kilo oğlum. molfix 3aldim ama kalibi kucuk geldi bacaklarinda hep iz yapiyo

kizlar haftaya oglumla izmirden samsuna gitcez pegasusla.ben gerginim tabi biraz.onerisi olan var mi.acaba genis koltuk secimi falan yapmali miyim

ben 3 prima kullanıyorum memnunum sızdırmıyor kilomuz 6

Biz de adanaya gideceğiz 2 hafta sonra.ben de öneri varsa alabilirim ilk kez bebekle uçağa bineceğim
biz vanda görev yaparken büyük kızımla vandan ankaraya sık sık uçak yolculuğu yapardık kalkış ve iniş esnasında emzirme örtünüzle rahat emzirebileceginizi dusunurseniz emzirin yahut biberon aliyorsa biberonu verin.eğer oda yoksa emzik alıyorsa emziğini verin.maksat yutkunma hareketlerinin sık sık olması.orta kulaktaki dengeyi sağlıyormuş doktorumuzun önerileri bunlardı.benim kız ozamanlar emzik alıyordu emziğini veriririm hic bi sorunda yasamadik

kizlar haftaya oglumla izmirden samsuna gitcez pegasusla.ben gerginim tabi biraz.onerisi olan var mi.acaba genis koltuk secimi falan yapmali miyim
Canm bizde 1.5 ay omce ucak yolculuğu yaptik. Kalkarken emdi ve inene kadar uyudu. Inis anolsundan sonra ben yine memeyi verdim. Kulaklarinin basinctan etkilenmemesi icin emme hareketlerini yapmasi gerekiyor. Ben yanima mamada almistim ne olur ne olmaz diye.

Bizimki emzikte almıyor biberonda.her an emen bir çocukta değil.emzirmeye çalışırım da emmezse ne yapacağım bilemiyorum

Prima kullanıyoruz tam 3 aylık olduk 3 numara ama bir aydır kullanıyoruz nerdeyse bugün Dr a gittik 6.5 kilo kızım

Bizimki emzikte almıyor biberonda.her an emen bir çocukta değil.emzirmeye çalışırım da emmezse ne yapacağım bilemiyorum
serum fizyolojik yanına al canım eğer emmiyorsa. yutkunur en azından ve kulaklara zarar vermez. klimalara dikkat et oturduğun yerdekini kapat dokunmasın.

Dildildil canım emziğimiz geldi. Şimdilik pek sevdi. Ağzından da düşmüyor. Bakalım inşallah böyle devam eder
Maşallah onaa canım bende uyku arkadaşı alicam, emzik hiç vermedim. Bunu almak istiyorum, emsin istiyorum ama ağzından kaydırıp, bi yerlere değdirip yine ağzına alır ilerde diye de emzikli almasam mi diyorum. Çünkü yıllarca kullandiricam. Ben uyku arkadaşımı çok uzun yıllar kullanmışım. Bir gün kaybetmiş ve ağlaya ağlaya uyuyamamışım. Annemgil bulmuş öyle uyumuşum. Sence almalı miyiz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…