- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.181
Yok canım benim ki şundanBende inanıyorum canım, benim ayim evdeydi. Bi çocuk bize sormadan alıp götürmüş 3 sene önce. Ağlamıştım bile. Onsuz uyuyamazdım.
Bende alicam ama emzikli mi alsam diye düşünüyorum. Sen de mi oioi almıştın?
Bizimkide ne bulursa agzina götürüyor ve saç yolmaya bayiliyorAynen aynen ayaklarını fark etmeye başlamış ona ittiriyor kendini eşime diyorum bu bi başlasa yürüyeme tutabilene aşk olsun :)
Benim oglan kendi kendine uyuyor ama maalesef gece 2 de falanİyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?
Benimde memede uyuyor ve tek uyudugu zaman sanki aç bırakmışım gibi hissediyorumGece uykusuna hep memede giriyor. Aslında alıştırmak isterdim ama uyuyan bebeyi alıştırcam diye uyandırmaya kıyamadım. Simdilik memede uyuyoruz
Beyaz gürültüyü açıyorum 15 dk içinde uyuyor. Gün içinde de aynı şekilde gece uykusunda da. Artık onu açınca uyumasinin gerektiğini biliyor.İyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?
2 tane banyo havlusu var biri yumuşacık diğeri daha sert yani bence kumaşla ilgili birşey. Markalarını yazarım bi ara. Ben direk havluyla kurulamıyorum zaten muslin seriyorum içine onunla alıyorum ilk ıslaklığı.Kızlar bir sorum olacak bebeğinize kullandığınız havlular sertleşti mi ? Yumuşatıcı kullanmadığımız için kazık gibi oldular ve vücuduna sürtmeye korkuyorum .. sizinkiler ne durumda hangi marka kullandınız acaba benimki kasar sertleşti mi ?
Biz de 6 ya yaklaşırken 3 e geçtik dünya varmış demiştimBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
Evet bunu da çok beğeniyorum. Valla kararsız kaldimYok canım benim ki şundan
Ben öyle müzikleri açınca biraz duruyor ama ellerini sıkıyor, kendini kasıyor emerek uyuyor böyle devam edeceğiz muhtemelenBeyaz gürültüyü açıyorum 15 dk içinde uyuyor. Gün içinde de aynı şekilde gece uykusunda da. Artık onu açınca uyumasinin gerektiğini biliyor.
Video çekicem birgün uyuduğu anın çok kısa süredeBeyaz gürültüyü açıyorum 15 dk içinde uyuyor. Gün içinde de aynı şekilde gece uykusunda da. Artık onu açınca uyumasinin gerektiğini biliyor.
Gündüz uykusu?Gece uykusuna hep memede giriyor. Aslında alıştırmak isterdim ama uyuyan bebeyi alıştırcam diye uyandırmaya kıyamadım. Simdilik memede uyuyoruz
O saatten sonra artık bi zahmet uyusunlarBenim oglan kendi kendine uyuyor ama maalesef gece 2 de falan
Walla memede uyuyodu 2 hafta öncesine kadar bi gün akşam 9 da çok huysuz oldu karnını doyurdum yatırdım yatağına tesadüfen açtım onu 10 dk içinde derin uykuya daldı. O günden beri onunla uyuyoBen öyle müzikleri açınca biraz duruyor ama ellerini sıkıyor, kendini kasıyor emerek uyuyor böyle devam edeceğiz muhtemelen
Benimkinin herşeyi sertleşti mahvoldu yumuşatıcı kullanmıyodum kullanmaya başladım yinede düzelmedi ...Kızlar bir sorum olacak bebeğinize kullandığınız havlular sertleşti mi ? Yumuşatıcı kullanmadığımız için kazık gibi oldular ve vücuduna sürtmeye korkuyorum .. sizinkiler ne durumda hangi marka kullandınız acaba benimki kasar sertleşti mi ?
Çek canım inşallah öğrenir öylede giderVideo çekicem birgün uyuduğu anın çok kısa sürede
Herşey bu güncelleme yüzünden oldu. Ben gün içinde hastalıklı gibi telefonu elimden düşürmezken şimdi günde 1-2 defa anca giriyorum site bi değişik oldu ya albenili gitti az önce de dilek uyardı instagramdan nerelerdesin sen diye öyle geldi aklıma da girdim yoksa aklıma gelmiyor diyebilirim neden böyle oldu bilmiyorumKızlar yaaartık çok az mesajlar oluyo kopmaya başlamadık demi yazanlar genelde aynı kişiler yoklama mi yapsak? Kimler okuyor mesajları????? ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?