- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.201
Bende sitenin bu haline hiç alışamadım bildirimleride hep kaçırıyorumHerşey bu güncelleme yüzünden oldu. Ben gün içinde hastalıklı gibi telefonu elimden düşürmezken şimdi günde 1-2 defa anca giriyorum site bi değişik oldu ya albenili gitti az önce de dilek uyardı instagramdan nerelerdesin sen diye öyle geldi aklıma da girdim yoksa aklıma gelmiyor diyebilirim neden böyle oldu bilmiyorum
Bende öyle ve bi soğuma geldi. Eşim çok baskı yaptı da bilin altıma mı işledi acabaBende sitenin bu haline hiç alışamadım bildirimleride hep kaçırıyorum
HahahahBende öyle ve bi soğuma geldi. Eşim çok baskı yaptı da bilin altıma mı işledi acaba
benimki 1 haftadir basladi canim ya bem bisey yapmadim sadece 1. ayindan beri saat 8 de tulumunu giydirip emdirip ısigi kapatip yatirdim uyumadiysa kucagimiza aldiysal bile isik kapali gece lambasi yanar halde aldik diger cocuklarimin uykulati vok duzenliydi ikinci aylari olmadan saat 8 de gece uykusuna gecerlerdi gece emmeye kalkip emip uyirdular bunda korktum geceleri uyumayacak ama cok sukur 1 haftadir saat 7.30 oldumu cok huysuzlasiyo gozleri kapaniyor emdiriyorum emzigini veriyorum ama yol 10 15 dakika debeleniyo kucagimda kafasini kolumun altina sokuyo biraz salluyorum piş pişliyorum kucagida sakilesip mayisinca yatagina yatirip eline uyku arkadasi veriyorum uyuyo col sukur uyku arkadasida kadife kumas ayi kafasi var ibce bisey vermeden once bir gun atletimin icinde tasidimİyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?
Ahh yaaHerşey bu güncelleme yüzünden oldu. Ben gün içinde hastalıklı gibi telefonu elimden düşürmezken şimdi günde 1-2 defa anca giriyorum site bi değişik oldu ya albenili gitti az önce de dilek uyardı instagramdan nerelerdesin sen diye öyle geldi aklıma da girdim yoksa aklıma gelmiyor diyebilirim neden böyle oldu bilmiyorum
Tam benim bebekligim.bu arada kolik muzigini de acip odaya koyiyorum dalana kadar caliyor bide benim ortanca kizim hem ayni basortu hem ayni ayi ile uyurdu gunduzde elinden birakmazdi bide emzik 3+1 dolasti
canım kafasının arkasına destek koyarak yatıracağız mecbur.Maşallah minnoşa ya yeni girebildim bayadır giremiyordum çok tatlı olmuş şimdi okudum mesajlarını canım benim ki de yan yatmıyor hiç düz kafa oldu resmen ne yapmak lazım bilmiyorum
Ötle yazınca öıkar canm aslında. E bebekte de varmışSaol canim ama baktim bulamadim link atma sansin var miya da ne diye aratmaliyim? Oioi emzikli uyku arkadasi degil mi, cikmadi hic.
minies 3 numara kullanıyorız. Aşırı memnunum hiç sızdırmadıBez olarak ne kullanıyorsunuz bizde cok fazla sızdırma olmaya basladı gece acmıyorum hiç artık kakayı sabah yapmaya basladı diye yine de prima 2 numara sızdırdı kilosu 6 ya yaklaşmıştır bizimkinin ne kullansam sizce ? 3 numara büyük mü olur?
canm ben emziğe alışsın çok istiyorum. İlerde çok rahat ederiz. Bununla emziğe alıştıracağım inşallah. Başka türlü alıştıramadım.Maşallah onaacanım bende uyku arkadaşı alicam, emzik hiç vermedim. Bunu almak istiyorum, emsin istiyorum ama ağzından kaydırıp, bi yerlere değdirip yine ağzına alır ilerde diye de emzikli almasam mi diyorum. Çünkü yıllarca kullandiricam. Ben uyku arkadaşımı çok uzun yıllar kullanmışım. Bir gün kaybetmiş ve ağlaya ağlaya uyuyamamışım. Annemgil bulmuş öyle uyumuşum. Sence almalı miyiz?
Aynen ben de. Hevesle emmek istediği memeye yumuldugu tek zaman uyku zamanı. Memede uyuması hoşuma da gidiyor oyuzdenBenimde memede uyuyor ve tek uyudugu zaman sanki aç bırakmışım gibi hissediyorum
Gündüz de memede giriyor. Gündüz 3 kez uyuyor birer saat bazen uzuyor tabi bebek sonuçta değişiyor. Akşam erken uyuyor. Uyku saatini çok fazla kaçırmışsa ve memede uyuyamamışsa kollarımda ya da ayağımda hafif sallayıp uyutuyorum. Çok ısrarcı da olmuyorum gece uykusuna biraz daha erken giriyor gündüz az uyumussaGündüz uykusu?
Gece 2de derken 2ye kadar uyumuyor mu? Uyuyor da gece mı kendi kendine dalabiliyorBenim oglan kendi kendine uyuyor ama maalesef gece 2 de falan
Ben uyku arkadaşı tavşan almıştım ve eline veriyordum sürekli emerken falan yatarken beşiğinde oluyordu öyle çok alıştı onsuz yapamıyorKızlar bebek uyku arkadaşını nasıl ediniyor. Kendisi mi seçiyor yoksa al bakalım bıraktık senin uyku arkadaşı deyince alcak mı yani
Akşam 10 gibi memede uyumaya başliyor ama yerine yatırdımmı hemen uyanıyor. Ama gece 2 oldu mu uzun uykuya dalıyor.Gece 2de derken 2ye kadar uyumuyor mu? Uyuyor da gece mı kendi kendine dalabiliyor
5800gr'ız biz ve hiç sıkma sızma olmadı bizde canımMinies 3 numara kullananlar bebişleriniz kaç kg? Benim kızım 5300 falan bacaklardan sıkıyor ama bel kısmı bol geliyor sanki bu yüzden kakası beline kadar çıkıyor bazenBiraz daha sık bağlasam rahatsız eder miyim acaba
Benimki 5250 gram canm. Öyle bir sorunla karşılaşmadık. Yani beli bol gelmiyor. Seninki ince belli biz kız olacak galibaMinies 3 numara kullananlar bebişleriniz kaç kg? Benim kızım 5300 falan bacaklardan sıkıyor ama bel kısmı bol geliyor sanki bu yüzden kakası beline kadar çıkıyor bazenBiraz daha sık bağlasam rahatsız eder miyim acaba
Masallah serra'ya. Yerim onu ben. ❤Sizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundandiğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.
Ya ben de şaşırdım. Kırmızı falan dikkatini çeker diye düşünüyordum siyah beyaza ölüyor. Demek ki genel bir durumMasallah serra'ya. Yerim onu ben. ❤
Canım bizimki de desenli siyah beyaz bir şey giyince, emmeyi bırakıp inceliyor. Bu aylarda sadece bu renkleri görüyo diye okumuştum
Evet canım. Zekâ kartları bile siyah beyaz o yüzdenYa ben de şaşırdım. Kırmızı falan dikkatini çeker diye düşünüyordum siyah beyaza ölüyor. Demek ki genel bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?