2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende sitenin bu haline hiç alışamadım bildirimleride hep kaçırıyorum

İyi geceler...Kızlar bebeğiniz kendi kendine uyumaya başladımı alıştırmaya çalışıyomusunuz.?
benimki 1 haftadir basladi canim ya bem bisey yapmadim sadece 1. ayindan beri saat 8 de tulumunu giydirip emdirip ısigi kapatip yatirdim uyumadiysa kucagimiza aldiysal bile isik kapali gece lambasi yanar halde aldik diger cocuklarimin uykulati vok duzenliydi ikinci aylari olmadan saat 8 de gece uykusuna gecerlerdi gece emmeye kalkip emip uyirdular bunda korktum geceleri uyumayacak ama cok sukur 1 haftadir saat 7.30 oldumu cok huysuzlasiyo gozleri kapaniyor emdiriyorum emzigini veriyorum ama yol 10 15 dakika debeleniyo kucagimda kafasini kolumun altina sokuyo biraz salluyorum piş pişliyorum kucagida sakilesip mayisinca yatagina yatirip eline uyku arkadasi veriyorum uyuyo col sukur uyku arkadasida kadife kumas ayi kafasi var ibce bisey vermeden once bir gun atletimin icinde tasidim kizim basortume alismisti ve sadece aynisi cok zorluk cekmistik oglum dugmeyle uyurdu buna kayboldumu bulunmasi kolay bise olsun istedim simdi aynindan bitanede yedek alacagim bence bebekleri kendi haline birakip takip etmek lazim vakti geldimi kendinden oturuyor duzenleri ayy ne kadar uzun yazmisim

bu arada kolik muzigini de acip odaya koyiyorum dalana kadar caliyor bide benim ortanca kizim hem ayni basortu hem ayni ayi ile uyurdu gunduzde elinden birakmazdi bide emzik 3+1 dolasti

Ahh yaa hiç iyi olmadi bu canim önce oku oku bitmezdi sayfalar

bu arada kolik muzigini de acip odaya koyiyorum dalana kadar caliyor bide benim ortanca kizim hem ayni basortu hem ayni ayi ile uyurdu gunduzde elinden birakmazdi bide emzik 3+1 dolasti
Tam benim bebekligim. annemin basortusu+ayicigim+bitmek bilmeyen emziklerim sayısız emzik eskitmisim ne yaptıysam artık

Maşallah minnoşa ya yeni girebildim bayadır giremiyordum çok tatlı olmuş şimdi okudum mesajlarını canım benim ki de yan yatmıyor hiç düz kafa oldu resmen ne yapmak lazım bilmiyorum
canım kafasının arkasına destek koyarak yatıracağız mecbur.
Saol canim ama baktim bulamadim link atma sansin var mi ya da ne diye aratmaliyim? Oioi emzikli uyku arkadasi degil mi, cikmadi hic.
Ötle yazınca öıkar canm aslında. E bebekte de varmış depresif polyanna yazmış
minies 3 numara kullanıyorız. Aşırı memnunum hiç sızdırmadı
canm ben emziğe alışsın çok istiyorum. İlerde çok rahat ederiz. Bununla emziğe alıştıracağım inşallah. Başka türlü alıştıramadım.

Gündüz uykusu?
Gündüz de memede giriyor. Gündüz 3 kez uyuyor birer saat bazen uzuyor tabi bebek sonuçta değişiyor. Akşam erken uyuyor. Uyku saatini çok fazla kaçırmışsa ve memede uyuyamamışsa kollarımda ya da ayağımda hafif sallayıp uyutuyorum. Çok ısrarcı da olmuyorum gece uykusuna biraz daha erken giriyor gündüz az uyumussa

Kızlar bebek uyku arkadaşını nasıl ediniyor. Kendisi mi seçiyor yoksa al bakalım bıraktık senin uyku arkadaşı deyince alcak mı yani
Ben uyku arkadaşı tavşan almıştım ve eline veriyordum sürekli emerken falan yatarken beşiğinde oluyordu öyle çok alıştı onsuz yapamıyor

Minies 3 numara kullananlar bebişleriniz kaç kg? Benim kızım 5300 falan bacaklardan sıkıyor ama bel kısmı bol geliyor sanki bu yüzden kakası beline kadar çıkıyor bazen Biraz daha sık bağlasam rahatsız eder miyim acaba

5800gr'ız biz ve hiç sıkma sızma olmadı bizde canım

Sizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundan diğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.

Eklentiler

• 9B3C4A31-B55F-4325-8F4F-4E44B7D30F55.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 77
Benimki 5250 gram canm. Öyle bir sorunla karşılaşmadık. Yani beli bol gelmiyor. Seninki ince belli biz kız olacak galiba

Masallah serra'ya. Yerim onu ben. ❤
Canım bizimki de desenli siyah beyaz bir şey giyince, emmeyi bırakıp inceliyor. Bu aylarda sadece bu renkleri görüyo diye okumuştum

Masallah serra'ya. Yerim onu ben. ❤
Canım bizimki de desenli siyah beyaz bir şey giyince, emmeyi bırakıp inceliyor. Bu aylarda sadece bu renkleri görüyo diye okumuştum
Ya ben de şaşırdım. Kırmızı falan dikkatini çeker diye düşünüyordum siyah beyaza ölüyor. Demek ki genel bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…