- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.221
Gündüz uykusu?
canım zaten ilk bebekler siyah beyaz renkleri daha çok görürler ondan ben ilk bebeğimde kartlar almıştım onda 0 6 ay kartları hep siyah beyaz 6 ay ve sonrakiler renkliSizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundandiğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.
Zeynoda siyah beyaza bayılıyor huysuz oldugunda perdenin önünde mama veriyorum beyaz perdeye baklalara doyamıyorSizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundandiğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.
Herşey bu güncelleme yüzünden oldu. Ben gün içinde hastalıklı gibi telefonu elimden düşürmezken şimdi günde 1-2 defa anca giriyorum site bi değişik oldu ya albenili gitti az önce de dilek uyardı instagramdan nerelerdesin sen diye öyle geldi aklıma da girdim yoksa aklıma gelmiyor diyebilirim neden böyle oldu bilmiyorum
Çok komik yaKızlar, kızım kendi kendine ilk defa uyudu, hemde oyun halısındaağlamadı da, maşallah yavruma 5 gündür gece uykusunda bile sıkıntı vardı, düzene giriyor. Çok uykusuz kalmış demek ki prensesim
maşaAllah bensu ikra'yaKızlar, kızım kendi kendine ilk defa uyudu, hemde oyun halısındaağlamadı da, maşallah yavruma 5 gündür gece uykusunda bile sıkıntı vardı, düzene giriyor. Çok uykusuz kalmış demek ki prensesim
Canim benim ki tam da bu zebradaki renklere bayiliyor. Siyah beyaz kırmızı ve son zamanlarda yeni yeni sarı da ilgisini çekiyor. Hangi siteden aldın emziği bakayım varsa ben de alayim bu zebradanSizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundandiğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.
Sorma canım yaaÇok komik ya. Bi takla atmadigimiz kaliyor uyutana kadar kendi kendine uyumayı başardığı yere bak.
Inşallah kuzum.maşaAllah bensu ikra'yainşaAllah düzene girer uykusu.
Oğlum kırmızı hastasıSizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundandiğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.
Sizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundandiğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.
Maşallah kuzumaKızlar, kızım kendi kendine ilk defa uyudu, hemde oyun halısındaağlamadı da, maşallah yavruma 5 gündür gece uykusunda bile sıkıntı vardı, düzene giriyor. Çok uykusuz kalmış demek ki prensesim
NefisssYeni aile kombinimiztabi ki süslü birşey giymemiz beklenemezdi bizden
Hangisinin benim olduğunu söylememe gerek yok sanırım
Hepimizinkisine maşallah kuzumMaşallah kuzuma
Minicity canm. Çok beğendim bu oyuncağı. Kuyruğu ve bacakları hışırtılıCanim benim ki tam da bu zebradaki renklere bayiliyor. Siyah beyaz kırmızı ve son zamanlarda yeni yeni sarı da ilgisini çekiyor. Hangi siteden aldın emziği bakayım varsa ben de alayim bu zebradan
Ahahah babası giydirmiş sabah. Ben bunlarla başedemiyorum ana oğul
Yaaaa yerin ben onuBenimki 5250 gram canm. Öyle bir sorunla karşılaşmadık. Yani beli bol gelmiyor. Seninki ince belli biz kız olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?