2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gündüz uykusu?
canım zaten ilk bebekler siyah beyaz renkleri daha çok görürler ondan ben ilk bebeğimde kartlar almıştım onda 0 6 ay kartları hep siyah beyaz 6 ay ve sonrakiler renkli

Zeynoda siyah beyaza bayılıyor huysuz oldugunda perdenin önünde mama veriyorum beyaz perdeye baklalara doyamıyor buaralar kırmızıda ilgisini baya çekiyor.

Bende yazamıyorum keşke grup kursak İnstagramda diyorduk merak ettiklerimizi soramıyoruz cevap veremiyoruz

Kızlar, kızım kendi kendine ilk defa uyudu, hemde oyun halısında ağlamadı da, maşallah yavruma 5 gündür gece uykusunda bile sıkıntı vardı, düzene giriyor. Çok uykusuz kalmış demek ki prensesim
Çok komik ya. Bi takla atmadigimiz kaliyor uyutana kadar kendi kendine uyumayı başardığı yere bak.

Kızlar, kızım kendi kendine ilk defa uyudu, hemde oyun halısında ağlamadı da, maşallah yavruma 5 gündür gece uykusunda bile sıkıntı vardı, düzene giriyor. Çok uykusuz kalmış demek ki prensesim
maşaAllah bensu ikra'ya inşaAllah düzene girer uykusu.

Bizde yataga giriyoruz memede uyuyup kalıyoruz gündüzde ben evi toplarken beşige atıyorum beşikteki oyuncaklarla oynarken uyuyup kalıyor alıştırıyorum o şekilde

Canim benim ki tam da bu zebradaki renklere bayiliyor. Siyah beyaz kırmızı ve son zamanlarda yeni yeni sarı da ilgisini çekiyor. Hangi siteden aldın emziği bakayım varsa ben de alayim bu zebradan

Oğlum kırmızı hastası

ruhum_mavi Yelek giydirmişsin:)

Canim benim ki tam da bu zebradaki renklere bayiliyor. Siyah beyaz kırmızı ve son zamanlarda yeni yeni sarı da ilgisini çekiyor. Hangi siteden aldın emziği bakayım varsa ben de alayim bu zebradan
Minicity canm. Çok beğendim bu oyuncağı. Kuyruğu ve bacakları hışırtılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…