2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
0-3 de siyah beyaz kırmızı, 3-6 da da kontrast renkler diye biliyorum. Tam ayına göre göndermişler

Aynen cnm ya ben sürekli girerdim şimdi sıtkım sıyrıldı ben mi beceremiyorum yoksa herkes mi aynı anlayamadım salak saçma birşey yaptılar artık yazıları bile kaçırır oldum

evet aslinda zamani geldimi iykularinin aciktiklarinin vs sinyalini veriyolar da biz acele ediyoruz beklemel lazim Bende bunda farkettim bu olayi diger cocuklarimda acele etmisim hep

Ben uyku arkadaşı tavşan almıştım ve eline veriyordum sürekli emerken falan yatarken beşiğinde oluyordu öyle çok alıştı onsuz yapamıyor
Ben eline ne versem emiyor. Uyku arkadasini emiyor mu sizinki? Bi ayi arkadsi var benim kzimin da ama uyku arkadasi degil gunduz isim varken onunla otursun diye. Fazla kalinca emmeye basliyor onu

Biraz tutuyorum yorulunca yatırmayı deniyorum uyanınca tekrar emziriyorum uyuycak gibiyse bekliyorum uyumayacaksa salonda oynatıp iyice yoruyorum
Allah yardımcın olsun ilk ay 12 de yatıyordu bebeğim ve hep kucaktaydı çok yorucuydu. Gerçi yorgunluk baki kaldı bende. Dün 7 de yattı mesela saat başı mızırdandı emzir alt değis derken 7 de uyandı. Ben hiç uyuyamamışım. Bir iki gündür sütüm az sanırım. Oysa çok dikkat ediyorum kuru meyve kompostosu iciyordum buara

arkadaşlar hatırladığım kadarıyla yıldız ruhum_mavi ve Ayşegül Minik bebis sizin bebişler de kaka sorunu vardı. fitilin ismi ne acaba? yarın ben eczaneye gidip alacam çünkü 10 gün olacak bizde

Kolik bebeğe tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar müzik vs işe yaramıyor hep kısa süreli çözümler eski mesajlarınızı okudum ayıcıklarla falan uyumaya başlamışsınız maşallah nasıl dikkatlerini çekiyor benim oğluşun dikkati memeden başka bişey çekmiyor bi 2 dakika bakıyor sonra gene çığlık oyun halısı çıngırak bilmem ne yok balonların içine makarnalar koydum pıtır pıtır oynayalım diye yok dönence yine kısa süreli bakıyor ne yapacağımı şaşırdım kafasını da hala tam olarak tutmuyor oturma isteği çok var kendi kendine dönmeye kalkmaya çalışıyor ellerinden tutarak oturuyor yorulunca gene ağlıyor çocuk hep ağlama modunda sinirlerimi bozuyor iyice

arkadaşlar minikleriniz gazını kendileri çıkarabiliyorlar mı? benim minnak hala kendisi çıkartamıyor ve sürekli uykusundan uyanıyor

Gliserin kansuk fitil canm. Ama bebeğin sıkıntısı yoksa yapma bekle derim. Çok sıkıntı yarattığında yapıyorum ben fitil. Şimdiye kadar 1 defa yaptım.

arkadaşlar minikleriniz gazını kendileri çıkarabiliyorlar mı? benim minnak hala kendisi çıkartamıyor ve sürekli uykusundan uyanıyor
Biz 2 aylık bile değilken bıraktık canm gaz çıkarmayı ama benimki doğduğundan beri çok rahat gaz çıkarıyordu. Karnını doyurup gaz çıkarmak için daha kaldırırken kendisi çıkarıyordu. Seninki zor çıkarıyorsa bence çıkarmaya devam et.

Kızım emmediği için sütüm azaldı kızlar canım çok sıkkın sol mememi hiç almıyor sağı alıyor soldaki mememi sağıp içirmem lazım çünkü sağdaki mememde süt üretimi az eds yöntemi ile veriyim bari biberonu ağzına bile sokturmuyor makarnavitmadan alışveriş yaptım 15 gün sonra istemeyerekte olsa ek gıdaya geçiyorum bazı şeyler senin istediğin gibi gitmiyor maalesef çok üzgünüm elimden geleni yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…