- 16 Şubat 2019
- 1.005
- 990
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.241
5800 de bel güzel olur da bacaklar sıkmıyor mu5800gr'ız biz ve hiç sıkma sızma olmadı bizde canım
0-3 de siyah beyaz kırmızı, 3-6 da da kontrast renkler diye biliyorum. Tam ayına göre göndermişlerSizin bebeklerin hangi renge ilgisi var. Benimki siyah beyaz bişey görünce çıldırıyor:) uyku arkadaşını aldığım siteden şu oyuncağı hediye göndermişler. Dünden beri gözünü alamadı bundandiğer oyuncakların da içinde siyah beyaz birşey olanlarla ilgileniyor diğerlerine dönüp bakmıyor bile.
Ben kolyemi çıkardım çeke çeke eline zarar verecekti bunlar çok fena :)Bizimkide ne bulursa agzina götürüyor ve saç yolmaya bayiliyor
Aynen cnm ya ben sürekli girerdim şimdi sıtkım sıyrıldı ben mi beceremiyorum yoksa herkes mi aynı anlayamadım salak saçma birşey yaptılar artık yazıları bile kaçırır oldumHerşey bu güncelleme yüzünden oldu. Ben gün içinde hastalıklı gibi telefonu elimden düşürmezken şimdi günde 1-2 defa anca giriyorum site bi değişik oldu ya albenili gitti az önce de dilek uyardı instagramdan nerelerdesin sen diye öyle geldi aklıma da girdim yoksa aklıma gelmiyor diyebilirim neden böyle oldu bilmiyorum
hayır canım bizde bir sıkıntı yok5800 de bel güzel olur da bacaklar sıkmıyor mu
kızim geldi aklımaTam benim bebekligim.annemin basortusu+ayicigim+bitmek bilmeyen emziklerim sayısız emzik eskitmisim ne yaptıysam artık
Kesinlikle fenalar yaramazliklar basladi napalim artik saglikli olsunlardaBen kolyemi çıkardım çeke çeke eline zarar verecekti bunlar çok fena :)
evet aslinda zamani geldimi iykularinin aciktiklarinin vs sinyalini veriyolar da biz acele ediyoruz beklemel lazim Bende bunda farkettim bu olayi diger cocuklarimda acele etmisim hepWalla memede uyuyodu 2 hafta öncesine kadar bi gün akşam 9 da çok huysuz oldu karnını doyurdum yatırdım yatağına tesadüfen açtım onu 10 dk içinde derin uykuya daldı. O günden beri onunla uyuyokendileri nasıl uyumak istediğini gösteriyor aslında bize anlayamıyoruz . Bende geç anlamış olabilirim biraz
10 dan 2 ye kadar napiyorsun peki canım kucagında mı oyalıyorsunAkşam 10 gibi memede uyumaya başliyor ama yerine yatırdımmı hemen uyanıyor. Ama gece 2 oldu mu uzun uykuya dalıyor.
Ben eline ne versem emiyor. Uyku arkadasini emiyor mu sizinki? Bi ayi arkadsi var benim kzimin da ama uyku arkadasi degil gunduz isim varken onunla otursun diye. Fazla kalinca emmeye basliyor onuBen uyku arkadaşı tavşan almıştım ve eline veriyordum sürekli emerken falan yatarken beşiğinde oluyordu öyle çok alıştı onsuz yapamıyor
Biraz tutuyorum yorulunca yatırmayı deniyorum uyanınca tekrar emziriyorum uyuycak gibiyse bekliyorum uyumayacaksa salonda oynatıp iyice yoruyorum10 dan 2 ye kadar napiyorsun peki canım kucagında mı oyalıyorsun
Allah yardımcın olsun ilk ay 12 de yatıyordu bebeğim ve hep kucaktaydı çok yorucuydu. Gerçi yorgunluk baki kaldı bende. Dün 7 de yattı mesela saat başı mızırdandı emzir alt değis derken 7 de uyandı. Ben hiç uyuyamamışım. Bir iki gündür sütüm az sanırım. Oysa çok dikkat ediyorum kuru meyve kompostosu iciyordum buaraBiraz tutuyorum yorulunca yatırmayı deniyorum uyanınca tekrar emziriyorum uyuycak gibiyse bekliyorum uyumayacaksa salonda oynatıp iyice yoruyorum
Aynen iyi olsunlar da varsın yaramazlık yapsınlar valla umrumda değil dağılsın evim toplarım yeter ki hasta olmasınlarKesinlikle fenalar yaramazliklar basladi napalim artik saglikli olsunlarda
Gliserin kansuk fitil canm. Ama bebeğin sıkıntısı yoksa yapma bekle derim. Çok sıkıntı yarattığında yapıyorum ben fitil. Şimdiye kadar 1 defa yaptım.arkadaşlar hatırladığım kadarıyla yıldızruhum_mavi ve Ayşegül Minik bebis sizin bebişler de kaka sorunu vardı. fitilin ismi ne acaba? yarın ben eczaneye gidip alacam çünkü 10 gün olacak bizde
Biz 2 aylık bile değilken bıraktık canm gaz çıkarmayı ama benimki doğduğundan beri çok rahat gaz çıkarıyordu. Karnını doyurup gaz çıkarmak için daha kaldırırken kendisi çıkarıyordu. Seninki zor çıkarıyorsa bence çıkarmaya devam et.arkadaşlar minikleriniz gazını kendileri çıkarabiliyorlar mı? benim minnak hala kendisi çıkartamıyor ve sürekli uykusundan uyanıyor
Kime yazdın canım merak ettimGliserin kansuk fitil canm. Ama bebeğin sıkıntısı yoksa yapma bekle derim. Çok sıkıntı yarattığında yapıyorum ben fitil. Şimdiye kadar 1 defa yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?