- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.261
sağol canım. Yarın 10 gün olacak mecburumGliserin kansuk fitil canm. Ama bebeğin sıkıntısı yoksa yapma bekle derim. Çok sıkıntı yarattığında yapıyorum ben fitil. Şimdiye kadar 1 defa yaptım.
ya yıldız inanırmısın prematüre bebekler daha güçlü benim büyük kızım da aynı senin serra gibiydi ama bu zeynep'im hiiiççç öyle değil hala gazını kendisi çıkaramıyor malesefBiz 2 aylık bile değilken bıraktık canm gaz çıkarmayı ama benimki doğduğundan beri çok rahat gaz çıkarıyordu. Karnını doyurup gaz çıkarmak için daha kaldırırken kendisi çıkarıyordu. Seninki zor çıkarıyorsa bence çıkarmaya devam et.
Sutten degil onlar canim benimkide aynı hep emmek istiyo ama tek göğsü bile bitiremiyoAllah yardımcın olsun ilk ay 12 de yatıyordu bebeğim ve hep kucaktaydı çok yorucuydu. Gerçi yorgunluk baki kaldı bende. Dün 7 de yattı mesela saat başı mızırdandı emzir alt değis derken 7 de uyandı. Ben hiç uyuyamamışım. Bir iki gündür sütüm az sanırım. Oysa çok dikkat ediyorum kuru meyve kompostosu iciyordum buara
Kuzum evet öyle diyorlar prematüre bebekler daha bir savaşçı oluyor daha çabuk gelişiyormuş. Biz de yaşıyoruz bunu. ama inan ki hepsi zamanla aynı gelişime ulaşacaklar. Sağlıklı olsunlar daya yıldız inanırmısın prematüre bebekler daha güçlü benim büyük kızım da aynı senin serra gibiydi ama bu zeynep'im hiiiççç öyle değil hala gazını kendisi çıkaramıyor malesef
ben özelim
Cnm ne istettin ben de ordan tam pirinç unu almayı düşünüyorumKızım emmediği için sütüm azaldı kızlar canım çok sıkkın sol mememi hiç almıyor sağı alıyor soldaki mememi sağıp içirmem lazım çünkü sağdaki mememde süt üretimi az eds yöntemi ile veriyim bari biberonu ağzına bile sokturmuyor makarnavitmadan alışveriş yaptım 15 gün sonra istemeyerekte olsa ek gıdaya geçiyorum bazı şeyler senin istediğin gibi gitmiyor maalesef çok üzgünüm elimden geleni yaptım
Aa isminin rengi de değiştiben özelim
canım ayarlarda evlimisin vs var ya çocuk yerine evet ve kadınlar kulübüne üye olmak istiyorum işaretleyeceksin =)
Mukuslu canımKızlar bebeğimin kakası bir değişik mukus nasıl oluyor anlamıyorum ama bi bakar mısnız
Benim bebeği usuttugunde olmuştu böyle başka nedeni varsa bilemiyorumKızlar bebeğimin kakası bir değişik mukus nasıl oluyor anlamıyorum ama bi bakar mısnız
Bu ay kilo alımı düşmüş herkeste bizde de düşerse diye korkuyorum. 6 ayı sadece sütle bitirebilsek gerisi gelecekSutten degil onlar canim benimkide aynı hep emmek istiyo ama tek göğsü bile bitiremiyo
Bizimde kaka problemimiZ varya başka kimde var diyeSmyy89 a yazdım canım
Zaten bir ikimizin olduğu için bu problem seninle bana yazmış fitilin adın ne diyeBizimde kaka problemimiZ varya başka kimde var diye
İrmik pirinç unu ruşeym sebzeli tarhana yoğurtsuz tarhana keçiboynuzu tozu Bebek muhallebisi Bebek büsküvisi tam buğday unu hurma özü sebzeli şehriye günkurusu kayısıCnm ne istettin ben de ordan tam pirinç unu almayı düşünüyorum
Ben hiç görmedim geçmiş sayfalarıda okudum aslındaZaten bir ikimizin olduğu için bu problem seninle bana yazmış fitilin adın ne diyeBen de cevap verdim
Ben hiç görmedim geçmiş sayfalarıda okudum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?