- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.301
saglik olsun canım canı saolsun nabalim bende ilk kızımda 4 aylikke n başlamıştım ek gıdaya.hic üzülme eğer beslencekse varsın ek gıdayla beslensinKızım emmediği için sütüm azaldı kızlar canım çok sıkkın sol mememi hiç almıyor sağı alıyor soldaki mememi sağıp içirmem lazım çünkü sağdaki mememde süt üretimi az eds yöntemi ile veriyim bari biberonu ağzına bile sokturmuyor makarnavitmadan alışveriş yaptım 15 gün sonra istemeyerekte olsa ek gıdaya geçiyorum bazı şeyler senin istediğin gibi gitmiyor maalesef çok üzgünüm elimden geleni yaptım
Benimki kusmuyor canımArkadaşlar 5 gün 10 gün kaka yapmiyor diyorsunuz 2 gündür yapmadi benim kiz kusuyor durmadan huzursuz oluyor. Ne zaman kaka yapmasa kusuyor zaten.
Sayılmaz Ayşegül abla ( böyle diyebilir miyimdaha önce hiç emzik emdimi canım hiç
Canm beni gördüğü anda gülmeye başlıyor. Memeyle ilgili pek sorunumuz olmuyor. Normalde zaten mama da verdiğim için sabah çıkarken emziriyorum bir de 16:45’te geldiğimde emziriyorum. Aralarda sağdığım sütü ve mama veriyor annem. Benim kız doğduğundan beri biberona da alışkın olduğu için emmeyi hiç bırakmadı.İnşallah canım, biz de salı günü götüreceğiz normalde günü yarın ama eşim çalışıyor. Bu arada işten gelince bebeğin nasıl canım tepki olarak.
Ben düşününce zor olacak diyorum, ben yokken emmek isteyecekemzik versem mi diyorum. Ama beni bırakır diye de korkuyorum
Benimki 5-6 günde bir yapıyor kaka. 4.günden sonra kusmaya başlıyor.Arkadaşlar 5 gün 10 gün kaka yapmiyor diyorsunuz 2 gündür yapmadi benim kiz kusuyor durmadan huzursuz oluyor. Ne zaman kaka yapmasa kusuyor zaten.
Benimki de ilk biberon aldı ağzına mamayı da çok seviyor içmeyi, beni de sakin emiyor ama içimde bir acaba oluyor en iyisi dua etmek sanırım. İnşallah bırakmaz beni. Ablam da yeğenimi bırakırdı bırakmadı hiç ablamı.Canm beni gördüğü anda gülmeye başlıyor. Memeyle ilgili pek sorunumuz olmuyor. Normalde zaten mama da verdiğim için sabah çıkarken emziriyorum bir de 16:45’te geldiğimde emziriyorum. Aralarda sağdığım sütü ve mama veriyor annem. Benim kız doğduğundan beri biberona da alışkın olduğu için emmeyi hiç bırakmadı.
Bırakmaz canm hiç takma kafanaBenimki de ilk biberon aldı ağzına mamayı da çok seviyor içmeyi, beni de sakin emiyor ama içimde bir acaba oluyor en iyisi dua etmek sanırım. İnşallah bırakmaz beni. Ablam da yeğenimi bırakırdı bırakmadı hiç ablamı.
Bizim kendi çıkarmaya başladı. Uyurken özellikle baya gazini çıkartıyor ben uykumdan uyanıyorum sese o da korkuyor kendi pırtınaarkadaşlar minikleriniz gazını kendileri çıkarabiliyorlar mı? benim minnak hala kendisi çıkartamıyor ve sürekli uykusundan uyanıyor
bizimki bi gun yapmasa kusuyor hatta kendini cok sıkınca da cok kusuyor.dr lar 10 gune kadar normal diyo ama ben 1 gun gecsin zeytinyagi veriyorumArkadaşlar 5 gün 10 gün kaka yapmiyor diyorsunuz 2 gündür yapmadi benim kiz kusuyor durmadan huzursuz oluyor. Ne zaman kaka yapmasa kusuyor zaten.
Hem söyleyip hem göstereceksin cnm ben ilk bebeğimde sevgi zeka kartları almıştım konuşması çok düzgün oldu bence faydası var bi de kitapta okurdum amakizlar nasilsiniz bugun baya bi gezdik once kahvalti sonra avm sonra tekrar disarda yemek yedik oglusu eve gelince banyo yaptırdık nasil yorulduysa uyuyo ilk defa bu saatte)kanguru port bebe falan baktik da .sizce port bebeeye gerwk varmi pusetle tasimasi zor oluyo .kanguru alsak yeterlimi .baby plus in ucuz 60 liraya bi kangurusu vardi onu kullanan varmi pahali bisey almalimiyiz.yookidonun oyun halisindan aldik sevdi gibi ama yatinca kusuyo hep duz yatsin istemiyorum cok.bebegimin ilk zeka karti diye bisey aldik e bebekten cok salakca sekiller var adini ben bile bilmiom kullanan varmi sadece bebege gosterecez mi bunu bu şu demeden )
Bizimkide konusuyo :)Kızlar benim oğlum avizeyle konuşuyor ya
Canim biz 3 ayi bitirdik daha yeni tutuyo kafasini. Skma kendini bos yere. Nettede her yazana inanma herkes bisey yaziyi. 1 2 haftaya tutmaya baslar seninkidebenim bebegim ve @Didar33 un bebeğide basını tam tutamıyor hala benimnkizim bugün tam 87 günlük ne zaman tutacak basını endişeleniyorum vede üzülüyorum. çalışmalar var ama çoğunlukla başı hep düşüyor.biraz netten okuyayım dedim dahada canım sıkıldı bisürü hastalık yazmışlar.
Ben internetten hiç bakmıyorum hastalık hastası. Olup çıkıyorum sonra herşeyi normal görünüyormuş belki genetiktir bilmiyorum ama huzursuzluğu falan canımı sıkıyor hep mıkır mıkır inşallah sıkıntıları yoktur sanki kafası çok kocamanda sahip olamıyor gibi destekleyerek koltuğa oturtuyorum hemen kayıyor sağa sola yüzüstü yatıyorum bir iki dakikada hemen yorulup basıyor çığlığıbenim bebegim ve @Didar33 un bebeğide basını tam tutamıyor hala benimnkizim bugün tam 87 günlük ne zaman tutacak basını endişeleniyorum vede üzülüyorum. çalışmalar var ama çoğunlukla başı hep düşüyor.biraz netten okuyayım dedim dahada canım sıkıldı bisürü hastalık yazmışlar.
Benimki de bı ara öyle oldu canım hiç takvime bakmadım ama sonra sakinleşti. Çok üzülmüştüm memede sakinleşen bebek emme pozisyonunda ağlamaya başladıKizlar bizim uykularimiz cok duzenliydi. Saat aksam 8 de uyur emmeye kalkar geri uyurdu sabah 8 e kadar. Son 3 gundur ne olduysa cocuk saat 8 de aglamaya basliyo bi sakinlesiyo tekrar aglio tekrar sakinlesiyo boyle 11 e kadar gidio. Suan hala uyumadi babasi kucaginda gezdiriyo. Nette baktim 14.hafta atak haftasiymis bizim gibi olan varmi? Bide memede uyuyan cocuk demin aldim emer belki diye aglamaya basliyo
Aynen bizimki de öyleydi yeni teni düzeldi.çocuğu emme pozisyonuna aldığım an ağlıyorduBenimki de bı ara öyle oldu canım hiç takvime bakmadım ama sonra sakinleşti. Çok üzülmüştüm memede sakinleşen bebek emme pozisyonunda ağlamaya başladı ☹
Bende sabahtan beri arıyordumKızlar ben sabahtan beri uyku arkadaşını hangi siteden aldığımı soranlara minicity diyorum. Minicadde ymiş yaalink bırakıyorum https://www.minicadde.com/oioi-emzikli-uyku-arkadasi-hijyen-kapakli-mavi-tavsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?