2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
saglik olsun canım canı saolsun nabalim bende ilk kızımda 4 aylikke n başlamıştım ek gıdaya.hic üzülme eğer beslencekse varsın ek gıdayla beslensin

Arkadaşlar 5 gün 10 gün kaka yapmiyor diyorsunuz 2 gündür yapmadi benim kiz kusuyor durmadan huzursuz oluyor. Ne zaman kaka yapmasa kusuyor zaten.

Canm beni gördüğü anda gülmeye başlıyor. Memeyle ilgili pek sorunumuz olmuyor. Normalde zaten mama da verdiğim için sabah çıkarken emziriyorum bir de 16:45’te geldiğimde emziriyorum. Aralarda sağdığım sütü ve mama veriyor annem. Benim kız doğduğundan beri biberona da alışkın olduğu için emmeyi hiç bırakmadı.

Benimki de ilk biberon aldı ağzına mamayı da çok seviyor içmeyi, beni de sakin emiyor ama içimde bir acaba oluyor en iyisi dua etmek sanırım. İnşallah bırakmaz beni. Ablam da yeğenimi bırakırdı bırakmadı hiç ablamı.

kizlar nasilsiniz bugun baya bi gezdik once kahvalti sonra avm sonra tekrar disarda yemek yedik oglusu eve gelince banyo yaptırdık nasil yorulduysa uyuyo ilk defa bu saatte )kanguru port bebe falan baktik da .sizce port bebeeye gerwk varmi pusetle tasimasi zor oluyo .kanguru alsak yeterlimi .baby plus in ucuz 60 liraya bi kangurusu vardi onu kullanan varmi pahali bisey almalimiyiz.yookidonun oyun halisindan aldik sevdi gibi ama yatinca kusuyo hep duz yatsin istemiyorum cok.bebegimin ilk zeka karti diye bisey aldik e bebekten cok salakca sekiller var adini ben bile bilmiom kullanan varmi sadece bebege gosterecez mi bunu bu şu demeden)

arkadaşlar minikleriniz gazını kendileri çıkarabiliyorlar mı? benim minnak hala kendisi çıkartamıyor ve sürekli uykusundan uyanıyor
Bizim kendi çıkarmaya başladı. Uyurken özellikle baya gazini çıkartıyor ben uykumdan uyanıyorum sese o da korkuyor kendi pırtına

Arkadaşlar 5 gün 10 gün kaka yapmiyor diyorsunuz 2 gündür yapmadi benim kiz kusuyor durmadan huzursuz oluyor. Ne zaman kaka yapmasa kusuyor zaten.
bizimki bi gun yapmasa kusuyor hatta kendini cok sıkınca da cok kusuyor.dr lar 10 gune kadar normal diyo ama ben 1 gun gecsin zeytinyagi veriyorum

Hem söyleyip hem göstereceksin cnm ben ilk bebeğimde sevgi zeka kartları almıştım konuşması çok düzgün oldu bence faydası var bi de kitapta okurdum ama

Kızlar oğlumun bacağı (bezin lastiğinin geldiği kısım) ve pipisi aşırı derecede pişik oldu.hametan krem sürüyorum ama daha etkili pişik kremi var mı bildiğiniz? Hemen geçsin istiyorum resmen et parçası olmuş kıpkırmızı

Kizlar bizim uykularimiz cok duzenliydi. Saat aksam 8 de uyur emmeye kalkar geri uyurdu sabah 8 e kadar. Son 3 gundur ne olduysa cocuk saat 8 de aglamaya basliyo bi sakinlesiyo tekrar aglio tekrar sakinlesiyo boyle 11 e kadar gidio. Suan hala uyumadi babasi kucaginda gezdiriyo. Nette baktim 14.hafta atak haftasiymis bizim gibi olan varmi? Bide memede uyuyan cocuk demin aldim emer belki diye aglamaya basliyo

Canim biz 3 ayi bitirdik daha yeni tutuyo kafasini. Skma kendini bos yere. Nettede her yazana inanma herkes bisey yaziyi. 1 2 haftaya tutmaya baslar seninkide

Ben internetten hiç bakmıyorum hastalık hastası. Olup çıkıyorum sonra herşeyi normal görünüyormuş belki genetiktir bilmiyorum ama huzursuzluğu falan canımı sıkıyor hep mıkır mıkır inşallah sıkıntıları yoktur sanki kafası çok kocamanda sahip olamıyor gibi destekleyerek koltuğa oturtuyorum hemen kayıyor sağa sola yüzüstü yatıyorum bir iki dakikada hemen yorulup basıyor çığlığı

Benimki de bı ara öyle oldu canım hiç takvime bakmadım ama sonra sakinleşti. Çok üzülmüştüm memede sakinleşen bebek emme pozisyonunda ağlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…